Şimdi Ara

Survivor All Star (7271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72697270727172727273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkcası en objektif yorumumu yapacak olursam bu yılın ne oyuncularının tamamı all stara yakışırdı ne oyunları yakıştı nede acunun yönetimi yakıştı.Konsept cidden insanlara kaliteli bir program izletebilecekken , acunun saçma hırsları uğruna resmen reyting amacı güdülen bir program oldu.Şu programı açıkcası burdakilere bıraksan 100 kat daha kaliteli iş yapardık.Türkiyenin sorunu bu işte , amaç olarak kaliteli yapımlar hiçbir zaman ilk sıralarda değil.Sonucu görülebileceği üzere tam anlamıyla çöp olan diziler ve sinema sektörü.Kısaca bu seneki survivordan anca 10 yılın çöpü çıkar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve Aydın'ın finale kalmasına sevindiğim kadar Hilmicem'in kalamamasına o kadar üzüldüm. Ben aylar önce burda Hilmicem'i savunurken herkes ekşiliyordu. Şimd herkes Hilmicem diyor. Benim zaten ikinci favorimdi. Karakteri her şeyiyle çok iyi niyetli biri. Ama işte ortaya bir karakter koyamazsan yancılık yaparsan sonuçlarına katlanırsın. Hilmicem gerçekten en saygılı ve en sempatik yarışmacıydı adam Pascal'a bile Pascal abi diyordu gerisini siz düşünün :d

    Turabi'nin yerinde kesinlikle Hilmicem olmalıydı..
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Ama bak şimdi bu artık sizde öyle bir hâle gelmiş ki resmen savunma cümleniz, bahaneniz hâline gelmiş. Şimdi diyorsun ki Acun milli duyguları sömürüyor. Peki sömürülen insan ne kadar ? Sen sömürüldün mü ? Ben sömürüldüm mü ? 75 milyon insandan X kişi kadarı izliyor programı diyelim bu x kadar kişinin %100ünün duyguları sömürüldü mü ? İnsanlar neyin ne olduğunun gayet farkında, o olgunlukta bunlara takılmayın. Bir diğer şey ise şudur ki Merve ağlıyor. Merve bir bayan değil mi ? Sizin "erkek Fatma" diye tabir ettiğiniz o insan bir bayan siz bunu unutuyorsunuz. Ben de bir kızım ben de onun yerinde olsam ben de ağlarım. Tatlı çıkınca ağlıyor yahu ağlar erkek değil ki bu kızlarda bu durum farklı işte. Ne bileyim kaybedince ağlar, ben o kadar oyun kazanacağım mücadele edeceğim ama kaybedeceğim o vakit yine ben de ağlarım arkadaş. Bizim onların ne durumda olduğunu ne yaşadığını anlayabilmemiz için kendimizi onların yerine koymamız gerekir. Merve Aydın bu yıl çok ağladı çok ama kimsenin ağlayarak final koltuğunu kaptı demeye hakkı yok, kız mücadelesini verdi mi ? Elinden geldiğince hatta fazlasını ortaya koyarak verdi (buna bi' örnek vermek istiyorum fazlasını öyle çok koydu ki bugün yarışmacıların Survivor macerası videoları vardı Merve'ninkini aç bi' izle orada öyle bir kısım var ki izleyenler anlayacaktır benim burada ne demek istediğimi) Yani arkadaşım kimse beyinsiz, aptal değil. Neyin ne olduğunun farkında, sığınmayın böyle bahanelere artık Allah aşkına.




  • Cuma günü merve şampiyon olsunda bu sene mutlu sonla bitsin
    Geçen seneki gibi bir hüsran daha kaldıracak halim yok :)
    O yüzden sonuna kadar destek Merve Aydın'a

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maracanna

    quote:

    Orijinalden alıntı: san lorenzo

    quote:

    Orijinalden alıntı: maracanna

    quote:

    Orijinalden alıntı: san lorenzo

    yahu bu hatunu desteklersiniz anlarım da olduğu gibi görünüyor demek nasıl bir komedi arkadaş? Arkasından salladığı Berna ve Doğukan ile işi düşünce işbirliği yapan babam mıydı ?

