Doğru hocam daha gelecek yedeklerde var sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1203. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Bu arada Begüm zamanında Hasan abiyi sattı, Hakan, Begüm'ün kendisini yazmasına niye şaşırdı anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 4 Şubat 2024; 1:24:55 > -
Nefise'nin karşıya geçmesiyle beraber net bir şekilde kırmızı takım daha güçlü oldu. Acun yine sıvıyor. Nagihan ve Merve de ciddi bir rakiple oynamak zorunda kalmayacak. Mavi takımın kadınlarında winner diyebileceğimiz sadece Seda var. Karşı takımda ise Nagihan ve Nefise var. Damla ve Merve aynı seviyede diyebilirim. Değişiklik olmaması gerekiyordu. Nihat için üzüldüm ama gelmesi bile tehlikeliydi. Hakan da hazırlanmadan gelmiş. 2015 ve 2018 sezonundaki gibi bir performans vereceğini sanmıyorum. Öyle bir istek göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 4 Şubat 2024; 1:46:30 > -
Şu şişme istatistiği biraz düşsün Seda'nın. İyi olur aslında.
-
DÜŞMÜYOR İŞTE HOCAM ÇAKAL SÜREKLİ VASATLARLA OYNUYOR KARŞILAŞMA SAYISI ARTTIKÇA YENİLGİLER GELSE BİLE O YÜZDE DÜŞMÜYOR KOLAY KOLAY BİR SÜREDEN SONRA MALESEF. ÇAKAL ONU KOVALIYOR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pınar ve Gizem'i yavaş sayarsak ki bence Pınar'ın bazı atışları iyi Aleyna'yı da biraz oraya eklersek Seda'nın işi baya zor gibi geliyor. Yakında 2 alıyorsa 2 verecek 60 lara doğru düşecek gibi geliyor. Gerçi yarın fragmanda da yine Nagihan'a Damla'yı kitlemiş. Hala kaçıyor güçlülerden eminim bugün Nefise Seda'yı seçmiştir.
-
🫡🫡🫡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
YENİ LAKAP KİLİDİ AÇILDI: AVAREL.
-
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
Nihat'ı anketten çıkarttım. Haftaya da anketi sıfırlarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 4 Şubat 2024; 2:1:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seco başkan yavaş yavaş liderliğe yükselecek
Ben vahşi erkek Bozok'a oy vermiştim haftaya duruma göre başkana veririz
-
Bunu yazmaya gelmiştim hocam,
youtube fragmanı yorumlarında herkes Yunus Emre'yi konuşuyor, herkes başkancı olmuş. İnanılmaz bir kitle var, yarışmaya damga vuruyoruz.
Ergenlik Yunus Emre Başkandan nefret etmekle başlar, olgunluk ise onu anlamakla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beu -- 4 Şubat 2024; 2:4:42 > -
ayının kesinlikle gelmesi lazım hocam. bayadır sağlam idman atıyor. seneyeki yarışma için bu zamanda böyle antreman yapılır mı emin değilim. bakalım göreceğiz, macun daha son yedekler var gelecek dedi bu akşam.
-
acun yağmur loserini maviye vererek mavilere sağlam darbe indirdi. ben survivorda bu seneki yağmur kadar loser bir yarışmacı daha görmedim.
kadının kazandığı savaş yok.
-
GERCEK SURVIVOR GURMELERI BILIR 11 DOKUNULMAZLIK ALIP ADADA DURAN MORINHO HAKAN. IKI TARAFLI CALISAN PAZARCI AYDIN. SISMAN METIN. OGUZHAN ABI.
Hakan Hatipoğluyoutube
HAKAN HATIPOGLUNA yapilan haksizliktan sadece birisi..HAKAN icin abone olun...!https://www.youtube.com/watch?v=dWMKIhfvJKQ&ab_channel=HakanHatipo%C4%9Flu -
...
-
Ufak ufak yükselmeler vardı zaten üstüne bugünkü (biraz gereksiz) uzatmalar gelince mevzu patlak verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X