Şimdi Ara

Survivor All Star (7503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75017502750375047505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle dünyaca ünlü yabancı bir sanatçı bayan katılsa güzel olurdu. biraz da gözümüz farklı insanlar görsün.
  • Acun böyle işlere girerse bu sene kimse izlemez. Gerçekçilik olayını zaten kaybetmişti. Şimdi birde Ütopya'dan çıkanları o adaya götürürse tamamen kaybolur gerçekçilik. Acun'un kendi elemanları ile çevirdiği bir oyun olarak kalır ekranda Survivor.
  • Of şu iğrenç yarışma gittikçe erkene çekiliyor. 4,5 ay boyunca şu lanet şeyi cekicez yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar zamanda bu kadar iri olmasına ne gerek vardı. Şişirilmiş tavuklar gibi duruyor.

• Erken başlaması iyi olur bence.
    Ramazandan önce biter inşallah.
    Geçen sene survivor yüzünden ramazanda ilk 15 gün her gün yayınlandığı için teravihe gidemedim Allah affetsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

Erken başlaması iyi olur bence.
    Geçen sene survivor yüzünden ramazanda ilk 15 gün her gün yayınlandığı için teravihe gidemedim Allah affetsin.

• ütopya semih var mı şimdi şu gereksiz bi kere daha rezil olsun .d

• iskoo kullanıcısına yanıt

O değilde Tuncay Kes reis Survivorda yarişsın

• Reklam alınır

Mustaaf3718 farkıyla.

• Tuncay Kes olmasın aman. Zaten ona göre değil. Big Brotherden diskalifiye olan Oktay yarışsa keşke survivorda.
    Şuandaki yarışmacılar içinde favorim Yattara.

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Olsa güzel olurdu. İşletme açtığını duymuştum onu da birisine bırakması lazım.

• bu konuda en cok mesaji olan kisi (ben) kimi destekleyecek acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon tanitimina ilk eksiyi ben verdim

Eskiden hastasiydim ama gitgide kurgu oldugunu belli etmeye basladigi icin izlemeyi biraktim. Beyin yikamaktan baska bir amaci yok programin.

• ben kesinlikle yarışmayı kimin kazanacağına dair bir kurgu olduğuna inanmıyorum.ancak izlenirliği artırmak için yaşananları nasıl daha heyecanlı hale getiririz mantığıyla , sesi,müziği,efektleriyle, eş zamanlı olmayan görüntülerden bir film kurgusalı yaratıldığını düşünüyorum.
  • çakmadan sportif kolpa mücadeleci tayfa yine toplanıyor he
  • quote:

Kardeş sen saçma sapan bir program için teravihe fitmiyorsan sen oruc felan da tutma yanmaya hazırlan.

• Farz namazları camiye gidiyormusun da teravih e camiye gidemiyorsun diye üzülüyorsun. Teravih, bidat tır şu teravih namazına bu kadar önem vermeyin yazık kılıyorsan evinde nafile namazı kıl. Farz namazları dışındaki namazların en makbûlü, insanın evinde kıldığı namazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

quote:

Kardeş sen saçma sapan bir program için teravihe fitmiyorsan sen oruc felan da tutma yanmaya hazırlan.

Oruçla teravih aynı mı? Biri farz, diğeri sünnet. Teravihi kılmayınca kazası yok, günahı yok. Tıpkı diğer sünnetler gibi. Ayrıca evde de kılınabilir. Cemaat şart değil. Ama tabi sünnet de olsa yerine getirilirse sevap olur, iyi olur tabiki.

• 1 ay kalmış başlamasına daha kadrolar açıklanmadı.
    bence çogu kişi belli olmuştur ama açıklanmıyordur.
    sonuçta adama 2 gün önceden adaya gel deyip götürmezler(en azından hepsini böyle yapmazlar)
    beslenme spor gibi hazırlıklar için zaman gereli sonuçta
  • Kural değiştiriyorlar daha ne olsun o belirliyor herşeyi zaten. Öyle bi kural değişiyorlar ki, önceden elenenlere haksızlık olacak şekilde hemde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 75017502750375047505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.