Şimdi Ara

Survivor All Star (7269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72677268726972707271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

HALA OLIMPIYAT DIYEN VAR
    KIZ DIZILERDE OYNAMAK İSTİYOR NE OLIMPIYATI

Bu yazı merve'ye ait ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

oy oranları %57 %33 %10 şeklindeymiş 3-4 farklı yerde gördüm ne kadar doğru bilemeyiz

dostum özledik yorumlarını senin...

doğrudur o oranlar...

cuma günü turabi karşısında ise kesin %65 %35 olur fark...
  • Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık var ya durum tam da öyle. Kimi destekleyeceğiz be. Turabi insanların arkasından hakaretler eden, dedikodu yapan bir kötü karakter. Merve de insanların arkasından hakaretler eden, babasının Turabi'ye ettiği küfürden anladığımız üzere aile terbiyesi almamış, dedikoducu bir bayan kötü karakter. İkisine de oy atmıyorum. Hilmi Cem finale gitseydi ona verirdim de Acun oynadı yine bir şeylerle kesin.

Final oylamasında smsler gider mi bilmem ama Hasan yazıp 1890'a göndericem sırf tepki için.

NE TURABİ NE MERVE! ŞAMPİYONUMUZ SENSİN HASAN YALNIZOĞLU!!!
  • Merve şampiyon olmasın diye Serenay ve Oflaz kıskançlıktan en az 50.000 tl sms atar diyenler +ya çööök :d
  • Şirret kadın merve aydın olacağına turabi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Aynen.
    Bu sefer reisin eli havaya kalkmalıydı.

Begüm zaten finalde hiç şansı olmadığını biliyordu. Hasan'ın elendiği günkü dokunulmazlığı alırsa Hasan'ın riske gireceğini biliyordu. Son dokunulmazlıkta oyunu vermeliydi.

Begum neden oyun versin,herkes kaldıgı gun ve hafta icin para alıyor..Hatta eminim son 4 ve son 2 kisi kisi de ayrıca para alıyor..

Sadece son oyunların ozellikle de atıslı olanların Begum e cok uygun olması sans mıydı yoksa Acun mu oyle istedi bilmiyorum ama yarısmasını dikkatle izleyen ve analiz eden Acun un bunu gozden kacıracagını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: simitçi

quote:

HALA OLIMPIYAT DIYEN VAR

Bu yazı merve'ye ait ise

MAYDININ ROPORTAJINDAN HOCAM
    ÖĞLEN TAMAMINI ATMISTI BIR ARKADAŞ
    BU BIR KISMI SADECE

• Sona hasan merve kalsaydi hasan alirdi yazik oldu adama

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

yaz bakalım. Şimdi %40 oranlı Hakan'ı yazar en başa

Survivor'ı oran üzerinden değerlendiren güzel kardeşim yaptığın şey büyük oranda yanlış Ki madem öyle düşünüyorsun senin turabi'yi desteklemen gerekiyor.

Bence Survivor'ın kelime anlamı dikkate alındığında en uygun yarışmacılar,

1-Hasan
    2-Turabi
    3-Hakan
    4-Doğukan

Aynen Hakan'ın kulis çevirmesi her saniye kimin yollayalım hesabı yapması Survivor ruhundan :d

Adada en fazla 2 kere balık tutmuş onu da arkadaşlarının gözü önünde yemiş aynen Survivor ruhu.

Yazdıgın kişilerin hepsi erkek. Bir bayanın balık tutmasını beklemiyorsun heralde. Özlem tutmuştu o da 1 kere.

Merve bu yarışmaya katılmadan önce bayan yarışmacının bırak finali son 4e kalacağı düşüncesi bile yoktu insanlarda.

Merve geçen sene ve bu sene o kadar çok iyi performans gösterdiki. Artık Hilmicem ve Turabi'ye yenilince performansı düşmeye başladı demeye başladılar.

İşte bunların hepsi Merve'nin ne kadar iyi bir yarışmacı oldugunu gösterir.

Survivor tarihinde olumlu veya olumsuz bu kadar çok konuşulan bayan yarışmacı yoktur.

Dostum öncelikle her yazdığım mesaji okumamış olmanı anlıyorum ancak bayanlara mesafelisin gibisinden imalarda bulunmadan önce azıcık geriye gidip keşke mesajlarımı okusaydın.

Ben 4'lü finalde Begüm'ü destekliyordum ancak kazanma şansı mucizelere bağlı olduğundan onun yerine Hilmi'ye destek vermeye karar verdim.

Ayrıca özlem ve ayşil bence survivor olarak merve'den daha iyiler ancak merve özlem den daha iyi bir oyuncu ayşil ile ise benzer ama yeni oyunlarda büyük ihtimal üstünlük kuracaktır.