    Sistematik olarak şampiyon yapıldı barizce belli bu. Ya Hasan'ı eledi ya, sizin aklınız alıyor mu? 4-5 hafta önce oylamalarda orta sıralarda seyreden hatun gitti Hasan'ı eledi. Turabi-Hilmicem ittifakının yıkamadığı adamı eledi.

    Olimpiyatlara katılacak yalanı ile yapılan duygu sömürüsü de cabası. Sporcu olmasak yiyeceğiz olimpiyat yalanını. Haftalar önce yazdık burada, bu kız form tutamaz olimpiyat yalanı nedir diye? Gazeteciler daha yeni uyanmış bu olaya. Şu finalde Hasan'ın Turabi'nin eline vermesini bize izlettirmeyip elin çirkefini finale koyarak kendi senaryonu yazdırdın ya Acun efendi, seni Allah'a havale ediyorum.

    Berna'ya nasıl bir karakter oldugunu anlamadımdan başka videosunu yolla

    Doğukan'a salladığı 1 tane video yolla

    Anca algı yapın. Kız Doğukan'a bir tane laf etmedi yok arkasından sallamış falan filan.

    Ayrıca Merve kimseyle iş birliği yapmadı Berna Oflaz ile kavga ettikten sonra yanaştı. Doğukan da zaten kendi kendini ve Hakan planlarını bitirdi.

    Kendi kafanızdan senaryo üretiyorsunuz devam edin siz böyle yazdıkça Merve'nin ankette oyları daha çok yükseliyor :d

    Oğlum ergen misiniz la? Takım tutar gibi savunma yapıyorsunuz burada. Senin için oturup video mu arayacağım? Aç izle bakalım başından beri özellikle tek başına verdiği demeçlere bak. Berna ile tersti, gitti yanaştı sıkışınca. Doğukan ile tersti gitti yanaştı sıkışınca. Hakan ile Doğukan kavgasından sonra attığı gülüşü görmedin mi? Hatunun içi fesat.

    Her şeyi geçtim oylama konusunda neden gıkınız çıkmıyor? Bal gibi belli çünkü şike döndüğü olayda. Hasan'ı değil Merve, bütün ünlüler konseyi yek vücut ittifak yapsa oylamada deviremezdi.

    Acun yaşlı şampiyon istemiyor. İleride dizi veya filmlerde oynayacak, kendi reklamını yapacak kişileri şampiyon yapmak istiyor. Hilmicem zaten piyasa da, keza Turabi de öyle. Şimdide Merve'yi palazlandırıp şampiyon yapacak, hatun bir iki dizide oynayacak övgüler Acun'a gidecek.

    Bunca yıldır tv izliyorsunuz Türkiye'de ki yapıyı hala çözemediniz mi?

    Birde kazandığı parayı olimpiyatlara hazırlıkta harcayacakmışmış. At yalanı sevsinler inananı. Olimpiyatlara bu saatten sonra fiziksel olarak hazırlanamaması bir yana dursun, sanki hazırlıklar için milyon dolarlar lazım. Zaten hali hazırda bağlı olduğu bir kulüp var ve katılması durumunda bütün masrafları onlar karşılayacak. Kimi yiyorsunuz olimpiyat yalanı ile?

    İşte benim stilim programına da olimpiyatlar için katılmıştı zaten. Ah canım ne kadar gerçekçi, ne kadar gerçekçi.

    Acun dizisinde kanalında oynatcağı kişiyi şampiyon yapmak istiyorsa niye geçen sene Gökhan'ı şampiyon yapmadı (şimdi dizide oynuyor) , Neden Serenay(geçen sene acunun kanalındaki dizide oynadı) değil de Merve'yi şampiyon yapsın. Daha çok var da bu söylediklerim yeter de artar bile tezini çürütmekte..

    Gökhan dediğin adam zaten tv ekranlarında bilinen bir adam. Burak Özçivit ile piyasaya beraber çıkmış ama onun kadar popülerite elde edememiş. Serenay'da bir şekilde diğerlerine göre seksapeliteydi falan filan ile sıyrıldı kendine yer edinebildi.

