Şimdi Ara

Survivor All Star (7270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72687269727072717272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYAZ FUTBOL TATİLDE resmen çöp çıktı Ertem Şener 1 saattir hep aynı şeyleri gösteriyor
  • Daha düne kadar oyunlar herşey değil, ada yaşamı, karakter falan diyenler, Merve kazanınca birdenbire sms nerden çıktı, oyunlarda Hilmi başarılıydı, Turabi başarılı falan demeye başladılar. ve hala aptalca Acun ayarlıyor diyenler, Acun fazla sms alanı neden elemek istesin, o smslerden dünyanın parasını kazanıyor. Bindiği dalı neden kessin?
    Merve'yi desteklese sembol oyunlarının formatını değiştirmeden kızı direkt Kıbrıs'a götürürdü.
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim büyük laf. Tebrik ederim tespitini. Bu salak yarışma programından dahi ülkenin neden bu halde olduğu anlaşılabilir, anlayana tabi. Yarışma dahi olsa emeğe, hakedene değil ağlayana, duygu sömürüsü yapana aynı zamanda HAK ETMEYENE prim veririz.
    Boşa seyrediyoruz. Boşuna oy atıp paranızı harcamayın yazıktır. Şampiyon belli oldu bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Mervenin rakibi hasan olmadığına göre merve şampiyondur boşuna umutlanmayın turbişciler.hasan 5 hafta ortalığı ağlatmış hilmicem-sero oylarıda turbişe geldiği halde geçemedikleri hasanı merve eledi.turbişin hiç şansı yok

Başlarlar yine hilminin serenayın oyları turabiye kayar diye umutlanmalara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Bu röportaj tarihi ne zaman biliyor musun ? Survivor All Star başlamadan önceydi. 6 Şubat'ta resmi siteye eklendi ama asıl röportajın yapıldığı gün bu tarihten daha önceydi. Survivor All Star'ın başlayacağı günden o röportaj vaktine kadar ki o süre zarfında düşünceleri değişmiş ki kazanacağı parayı olimpiyata harcamayı kafasına koymuş ve başarı elde etmek istiyor. Başarılı olur yahut olmaz onu bilemem ama diyeceğim şu ki daha bu Rio ile sınırlı kalmıyor 2017 Dünya Atletizm şampiyonası var ne bileyim 2020 Tokyo Olimpiyatları var, var da var. Merve Aydın, prim kasmak için o RIO MRV yazılı tişörtünü bastırmadı böyle karakterdeki bir insan değil. Şayet öyle bir karakterde olsaydı 2012'de ülkesini gururla temsil etmek uğruna 1. giderken sakatlanınca yarışmayı bitirmek için gayret etmezdi. Çünkü kararlı bir insan. Araba ödülünde Acun sordu tişörtündeki o sayıları ve Merve dedi ki elde etmek istediğim derece dedi Acun başarabilir misin diye sordu ve o da evet başaracağım dedi çünkü bunu da kafasına koymuş. İnsanlar 1 günde de karar değiştirebilir, 10 günde de 100 günde de. Ama Merve milli duyguları sömürmek için böyle bir şey yapacak biri değil. Kin ve nefretiniz olabilir ama en azından saygınız da olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FFFCB1D3 -- 2 Temmuz 2015; 0:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Mervenin rakibi hasan olmadığına göre merve şampiyondur boşuna umutlanmayın turbişciler.hasan 5 hafta ortalığı ağlatmış hilmicem-sero oylarıda turbişe geldiği halde geçemedikleri hasanı merve eledi.turbişin hiç şansı yok

Başlarlar yine hilminin serenayın oyları turabiye kayar diye umutlanmalara

5 hafta kayacağı kadar kaymıştır yinede hasanı geçemedi.kesinlikle merve artık şampiyondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi denen şahsiyet zamanında hasana adam değilsin,maskeli den tut binbirtane hakaret etmişti. Yarın bunların cezasını çekecek. Merveye yarın 50tllik SMS atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Aynen.
    Bu sefer reisin eli havaya kalkmalıydı.

