Bildirim
Survivor All Star (7273. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Bir an once bitsin gundemden dussun ya acunun tabirine gore survivor birincisi hasan olmaliydi adada 1 numara oyunda bi tik geri kalsada bu sene nasil olamadi birinci ya mervenin yerine hakan veya dogukan turabinin yerinede hilmi olsaydi begumu gec iclerindende hasan birinci olsaydi o zaman digerleride sevineceklerdi gercek diyorum acunla iletisime gecebilen varsa hasan hakani seneye gene oynatsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RIO MRV
Bu röportaj tarihi ne zaman biliyor musun ? Survivor All Star başlamadan önceydi. 6 Şubat'ta resmi siteye eklendi ama asıl röportajın yapıldığı gün bu tarihten daha önceydi. Survivor All Star'ın başlayacağı günden o röportaj vaktine kadar ki o süre zarfında düşünceleri değişmiş ki kazanacağı parayı olimpiyata harcamayı kafasına koymuş ve başarı elde etmek istiyor. Başarılı olur yahut olmaz onu bilemem ama diyeceğim şu ki daha bu Rio ile sınırlı kalmıyor 2017 Dünya Atletizm şampiyonası var ne bileyim 2020 Tokyo Olimpiyatları var, var da var. Merve Aydın, prim kasmak için o RIO MRV yazılı tişörtünü bastırmadı böyle karakterdeki bir insan değil. Şayet öyle bir karakterde olsaydı 2012'de ülkesini gururla temsil etmek uğruna 1. giderken sakatlanınca yarışmayı bitirmek için gayret etmezdi. Çünkü kararlı bir insan. Araba ödülünde Acun sordu tişörtündeki o sayıları ve Merve dedi ki elde etmek istediğim derece dedi Acun başarabilir misin diye sordu ve o da evet başaracağım dedi çünkü bunu da kafasına koymuş. İnsanlar 1 günde de karar değiştirebilir, 10 günde de 100 günde de. Ama Merve milli duyguları sömürmek için böyle bir şey yapacak biri değil. Kin ve nefretiniz olabilir ama en azından saygınız da olsun.
ŞUBAT OLMADIĞINI IDDIA EDEN KİM?
BELGE ORTADA
BEN BELGE KOYDUM
SIZ INSANLAR DEĞİŞİR VSVS KAFANIZA GORE YORUM YAPMISSINIZ
KİN VE NEFRET DEMISSINIZ BUNU DESTEKLEDIGINIZ YARISMACIYI SIKI TAKİP ETSEYDINIZ O YARISMACIDA GORURDUNUZ
DEMEK KI IYI TAKIP ETMEMISSINIZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tabii ki Merve şampiyon olsun.
Valla ben sana uzun uzun her şeyi yazdım, sen laftan anlamayan bir insansan sana değil bin on bin kere bile anlatmaya çalışsam anlamayacaksın gece gece enerjimi sömürdün ben sana şu saatten sonra bir şey yazmam, yahu destan yazdırdın be bana. Bir daha yazma hakikaten bana bir daha yazma atlama benim mesajlarıma, yemin ederim yoruldum be defalarca açıkla açıkla açıkla. -
quote:
Orijinalden alıntı: asau
Burada boşuna lakırdı yapıp durmayın. Gerkesiz heyecan furyalarına kapılıp birbirinizi kırmayın. Gidin daha yararlı işlerle uğraşın! İşiniz yoksa gidin ta,l yapın, relaks olun...
Sonucu söyleyeyim size:
2ci Turabi, 1ci Merve olacak! İsterse Turabiye bir milyon oy atın, isterseniz Merveye hiç oy atmayın, yine sonuç değişmeyecek! Heyecan yaparak boşuna yaşlanmayın! Sanal gündemlere takılmaya değmez!
Ben gayet iyi takip ettim bunu değil sen kimse sorgulayamaz belge ne belgesi belge ne aç google'ı woow merve aydın röportaj de al sana belge !? Benim yazdığım şeyleri boş boş okuyup konuşmayın ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: san lorenzo
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
quote:
yahu bu hatunu desteklersiniz anlarım da olduğu gibi görünüyor demek nasıl bir komedi arkadaş? Arkasından salladığı Berna ve Doğukan ile işi düşünce işbirliği yapan babam mıydı ?