    Adam yeni kişileri çıkarma derdinde. Tv8 Survivor dışında tamamen çöp yayınlar yapıyor, bu kadar yatırım yaptı bu adam kanal aldı. Şansa bırakır mı işini? Herkesin bilinçaltına yerleşti zaten, Survivor'dan çıkan kişiler bir şekilde köşeyi dönüyorlar diye. Son 3 sezonuna bak, yarışmaya katılan kim varsa bir şekilde medya önünde tutundu. Ama şampiyonlar ayrı bir yer edindi.

    Piyasaya yeni kişileri sürdükçe de adam reytingini daha da arttıracak. Bu yüzden yaşlı olan Hasan'ın ayağını kaydırdı. Hasan'ın ayağını kaydıracağı Serenay'ın elenmesi olayında belliydi zaten. Git gide yol yaptı yeni şampiyonuna. Sende burada Merve Aydın için yırt kendini.

    Sana tavsiyem yarışmadan sonra Merve Aydın'ı takip etmen. Dizi projeleri vs bol bol gezecek. Olimpiyat falan olayına da bir hikaye uyduracaklar aşil tendomu yüzünden girmedi vs diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 2 Temmuz 2015; 1:22:34 >




  • Ben buraya haftalar önce yazmıştım merve ağlayıp duruyor acındırıyor kendini hatta o sırada da acur beyfendi mervenin olimpiyat oyunundaki sakat sakat yarışı bitirmesini ekrana getirmesini koyup üst üste kombolar yapmıştı merve ile ilgili ben o zaman dedim Bu acur maydını bu sene şampiyon yapar diye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibumii -- 2 Temmuz 2015; 1:23:31 >
  • oylama akşamı twitterda paylaşımları görünce şok olduğum yarışma... 1000 - 1250 tl mesaj atanlar var... içimden o ha dedim... sonra dedim ki keşke 3406 ya boş mesaj atsalar löseve bağış yapsalar belki bir çocuğa can verirlerdi... şimdi düşünüyorum merve finale kaldı o mesaj atanın eline ne geçti... faturayı gidecek kuzu kuzu ödeyecek... birde cuma günü yine mesaj atacak merve şampiyon oldu sonra ne olacak merve 500 binlirayı çatır çatır yerklen bizimki yine faturayı kuzu kuzu ödeyecek... bari kardeşim löseve bağış yapsaydın bir çocuğa can verirdin... merveyimi destekliyorsun yine 2-3 mesajını at gerisini de löseve at... şimdi parası var atar sanane diyen olursa... empati lütfen... gelelim yarışmaya merve zaten şampiyon oldu cuma günü yapılacak final formalite...
  • Turabi'nin 2 yıl üst üste şampiyon olacağını düşünmüyorum.Merve Aydın şampiyon olacaktır.Şu final ikilisini gördükçe üzülüyorum orada Hasan olmalıydı
  • Yahu şu kahrolası konuyu her defasında popüler konularda görmek zorundamıyım bunu engellemenin yolu yokmu.

    Bu kadar boş düşünen boş hareket eden insan topluluğu görmemişdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aglasin. Ben ağlamasina bir şey demiyorum. Ama hem her bölüm ağlayıp hem de ben Merve Aydin ım. Benim güçlü bir karakterim var demesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan yarınki yüzleşmede turabi'yi madara etse süper olur.Ama yapar mı bilmiyorum.
    Şurası kesin finalde merve'yi destekleyecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman nefes de almasın ? Tövbeler olsun.
  • Turabi millete güzel görünmeye çalışmadığı için smsten düşük alacak. Şampiyon belli Merve Aydın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A436FF961 -- 2 Temmuz 2015; 1:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RIO MRV

    Kimi desteklersen destekle ama babasının Turabi'ye küfür ettiği falan yok. O videoda hangi sayfa bilmiyorum bir sayfadaki yorumları okuyorlarmış hepsi bu ha şimdi diyeceksin ki tamam madem öyle kardeşi de öyle bak ona bir şey diyemem ben kardeşinin yaptığı şeyi onaylamıyorum ama kızı "aile terbiyesi almamış" diye suçlamaya hakkın yok

