NET... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1204. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Kendi PATATES'lik seviyesi biraz daha artarsa KAOS'un ateşini yakmaya başlar.
-
...
-
BAŞKAN'ın bu seneki yükselişi de iyice göze batmasına sebep oldu...
ACUN radarına almış bi' kere bırakır mı!?
-
Sorma hocam...
Dört bir yandan...
-
...
-
...
-
Açık konuşalım; doymuyor hocam...
(reyting, reyting, reyting)
-
Mavi takım 4 dokunulmazlık bile kaybetse Hakan potaya girmiyor. Ama ne yapıp edip Seda'yı veya Damla'yı istatistik de 1. sırada tutmaları lazım. Performans birincisi ogesu olduğu anda Hakan potaya girer.
-
...
-
...
-
...
-
...
-
...
-
O konuda hala belirsizlik var 2 si aday zaten. 2 si bir oynayıp biri bu elemeden gelenlerden de 2.kişi mi elenecek. 4 aday daha çıkıp 6 lı duello mu olacak. Yoksa 2 aday daha çıkıp seco bozok lamı oynayacak hiç bir açıklama yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YUNUS EMRE BAŞKANI KİM SEVMİYORSA GİDİP TİKİLERİ SEVİYORSA ILIKTIR NET.
YUNUS EMRENİN ANTİLERİNE BAKIN;
HARİBO HİKMET
DONDURMA HIRSIZI KAPLUMBAĞA BARIŞ
SÜTLAÇ CEMALCAN
TİKİ POYRAZ
BABAANNE GİZEM
YILANLARIN ANASI ŞAHMERAN SEDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 4 Şubat 2024; 3:8:6 >
Az önce bir tane sohbet odasına katıldım. O sohbet odasında geçen senenin erkekleri en iyi erkek yarışmacılar diyeni gördüm ve Survivor bilgimi sorgulamaya başladım. Biz Survivor 2022 All Star'ı izlemedik mi acaba?
Geçen senenin finalisti Özgür bile %50 yi zor gördü. Bunlar neyin kafasında?
-
Şu kadroda Ayı Hikmet %80 yapardı 2022'yi o kadroda bile %54 le bitirdi adam genel performansta sakat haliyle. Batuhan yine %70-75 arası yarışırdı. Adem o civarda. Berkan yine aynı şekilde. Anıl Atakan vs o kadar çok iyi yarışmacı vardı ki. Acun'un bu sene yaptığı smssiz All Star uymadı pek ya. Smssiz All Star yapıyorsan en iyi yarışmacıları getireceksin. Şimdi bu sene çıkan hiçbir şampiyona ben inanılmaz saygı duyamam. Sonuçta güçlü rakip sayısı çok az.
-
Mevzu en iyilerini getirmek değilki hocam mevzu en iyilerini oraya getirmeye ikna edebilmek. Acun'un bu mevzuda Nisa şampiyonluğuyla süslenen sezonda kırdığı güvenin etkisi büyüktü. İçerde kimbilir Nisaya ne gibi ayrıcalıklar yapılıyorduda kimse hal hatır bile dinlemedi kaldı ki o sezon son düzlükte yarışan tüm yarışmacılar Ogeday ve Nagihan hariç bu sezon katılmadı. Ogeday'ın da iyi giderken sakatlıkla performansının düştüğü ve en sonunda elendiği ve Nagihan'ın da SMS iz şampiyon olurum takıntısı onları buraya sürükledi diye düşünüyorum.(Adem, Sema, Berkan, Ayşe gibi isimler gelirdi yoksa diye düşünüyorum yoksa) Batuhana yarı finalden itibaren uygulanan itibar suikasti ve olayın annesine kadar dayandırılması vs çok önemli etkenler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 4 Şubat 2024; 3:16:47 >
Şuradan DİSKALİFİYE çıkmaması...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X