Sistematik olarak şampiyon yapıldı barizce belli bu. Ya Hasan'ı eledi ya, sizin aklınız alıyor mu? 4-5 hafta önce oylamalarda orta sıralarda seyreden hatun gitti Hasan'ı eledi. Turabi-Hilmicem ittifakının yıkamadığı adamı eledi.
Olimpiyatlara katılacak yalanı ile yapılan duygu sömürüsü de cabası. Sporcu olmasak yiyeceğiz olimpiyat yalanını. Haftalar önce yazdık burada, bu kız form tutamaz olimpiyat yalanı nedir diye? Gazeteciler daha yeni uyanmış bu olaya. Şu finalde Hasan'ın Turabi'nin eline vermesini bize izlettirmeyip elin çirkefini finale koyarak kendi senaryonu yazdırdın ya Acun efendi, seni Allah'a havale ediyorum.
Berna'ya nasıl bir karakter oldugunu anlamadımdan başka videosunu yolla
Doğukan'a salladığı 1 tane video yolla
Anca algı yapın. Kız Doğukan'a bir tane laf etmedi yok arkasından sallamış falan filan.
Ayrıca Merve kimseyle iş birliği yapmadı Berna Oflaz ile kavga ettikten sonra yanaştı. Doğukan da zaten kendi kendini ve Hakan planlarını bitirdi.
Kendi kafanızdan senaryo üretiyorsunuz devam edin siz böyle yazdıkça Merve'nin ankette oyları daha çok yükseliyor :d
Oğlum ergen misiniz la? Takım tutar gibi savunma yapıyorsunuz burada. Senin için oturup video mu arayacağım? Aç izle bakalım başından beri özellikle tek başına verdiği demeçlere bak. Berna ile tersti, gitti yanaştı sıkışınca. Doğukan ile tersti gitti yanaştı sıkışınca. Hakan ile Doğukan kavgasından sonra attığı gülüşü görmedin mi? Hatunun içi fesat.
Her şeyi geçtim oylama konusunda neden gıkınız çıkmıyor? Bal gibi belli çünkü şike döndüğü olayda. Hasan'ı değil Merve, bütün ünlüler konseyi yek vücut ittifak yapsa oylamada deviremezdi.
Acun yaşlı şampiyon istemiyor. İleride dizi veya filmlerde oynayacak, kendi reklamını yapacak kişileri şampiyon yapmak istiyor. Hilmicem zaten piyasa da, keza Turabi de öyle. Şimdide Merve'yi palazlandırıp şampiyon yapacak, hatun bir iki dizide oynayacak övgüler Acun'a gidecek.
Bunca yıldır tv izliyorsunuz Türkiye'de ki yapıyı hala çözemediniz mi?
Birde kazandığı parayı olimpiyatlara hazırlıkta harcayacakmışmış. At yalanı sevsinler inananı. Olimpiyatlara bu saatten sonra fiziksel olarak hazırlanamaması bir yana dursun, sanki hazırlıklar için milyon dolarlar lazım. Zaten hali hazırda bağlı olduğu bir kulüp var ve katılması durumunda bütün masrafları onlar karşılayacak. Kimi yiyorsunuz olimpiyat yalanı ile?
İşte benim stilim programına da olimpiyatlar için katılmıştı zaten. Ah canım ne kadar gerçekçi, ne kadar gerçekçi.
Acun dizisinde kanalında oynatcağı kişiyi şampiyon yapmak istiyorsa niye geçen sene Gökhan'ı şampiyon yapmadı (şimdi dizide oynuyor) , Neden Serenay(geçen sene acunun kanalındaki dizide oynadı) değil de Merve'yi şampiyon yapsın. Daha çok var da bu söylediklerim yeter de artar bile tezini çürütmekte..
Gökhan dediğin adam zaten tv ekranlarında bilinen bir adam. Burak Özçivit ile piyasaya beraber çıkmış ama onun kadar popülerite elde edememiş. Serenay'da bir şekilde diğerlerine göre seksapeliteydi falan filan ile sıyrıldı kendine yer edinebildi.
Adam yeni kişileri çıkarma derdinde. Tv8 Survivor dışında tamamen çöp yayınlar yapıyor, bu kadar yatırım yaptı bu adam kanal aldı. Şansa bırakır mı işini? Herkesin bilinçaltına yerleşti zaten, Survivor'dan çıkan kişiler bir şekilde köşeyi dönüyorlar diye. Son 3 sezonuna bak, yarışmaya katılan kim varsa bir şekilde medya önünde tutundu. Ama şampiyonlar ayrı bir yer edindi.