    Diyorsun ki video yok;
    Tıkla izle
    Tıkla gör.
    yutuptata var.
    Delil var ortada? sanamı inanacağız yoksa görüp,duyduklarımıza mı?
    Gelip bide tepki vermeyelim,sessizce oturalım, hatta aferin mi diyelim ?
    Sana birisi bunu söylerse oturup sessizce durur musun,yoksa tepki mi verirsin?
    Arkadaş tepkisini dile getirdi yasak mı? Eğer terbiyesini almışsa kanıtla'da görelim?
    Kanıtladığında o zaman haklısın.
    Hadi bunda haklısın dedik, peki Hasan abiye yaptığı dalga geçme nedir? Tıkla izle.
    Bunu gören sadece forum değil binlerce kişi izlemekte.Kaç bin kişi izleyici olan programda Hasan abi orada bile tepki vermedi.
    O kadar izliyorsun ama bunları görmezlikten geliyorsun.Sana göre zaten ya iyilik meleği.

    Her iki konuda'da haklı bir tarafın yok net.




  • Bugünkü oylamanın yüzdeleri..
    1. Merve Aydın %58
    2.Hilmi Cem %29
    3.Begüm Yücetan %13
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: S10ERM


    quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: S10ERM


    quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: S10ERM

    Oooo tavukcu panteliste burdaymis

    psikopattı adam

    Türk dusmaniydi bide ayrica ozaman cok iyi takip eden biri olarak yine diyorum zeka konusunda Teymuralp gibi yarismaci gelmemistir simdiye kadar ayrica cok gucluydu

    adam zaten bizden şampiyonluk alan türk 2. Atatürk olur demişti.savaşa gelmişti bildiğin

    Teymuralp güçlüydüde zekimiydi onu pek hatırlamıyorum


    Aaa lutfen Teymuralp zeka oyunlarinda daha yunan takimi hicbirsey yapmadan bitiriyordu hatta bi sudoku yarismasi vardi videosunu bul izle muthis

    doğrudur teymuralp iyi bir yarışmacıydı o sezonun görüntülerini ben hiç bulamadım varmı internette ?

    Youtube de var birkactane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ciddi ciddi tartışıyonuz la

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun şampiyon yapacağı kişinin etinden sütünden faydalanmak istiyor. Merve yarın Rio'da koşunca (kesin değil) Acun'un yapacağı reklamı bir düşünün.
  • Metton kullanıcısına yanıt
    Sen önce yazdıklarımı bi' tekrar "düzgünce" oku bakalım. Ayrıca troll müsün nesin herkese aynı mesajı ve aynı videoyu atıp duruyorsun. VİDEO VAR O VİDEO PERISCOPE'DAN VE YAYINI YAPARLARKEN BİR SAYFADAKİ YAZILAN YORUMLARI OKUYORLARDI ANLADIN MI ?

    Hakikaten trollsün benim yazdıklarımla Hasan abinin alakası yok ama madem ki o konuyu açtın onu da söyleyeyim. Hasan abiyle o konuyu daha sonra konuşmadılar mı ? Merve o anı hatırlayamadı ancak özrünü dilemedi mi ? Diledi. Araba ödülünde Merve ve Hasan yarışırken Acun Hasan'ı seviyor musun diye sorduğunda Merve'ye evet seviyorum demedi mi ? Hasan da ben de aynı şekilde demedi mi ? Onlar kendi aralarında o meseleyi çözmüşken benim mesajıma alakasız bir şekilde bunu neden yazıyorsun ? Sadece benim mesajıma değil herkese yazıyorsun bunu bir de videoyu yapıştırıyorsun görmüyor muyum sanıyorsun ? Hasan abi ile Merve o sorunu halletmemiş olsaydı Hasan abi Merve'ye bugün ailesiyle muhabbet edip de destek vermezdi anladın mı ? Önce düzgün okumayı sonra olayları geniş bir pencereden gözlemlemeyi öğren sonra gel.




  • Geçen sene Turabi oyunlarda Maydın ve Gökhan a yenilmiş ama SMS ile şampiyon olmuştu , bu senede Maydın SMS ile şampiyon olsun ödeşme tamamlansın bence
  • 
Sayfa: önceki 72697270727172727273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.