+ BULAŞIK BERKAN + MUHASEBECİ OGEDAY + KOLEJLİ KIZ TAYFA (SUDE,YAĞMUR) EKİBE BAK BATU REYİZİN DEDİĞİ GİBİ TÖVBESTAĞFURULLAH EKİBİ ONDAN SONRA HAK YOLUNU BULAN KARDEŞLERİME LAF EDERLER. |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
+ BULAŞIK BERKAN + MUHASEBECİ OGEDAY + KOLEJLİ KIZ TAYFA (SUDE,YAĞMUR) EKİBE BAK BATU REYİZİN DEDİĞİ GİBİ TÖVBESTAĞFURULLAH EKİBİ ONDAN SONRA HAK YOLUNU BULAN KARDEŞLERİME LAF EDERLER. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tek başına götürüyor seneyi |
acuna patlatmadan bakın 2015 bölümlerini atmış adam Survivorun En Efsane Sezonları Sadece Burada👈
Lütfen kanaLıma destek oLun Abone beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum SaygıLarımla...🫡
Değerli Arkadaşlar biliyorsunuz ki telif hakkı diye bişe var vidyonun her saniyesi her dakikası youtube tarafından taranıyor hiç göz açtırmıyolar dolayısıyla vidyonun süresi de değişebiliyo sesi kesilebiliyo ve malesef çok fazla yabancı müzikler de olduğundan bazı müziklerin hak sahibi direk engelliyo haliyle sessiz paylaşmaya dahi izin verilmiyor oyüzden bazı bölümleri kırpmak zorunda kalıyorum bu konuda yapabiliceğim inanınki hiçbişey yok.Kendinize iyi bakın kanalımda kalın😉 hepinize iyi seyirler diliyorum... https://www.youtube.com/@erturk.serkan/videos |
... ![]()
|
İYİ PAZARLAR... ![]()
|
... ![]()
|
TİPE BAK BATI ÖZENTİSİ. |
Aynen öyle hocam... Ah be hocam, REYİZ de olmalıydı bu yıl... ![]() ![]()
|
... ![]()
|
Bakacaaaz... ![]() ![]()
|
Normal şartlarda, Yunus Emre ve Poyraz gibi iki insanın dışarıda arkadaş olması mümkün değil. Denize düşen yılana sarılır misali birbirine kardeşim falan diyorlar Zaten gerilim vardı aralarında, bugün iyice açığa çıktı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 4 Şubat 2024; 12:26:27 > |
|
İyileşirse seneye %80 gelir ve şampiyon olur. |