Piyasaya yeni kişileri sürdükçe de adam reytingini daha da arttıracak. Bu yüzden yaşlı olan Hasan'ın ayağını kaydırdı. Hasan'ın ayağını kaydıracağı Serenay'ın elenmesi olayında belliydi zaten. Git gide yol yaptı yeni şampiyonuna. Sende burada Merve Aydın için yırt kendini.
Sana tavsiyem yarışmadan sonra Merve Aydın'ı takip etmen. Dizi projeleri vs bol bol gezecek. Olimpiyat falan olayına da bir hikaye uyduracaklar aşil tendomu yüzünden girmedi vs diye.
Kardeşim ne dizisi ne film Allah aşkına olsa geçen sene olurdu illa 1.olması gerekmezdi ki zaten son 3e kalmıştı. Gerçekten çok saçma konuşuyorsun. Neden Berna,Fulya,Sahra,Nadya değil de Merve? B*k atmak için nelere girdiniz be kardeşim devam edin böyle bunları okuyunca gülüyorum yemin ederim :d
-
Merve birinci kesin bilgidir yayalum
quote:
Orijinalden alıntı: TheTaxman
Acun şampiyon yapacağı kişinin etinden sütünden faydalanmak istiyor. Merve yarın Rio'da koşunca (kesin değil) Acun'un yapacağı reklamı bir düşünün.
Hayatında kaç kere koşu yarışması izledin ne reklamı kardeşim -
Kardeş vallahi ben burada destan yazdım yemin ederim, yok anam olmuyor yani bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor yazdıklarım.:D Bloklayın beni be dermanım kalmadı artık -
Altına imzamı atarım
quote:
Orijinalden alıntı: RIO MRV
Ben gayet iyi takip ettim bunu değil sen kimse sorgulayamaz belge ne belgesi belge ne aç google'ı woow merve aydın röportaj de al sana belge !? Benim yazdığım şeyleri boş boş okuyup konuşmayın ya.
AYNEN KARDEŞIM HAKLISIN
Koşu yarışması ne troll ?
Yaşın kadar Olimpiyat, Avrupa Şampiyonası, Diamond League izledim ben.
Reklam derken ne kast ettiğimi düşük kapasiteli beyninle idrak et, sonra konuş. -
At gözlüğü ile bakalnara harbiden laf anlatılmıyor. Ben Merve'yi destekliyorum ama dün Turabi'ye bugün de Hilmicem'e hakkını verdim. -
quote:
Reklam derken ne kast ettiğimi düşük kapasiteli beyninle idrak et, sonra konuş.
Hala reklam diyor :d Sen yada ben izleyebiliriz ama Türkiyede ne kadar izleniyor sen ona bak reklamı bırak ismi çıksa öpüp başına koy. Bizim ülkemizde basketbol çok başarılken bile çok az konuşuluyor atletizm veya diğer spor dallarında isim duyurma imkansızdır. Anca twitterda 2 saat gündemde olursun o kadar.. -
Turabi hakediyor, merve 1 tane bile dokunulmazlık kazanamadığı halde all-star'ın en iyi yarışmacısı hilmicem'i eledi bu rezillik burada sonlansın ve artık gerçekten hakeden Turabi kazansın. -
Yalniz Taner de efsaneymis, keske bu survivorda olsaydi.
Şuan her yerde bir merve çekememezliği var!
Yok Merve Kadıköy den Emine Erdoğan dan Acun dan torpilliymiş
Yok efendim Merve nin ve Duygu nun annesi bilmem kime küfür etmiş
Asıl siz bu kadar çekememezliği görmeyecek kadar kor musunuz?
Torpille değil destekle finalist oldu!
Siz kendinize yeni bahanelerle bulun!
Her bide torpilli olduğuna inanan ve Turabı ye oy atacak olan varsa sıkıyosa atmasin hee yemez ama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Reklam derken ne kast ettiğimi düşük kapasiteli beyninle idrak et, sonra konuş.
ahahha yardın beni gece gece helal valla... bunların hepsine böyle ayar lazım aslında ama anlamaları için kelimeleri dikkatli bir şekilde teker teker seçip öyle cümle kurmak lazım aksi takdirde anlama ihtimalleri sıfırın altında.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X