Begüm zaten finalde hiç şansı olmadığını biliyordu. Hasan'ın elendiği günkü dokunulmazlığı alırsa Hasan'ın riske gireceğini biliyordu. Son dokunulmazlıkta oyunu vermeliydi.

Begum neden oyun versin,herkes kaldıgı gun ve hafta icin para alıyor..Hatta eminim son 4 ve son 2 kisi kisi de ayrıca para alıyor..

Sadece son oyunların ozellikle de atıslı olanların Begum e cok uygun olması sans mıydı yoksa Acun mu oyle istedi bilmiyorum ama yarısmasını dikkatle izleyen ve analiz eden Acun un bunu gozden kacıracagını sanmıyorum.

16 haftadır neredeyse hiçbir şey yapamayan Begüm'ün sadece son oyunu kazanıp Kıbrıs'a gitmesi doğru mu sence? Hasan en başından beri Begüm'ü korudu. Hem konseylerde hem adada. Begüm'se sürekli Hasan'a ihanet etti ama Hasan bunu fark edemedi. Eminim sonradan anlamıştır bunu. Yazık oldu.

Kıbrıs'a gidecek dörtlü için oylamanın 4-5 hafta önce yapılması Survivor'ın en saçma şeylerinden biri zaten.

Dogru degil zaten onu diyorum oyunlar Begum e goreydi sadece ve Acun da bunu biliyordu ki ben bile her oyunun basında az cok kimin favori oldugunu anlayabiliyorum Acun un anlamaması imkansız.

Ama senin dedigin Begum Hasan ı sattı olayı sacma,sonucta herkes kendi cıkarı icin, 1 hafta daha fazla kalabilmek icin oynadı,bir tek Hilmicem ve Hasan haric. Turabi bile bireysel yarıslarda Hilmicem e dusman gibiydi ama Hilmicem kendinin de soyledigi gibi arkadası sandıgı Turabi ye fazla guvendi sonucta kendini yaktı. Sonuc olarak begum akıllı ama artniyetli degildi..

• Survivoru Turabiler, Merve Oflazlar kazanmış ve Merve Aydınlara hediye edilmiş şampiyonluklar. Sen o yarışmaya fazlaydın be reyis.

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

• tırbo nun yaptıkları bakıyorum unutulmuş ve küçük emrah bakışları başlamış....çok kişi merve aydına yükleniyor....umarım tırbo boyunun ölçüsünü alır... .merve aydına sonsuz destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göztepe.

Şirret kadın Merve Aydın olacağına turabi olsun

Sensin şirret
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

quote:

Oooo tavukcu panteliste burdaymis

psikopattı adam

Türk dusmaniydi bide ayrica ozaman cok iyi takip eden biri olarak yine diyorum zeka konusunda Teymuralp gibi yarismaci gelmemistir simdiye kadar ayrica cok gucluydu

adam zaten bizden şampiyonluk alan türk 2. Atatürk olur demişti.savaşa gelmişti bildiğin

Teymuralp güçlüydüde zekimiydi onu pek hatırlamıyorum

Aaa lutfen Teymuralp zeka oyunlarinda daha yunan takimi hicbirsey yapmadan bitiriyordu hatta bi sudoku yarismasi vardi videosunu bul izle muthis

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

yahu bu hatunu desteklersiniz anlarım da olduğu gibi görünüyor demek nasıl bir komedi arkadaş? Arkasından salladığı Berna ve Doğukan ile işi düşünce işbirliği yapan babam mıydı ?

Sistematik olarak şampiyon yapıldı barizce belli bu. Ya Hasan'ı eledi ya, sizin aklınız alıyor mu? 4-5 hafta önce oylamalarda orta sıralarda seyreden hatun gitti Hasan'ı eledi. Turabi-Hilmicem ittifakının yıkamadığı adamı eledi.

