Şimdi Ara

Survivor All Star (7497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74957496749774987499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Seninle aynı düşüncede olmayabilirim. Bu da seni pek ala ilgilendirmez. Hasana karşı özellikle kötü düşünen biri değilim. Yaptığı doğrularda var, yanlışlarda var, göze batan tarafları da var. Ama siz Hasanı ilah olarak kabul ettiyseniz ve söylenilenleri hazmedemediyseniz o sizin sorununuz. Ki aradan kaç zaman geçmesine rağmen karşıma geçmiş hala Hasan Hasan diyorsun? Komiksin. Yarışma bitti ve herkes yorumlarını o zaman yaptı. Sen ise kin ve nefretinden olsa gerek böyle konuşuyorsun. Önermiyorum.

Başkalarına troll diyerek kendinizi üste çıkarmaya çalışmanız da sizin saygınlığınız olsun.

Ben Hasan Hasan diye ağlamıyorum burada, uzun zamandır bu konuya baktığım bile yok. Hatta Hasan'ı yarışma haricinde takip de etmedim, ne yazmış ne etmiş diye merak da etmedim. Bilip bilmeden insanları yargılamak haddiniz değil, bu hakkı nasıl buluyorsunuz kendinizde ?
    Ve farklı düşüncelerde olmanız çok güzel bir şey, fakat düşüncelerimizden dolayı tarafınızdan hakarete ya da en azından saldırılara maruz kaldığımız zamanlar vardı. Sırf gönüllüler oyun kazanıyorlar fakat Merve aç kalıyor diye biz burada yorumumuzu attığımızda tarafınızdan baya sağlam giydirmelere maruz kalmıştık. Farklılıktan kastınız bu mu?
    Bak sonra troll deyince kızıyorsun. Şu Hasan'ı ilah ilan ettiniz diyenler Hakancılar, Merveciler ve Turabicilerdi. Seviyeyi sen düşün yani. Size karşı bir kinim, nefretim veya husumetim yok. Ama daha yarışma başlamamış. Merak edip son yorumlarınıza baktım. Eskiden olduğu gibi aynı tarzda, troll değilse çok daha vahim bir noktaya vardığım yorumlarınız vardı. Ben de trollüğü ne zaman bırakacaksınız diye soru sordum. Çünkü benzeri tutuma Ütopya konusunda da girmiştiniz. Eski defterleri tek tek açmak gereksiz, sadece troll yapıyorsanız artık bırakmanızı söyledim. Çünkü dediğim gibi çok uzun bir zaman oldu. Ve farkındaysanız size karşı saygımı bozmadan yorum atıyorum, benzeri üslupla cevap vermenizi istiyorum. Yoksa tartışmamızı noktalamak daha doğru olacaktır.

Ben insanları yargılamadım. Kabul ettiyseniz dedim etmediyseniz ciddiye almanıza gerek yoktu. Gelip benden Hasan için söylediklerim veya herhangi başka bir şey hakkında hesap vermemi istercesine bir tavır takınıyorsunuz. Bu durumda sizden böyle bir şey düşünmem gayet normal. Bilip bilmeden yargılamayın diyorsunuz ama kendiniz gelip benim hakkımda varsayımlar yapıyorsunuz. Mağdur edebiyatı yapmanıza da gerek olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında diğer dedikleriniz hakkında yorum yapma gereği duymuyorum. Sizle olan konuşmamı çok önceden noktalamıştım diye hatırlıyorum.

Hasan konusunda veya başka bir konuda sizden hesap sormadım. Konu bu noktalardan ilerledi sadece. Trollük konusunda da hesap sormadım, öyle gözükmüş olabilir tarafınızdan bilemem.

• Alex gelmez.Gelse bile kumpas kurup adadan yollarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Alex gelmez.Gelse bile kumpas kurup adadan yollarlar.

Semih haricinde kimseye geçilmez smsde

Yav bu acun neden hep gıcık bir tip getiriyor survivora?Alex yine kazanır gs'lilerin bile oy vereceğini düşünüyorum

• quote:

Ben YGS'den 1 gün önce bile oturup survivor izlemiş kişyim

aynen güya hiç sevmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih gelirse hepsini avucunun içinde oynatır yine Ütopyadaki gibi haksızlık yapılmazsa şampiyonda olur
  • Trabzonspor'un efsane yıldızı İbrahim Yattara Survivor 2016 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar diliyoruz.

acun ilicali
  • Yattara ilginc olmuş,trabzonlular her hafta abanir sms'e. Acun bu isi biliyor

• yattara iyi olmuş da , bu sene konunun buradan devam etmesi kadar saçma bi şey yok.Yani çok saçma bu konudan devam edilmesi.Neden temiz bi sayfa açılmadı ki.En beğenilen yorumlar vs geçen senenin olucak vs. uzar gider saçma olmuş
  • Yeni bir konu açılıp devam edilmesi lazım diye düşünüyorum. Veya sayfayı düzenlemek gerek. Yılmaz Morgül de nedir ya :) yattara 'nın her yarış kazanması sonrası kolbastı oynamasını temenni ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yattara
  • Yattara 'nın türkçe seviyesi survivora katılacak kadar iyi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yattara ne la şota falan olaydı tamam da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yattara parkurlarda uçar benden söylemesi.

Ahmet gibi.

• Ekranda konuşamayan tipleri görmek istemem veya mantıklı konuşamayan desek daha doğru. Reality şov sürekli dialoglardan ilerleyen bir program olduğu için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Aralık 2015; 17:58:56 >
  • ibrahim yattara survivorda iş yapar acun bu işi biliyor ama geçen yıl barzo turabi kazandığı için kızgınım, hakan'ı tutuyordum hakan efsaneydi
  • Turabin karşında Hilmi,Doğukan,Ahmet,hasan,hakan,Pascal gibi adamlar varken bile 1.oldu.

Nihat doğan,Nihat altınkayada olsaydı yine o olacaktı.

Bizim haLk Barzo seviyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Turabin karşında Hilmi,Doğukan,Ahmet,hasan,hakan,Pascal gibi adamlar varken bile 1.oldu.

Yazdığınız isimler bir yana son iki isim bir yana. Eğer iki Nihat'tan biri olsaydı şampiyonluğu almıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Turabin karşında Hilmi,Doğukan,Ahmet,hasan,hakan,Pascal gibi adamlar varken bile 1.oldu.

Yazdığınız isimler bir yana son iki isim bir yana. Eğer iki Nihat'tan biri olsaydı şampiyonluğu almıştı.

Turabi baskın bir karakter üstüne oyunlardada iyi olunca,hemen önplana çıkıyor.

1.olmasını buna bağlıyorum.

2 nihattan biri olsaydı da kazanırdı.

• Yattara trabzonda sevdiğim nadir isimlerden.Başarılı olur.Bir kanattan daha fazlasıydı o
  • 
Sayfa: önceki 74957496749774987499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.