Şimdi Ara

Survivor All Star (7498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74967497749874997500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sevindim. Yattarayı severim. Şotadan sonra Trabzon'a gelmiş en iyi ve en sempatik futbolcuydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Altınkaya Turabiden dolayı katılmamış olabilir çünkü Nihatı araştırdım,adam psikopatın önde gideniymiş,18,19 yaşında silahla falan geziyormuş.

Zaten survivor 2012 de durup dururken,Hasana ne bakıyon lan diyen adam.Hasan yumuşak mizaçlı bir adam olduğundan olay büyümemişti.

Anılda Nihat abi,çok giderli briydi,kimse bir şey diyemezdi ona diyordu.

Eğer katılsaydı,Turabi ya kedi gibi olurdu,ya da dayak yerdi.Halk gerçek delikanlı görürdü.

Ah ah keşke Turabinin karşısında,Nihat Altınkayayı görseydik.

• Nihat altınkaya şimdi dizide oynuyor yan rol olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Nihat Altınkaya Turabiden dolayı katılmamış olabilir çünkü Nihatı araştırdım,adam psikopatın önde gideniymiş,18,19 yaşında silahla falan geziyormuş.

Zaten survivor 2012 de durup dururken,Hasana ne bakıyon lan diyen adam.Hasan yumuşak mizaçlı bir adam olduğundan olay büyümemişti.

Anılda Nihat abi,çok giderli briydi,kimse bir şey diyemezdi ona diyordu.

Eğer katılsaydı,Turabi ya kedi gibi olurdu,ya da dayak yerdi.Halk gerçek delikanlı görürdü.

Ah ah keşke Turabinin karşısında,Nihat Altınkayayı görseydik.

Turabinin karşısına 3t Taner Sinsi koyacaklar varya

• -Mustafa

NateRuess

Wednesday 13

gibi trolleri bekliyoruz. Umarım bu sene de Turabi gibi bir olumsuzluk olur aksi halde eğlenceli geçmez.

Kimse inkar etmesin Turabi olmasa o reytingler yarı yarıya düşer program bu kadar tutulmazdı. Turabinin her yaptığı olay oluyor internete düşüyor oradan topluma yayılıyordu.
  • isyan sarkisini soyleyenide alir acun birde su izdivac programinda show yapan oda olur gibi

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Acun 5-6 tane survivor cekti hepside izlendi hic bi zaman reyting sorunu olmadi bu yarisma acun medyznin kalbi ne kazaniyorsa bundan kazaniyor kizlar erkekler vardi yarismacilari hatirlarmisin kivircik metin 150 kilo emin pazarci aydin abi bi tanede yasli vardi kel kafali yuzme dahi bilmiyordu o bile izlendiyse gelecek survivorlar her turlu izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 12 Aralık 2015; 20:40:55 >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Turabi zirvedir. Adamın her yaptığının olay olup sosyal medya'ya akması.

Turbiciler vs. Hasancılar olarak bölünmeler.

Bu hafta ne yapacak acaba diye her program öncesi insanların düşünmesi vs.vs

Bu tarz şeyler işe yarar televizyonda. Sen pazarcı aydin abi kivircik metin vs vs söylersin ama nobody cares.
  • Turabi Çamkiran , gelmis gecmis en iyi yarismacidir . Konu kilit artik All-Stari birakip Survivor 2016'ya dönelim . Haftada 7 gün olmaz insallah , Sali ve Persembe gunleri olmasin en azindan , o gunler dersim 22.00 gibi bitiyor

• En iyisi kızlar erkeklerdi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

ibrahim yattara survivorda iş yapar acun bu işi biliyor ama geçen yıl barzo turabi kazandığı için kızgınım, hakan'ı tutuyordum hakan efsaneydi

Hakan'a kadar iyi gidiyordun ama yine de artıladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgun

Turabi Çamkiran , gelmis gecmis en iyi yarismacidir . Konu kilit artik All-Stari birakip Survivor 2016'ya dönelim . Haftada 7 gün olmaz insallah , Sali ve Persembe gunleri olmasin en azindan , o gunler dersim 22.00 gibi bitiyor

Hilmicem,Gökhan bu adamdan daha iyi yarışmacıdır.

Survivor bir şeyi,basket atmak,ya da sonda puzzle yapmaksa en iyi Turabidir.

Net tartışmaya kapalı.Hep atmayla kazandı,aksini gösteremezsin.

2014 te Ahmet bile fark atıyordu.

• Survivor hayatta kalma mücadelesiyse hiçbiri iyi bir yarışmacı değil. Tartışma bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 13 Aralık 2015; 14:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

ibrahim yattara survivorda iş yapar acun bu işi biliyor ama geçen yıl barzo turabi kazandığı için kızgınım, hakan'ı tutuyordum hakan efsaneydi

sadece hakan değil hasan da iyiydi,

aslında barzo turabi hariç kim kazansa sevinirdim. herşey yarışma kazanmak istatistik kasmak değil
  • morınhıo hakanı ozleyenler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

sadece hakan değil hasan da iyiydi,

aslında barzo turabi hariç kim kazansa sevinirdim. herşey yarışma kazanmak istatistik kasmak değil

Aynen öyle. 2 yıldır seyir zevkimi baltalıyor şu adam. Sürekli vecize özlü söz kullanınca da millet laf konuşuyor sanıyor. 2 yılda da onun hakkı değildi bence. Hilmicemden de onun yardakçısı olduğu için soğumuştum.

• Bu konu tüm zamanların en popüler 5. Konusu. Hadi beyler bu sefer katılım topiği steam fifa ultimatei filan geçip ikinci oluyoruz.

Çek satış ve Takas uçmuş ama belki geçeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl bi tane barzo kesin alır acun suanlik favorim yılmaz morgul o iğrenç espirilerini orda da yapsında azcuk gulek

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Survivor hayatta kalma mücadelesiyse hiçbiri iyi bir yarışmacı değil. Tartışma bitmiştir

Niye , öldüler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

morınhıo hakanı ozleyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 15 Aralık 2015; 14:56:29 >
  • 
Sayfa: önceki 74967497749874997500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.