Olimpiyatlara katılacak yalanı ile yapılan duygu sömürüsü de cabası. Sporcu olmasak yiyeceğiz olimpiyat yalanını. Haftalar önce yazdık burada, bu kız form tutamaz olimpiyat yalanı nedir diye? Gazeteciler daha yeni uyanmış bu olaya. Şu finalde Hasan'ın Turabi'nin eline vermesini bize izlettirmeyip elin çirkefini finale koyarak kendi senaryonu yazdırdın ya Acun efendi, seni Allah'a havale ediyorum.

Berna'ya nasıl bir karakter oldugunu anlamadımdan başka videosunu yolla

Doğukan'a salladığı 1 tane video yolla

Anca algı yapın. Kız Doğukan'a bir tane laf etmedi yok arkasından sallamış falan filan.

Ayrıca Merve kimseyle iş birliği yapmadı Berna Oflaz ile kavga ettikten sonra yanaştı. Doğukan da zaten kendi kendini ve Hakan planlarını bitirdi.

Kendi kafanızdan senaryo üretiyorsunuz devam edin siz böyle yazdıkça Merve'nin ankette oyları daha çok yükseliyor :d

Oğlum ergen misiniz la? Takım tutar gibi savunma yapıyorsunuz burada. Senin için oturup video mu arayacağım? Aç izle bakalım başından beri özellikle tek başına verdiği demeçlere bak. Berna ile tersti, gitti yanaştı sıkışınca. Doğukan ile tersti gitti yanaştı sıkışınca. Hakan ile Doğukan kavgasından sonra attığı gülüşü görmedin mi? Hatunun içi fesat.

Her şeyi geçtim oylama konusunda neden gıkınız çıkmıyor? Bal gibi belli çünkü şike döndüğü olayda. Hasan'ı değil Merve, bütün ünlüler konseyi yek vücut ittifak yapsa oylamada deviremezdi.

Acun yaşlı şampiyon istemiyor. İleride dizi veya filmlerde oynayacak, kendi reklamını yapacak kişileri şampiyon yapmak istiyor. Hilmicem zaten piyasa da, keza Turabi de öyle. Şimdide Merve'yi palazlandırıp şampiyon yapacak, hatun bir iki dizide oynayacak övgüler Acun'a gidecek.

Bunca yıldır tv izliyorsunuz Türkiye'de ki yapıyı hala çözemediniz mi?

Birde kazandığı parayı olimpiyatlara hazırlıkta harcayacakmışmış. At yalanı sevsinler inananı. Olimpiyatlara bu saatten sonra fiziksel olarak hazırlanamaması bir yana dursun, sanki hazırlıklar için milyon dolarlar lazım. Zaten hali hazırda bağlı olduğu bir kulüp var ve katılması durumunda bütün masrafları onlar karşılayacak. Kimi yiyorsunuz olimpiyat yalanı ile?

İşte benim stilim programına da olimpiyatlar için katılmıştı zaten. Ah canım ne kadar gerçekçi, ne kadar gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 2 Temmuz 2015; 1:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Bu röportaj tarihi ne zaman biliyor musun ? Survivor All Star başlamadan önceydi. 6 Şubat'ta resmi siteye eklendi ama asıl röportajın yapıldığı gün bu tarihten daha önceydi. Survivor All Star'ın başlayacağı günden o röportaj vaktine kadar ki o süre zarfında düşünceleri değişmiş ki kazanacağı parayı olimpiyata harcamayı kafasına koymuş ve başarı elde etmek istiyor. Başarılı olur yahut olmaz onu bilemem ama diyeceğim şu ki daha bu Rio ile sınırlı kalmıyor 2017 Dünya Atletizm şampiyonası var ne bileyim 2020 Tokyo Olimpiyatları var, var da var. Merve Aydın, prim kasmak için o RIO MRV yazılı tişörtünü bastırmadı böyle karakterdeki bir insan değil. Şayet öyle bir karakterde olsaydı 2012'de ülkesini gururla temsil etmek uğruna 1. giderken sakatlanınca yarışmayı bitirmek için gayret etmezdi. Çünkü kararlı bir insan. Araba ödülünde Acun sordu tişörtündeki o sayıları ve Merve dedi ki elde etmek istediğim derece dedi Acun başarabilir misin diye sordu ve o da evet başaracağım dedi çünkü bunu da kafasına koymuş. İnsanlar 1 günde de karar değiştirebilir, 10 günde de 100 günde de. Ama Merve milli duyguları sömürmek için böyle bir şey yapacak biri değil. Kin ve nefretiniz olabilir ama en azından saygınız da olsun.

Biz bu konuda merve milli duygulari somuruyo demiyoruz. Acun kendisi milli duygulari somurerek merrveyi 1. yaptirmaya calisiyo. Mervede buna aglayarak destek veriyo ve bizim bu ulkemizde bunlara kaniyo ne diyim. Tarihin en kotu survivorıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla Acun da bundan sonra tiyatrolarını izlettirecek enayiyi zor bulur.Kaç aydır yat merve kalk merve. Yok Merve'nin yalnızlıkları, yok mervenin çizkek krizleri,bilmem acıları, ağlamaları,zırlamaları... olimpiyat görüntülerini yayınlamalar, adına fragman yapmalar, gaziymiş gibi göstermeler falan... Bu kadar alenen yapma bari. O kadar yarışmacının da emeğine yazık.

Şimdi bakıyorum final koltuğuna bir tarafta turabi diğer tarafta ruh hastası bir insan... Finale gel !!! Hasan, hilmi cem, doğukan gibi adamlar dururken yarışmanın en çirkef iki karakteri finalde.

Ayrıca bir insan nasıl şu merve aydın denen insanı destekler anlamıyorum. Yanı cidden aga neden yani kim bu merve ? Survivor başından beri milletin arkasından atıp tutan, kaybettiği zaman nasip kısmete bağlayan ama takım arkadaşı kaybettiği zaman hakaret etmekte bi beis görmeyen, daima kendini haklı sanan, insanlara kin ve nefret kusan, yürüyen bi ego işte... Hasan, hilmi, doğu gibi adamlar da efendi olucam diye bir taraflarını yırtsın...

İlk defa bir survivoru oturup baştan sona izledim. Şu tiyatrodan sonra da bir daha hiç bir işine göz ucuylada olsa bakmam acun'un. Acun da yeni enayileri zor bulur artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İkizBrothers

Kardeş onlara bir şey demiyorum begümede yeniliyor?????

Kardeşim ne yapsın %100 oranla mı oynasın :d Zaten parkurlar kısa oyunun %70'i atışı iyi olanla belirleniyor. En kötü yarışmacının bile çok büyük şansları oluyor. En iyi yarışmacı Turabi'nin bile %60larda oranı var.

O Begüm dediğin Hasan'ı eleyip finale kaldı neden çünkü atış oyunu oldugu için..

Yav tamamda adı survivor ne olursa olsun kazanacaksın kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oooo tavukcu panteliste burdaymis

psikopattı adam

Türk dusmaniydi bide ayrica ozaman cok iyi takip eden biri olarak yine diyorum zeka konusunda Teymuralp gibi yarismaci gelmemistir simdiye kadar ayrica cok gucluydu

adam zaten bizden şampiyonluk alan türk 2. Atatürk olur demişti.savaşa gelmişti bildiğin

Teymuralp güçlüydüde zekimiydi onu pek hatırlamıyorum

Aaa lutfen Teymuralp zeka oyunlarinda daha yunan takimi hicbirsey yapmadan bitiriyordu hatta bi sudoku yarismasi vardi videosunu bul izle muthis

doğrudur teymuralp iyi bir yarışmacıydı o sezonun görüntülerini ben hiç bulamadım varmı internette ?

• Yaptığı tüm Survivor ları arşivinde saklayacağına sitesine yüklesede arada baksak iyi olurdu, kısa videolar dışında hiç görüntü yok eski Survivorlar ile ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yahu bu hatunu desteklersiniz anlarım da olduğu gibi görünüyor demek nasıl bir komedi arkadaş? Arkasından salladığı Berna ve Doğukan ile işi düşünce işbirliği yapan babam mıydı ?

Sistematik olarak şampiyon yapıldı barizce belli bu. Ya Hasan'ı eledi ya, sizin aklınız alıyor mu? 4-5 hafta önce oylamalarda orta sıralarda seyreden hatun gitti Hasan'ı eledi. Turabi-Hilmicem ittifakının yıkamadığı adamı eledi.

Olimpiyatlara katılacak yalanı ile yapılan duygu sömürüsü de cabası. Sporcu olmasak yiyeceğiz olimpiyat yalanını. Haftalar önce yazdık burada, bu kız form tutamaz olimpiyat yalanı nedir diye? Gazeteciler daha yeni uyanmış bu olaya. Şu finalde Hasan'ın Turabi'nin eline vermesini bize izlettirmeyip elin çirkefini finale koyarak kendi senaryonu yazdırdın ya Acun efendi, seni Allah'a havale ediyorum.

Berna'ya nasıl bir karakter oldugunu anlamadımdan başka videosunu yolla

Doğukan'a salladığı 1 tane video yolla

Anca algı yapın. Kız Doğukan'a bir tane laf etmedi yok arkasından sallamış falan filan.

Ayrıca Merve kimseyle iş birliği yapmadı Berna Oflaz ile kavga ettikten sonra yanaştı. Doğukan da zaten kendi kendini ve Hakan planlarını bitirdi.

Kendi kafanızdan senaryo üretiyorsunuz devam edin siz böyle yazdıkça Merve'nin ankette oyları daha çok yükseliyor :d

Oğlum ergen misiniz la? Takım tutar gibi savunma yapıyorsunuz burada. Senin için oturup video mu arayacağım? Aç izle bakalım başından beri özellikle tek başına verdiği demeçlere bak. Berna ile tersti, gitti yanaştı sıkışınca. Doğukan ile tersti gitti yanaştı sıkışınca. Hakan ile Doğukan kavgasından sonra attığı gülüşü görmedin mi? Hatunun içi fesat.

Her şeyi geçtim oylama konusunda neden gıkınız çıkmıyor? Bal gibi belli çünkü şike döndüğü olayda. Hasan'ı değil Merve, bütün ünlüler konseyi yek vücut ittifak yapsa oylamada deviremezdi.

Acun yaşlı şampiyon istemiyor. İleride dizi veya filmlerde oynayacak, kendi reklamını yapacak kişileri şampiyon yapmak istiyor. Hilmicem zaten piyasa da, keza Turabi de öyle. Şimdide Merve'yi palazlandırıp şampiyon yapacak, hatun bir iki dizide oynayacak övgüler Acun'a gidecek.

Bunca yıldır tv izliyorsunuz Türkiye'de ki yapıyı hala çözemediniz mi?

Birde kazandığı parayı olimpiyatlara hazırlıkta harcayacakmışmış. At yalanı sevsinler inananı. Olimpiyatlara bu saatten sonra fiziksel olarak hazırlanamaması bir yana dursun, sanki hazırlıklar için milyon dolarlar lazım. Zaten hali hazırda bağlı olduğu bir kulüp var ve katılması durumunda bütün masrafları onlar karşılayacak. Kimi yiyorsunuz olimpiyat yalanı ile?

İşte benim stilim programına da olimpiyatlar için katılmıştı zaten. Ah canım ne kadar gerçekçi, ne kadar gerçekçi.

Acun dizisinde kanalında oynatcağı kişiyi şampiyon yapmak istiyorsa niye geçen sene Gökhan'ı şampiyon yapmadı (şimdi dizide oynuyor) , Neden Serenay(geçen sene acunun kanalındaki dizide oynadı) değil de Merve'yi şampiyon yapsın. Daha çok var da bu söylediklerim yeter de artar bile tezini çürütmekte..

• 
Sayfa: önceki 72687269727072717272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.