Yani survivor olarak ele alırsak;

Ayşil
    Özlem

Listemde merve yok.

Oyun performansı olarak ele alırsak;

Berna ve merve.

Hakan ile ilgili bu gün 2010'dan bir görüntü vardı, zıpkın ve 5 kiloluk dev bir balık, onu geçtim Hakan ada hayatına adapte olabilecek fiziki ve mental yeterliliğe sahip ama uzatmaya gerek görmüyorum, umuyorum söylemek istediğimi anlamışsındır.

Kardeşim Ayşil ve Özlem'in survior olarak ne yaptıgını söyler misin ben de izledim o sezonları? Özlem kendi zamanında performans olarak iyiydi ama ada hayatında ekstra bir şey yapmıyordu. Bu sene 1-2 kere balık tutması senin kafanı karıştırmış bence.

Kardeşim günlerce tartıştık ve maalesef sonuca ulaşamıyoruz, aynı şeyleri tekrarlamakta hem kendimiz adına, hemde okurlar adına sıkıntılı bir durum, unut gitsin zaten altı üstü bir yarışma.

• Kimi desteklersen destekle ama babasının Turabi'ye küfür ettiği falan yok. O videoda hangi sayfa bilmiyorum bir sayfadaki yorumları okuyorlarmış hepsi bu ha şimdi diyeceksin ki tamam madem öyle kardeşi de öyle bak ona bir şey diyemem ben kardeşinin yaptığı şeyi onaylamıyorum ama kızı "aile terbiyesi almamış" diye suçlamaya hakkın yok
  • Aykut Yucetan @AykutYctn 6 dk.6 dakika önce
    BenBegümleyim daha telefonunu almadı yarın için yüzleşme çekimleri devam ediyor alınca size cevap verecek hepinize teşekkürler @ebyfan

yüzleşme canlı degilmis. peeh
  • Finalde Merveyi yenebilecek tek isim HASANDI...Artık Merveyi Büyük farkla şampiyon olacak...

• MÜHABİR: 500.000 TL'YE NE YAPICAKSIN HEDEFİN NE
    MERVE AYDIN: BOYUM KADAR CHEESECAKE YAPTIRICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_i_t

Turabi serenay hakan fanlarinin çamur atma çabalarını izliyoruz
    Az kaldı fesatliktan catlayacaksınız
    MERVE nin en sevdiğim özelliği olduğu gibi görünmesi sms kasmak icin yok kuzu yok annem vs.. diye milleti keklemeye çalışmadı

Hasan abiyi destekleyen birisi olarak;
    Hasan abi ile sms çıkacağı kesinleştiği video:Tıkla
    Videodaki duygu sömürüsü yapan,üst üste 1.olan Hasan abinin aniden elenmesine sebep şahıs kim ???

Hasan abinin gitmediği önceki hafta dedikler şeyler.
    Dalga geçme videosu:Tıkla
    Dalga geçip kekleyen kim ???

• quote:

quote:

quote:

HALA OLIMPIYAT DIYEN VAR

Bu yazı merve'ye ait ise

MAYDININ ROPORTAJINDAN HOCAM
    ÖĞLEN TAMAMINI ATMISTI BIR ARKADAŞ
    BU BIR KISMI SADECE

Kameralar karşısında koşar artık ne diyelim, kıramadığı rekorları kırar ülkemize türlü türlü madalyalar getirir.

• Oy atacak varsa hasan yazip yollasin veya seneye survivora hasani gene cagirsalar kim istemezki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

yaz bakalım. Şimdi %40 oranlı Hakan'ı yazar en başa

Survivor'ı oran üzerinden değerlendiren güzel kardeşim yaptığın şey büyük oranda yanlış Ki madem öyle düşünüyorsun senin turabi'yi desteklemen gerekiyor.

Bence Survivor'ın kelime anlamı dikkate alındığında en uygun yarışmacılar,

1-Hasan
    2-Turabi
    3-Hakan
    4-Doğukan

Aynen Hakan'ın kulis çevirmesi her saniye kimin yollayalım hesabı yapması Survivor ruhundan :d

Adada en fazla 2 kere balık tutmuş onu da arkadaşlarının gözü önünde yemiş aynen Survivor ruhu.

Yazdıgın kişilerin hepsi erkek. Bir bayanın balık tutmasını beklemiyorsun heralde. Özlem tutmuştu o da 1 kere.

Merve bu yarışmaya katılmadan önce bayan yarışmacının bırak finali son 4e kalacağı düşüncesi bile yoktu insanlarda.

Merve geçen sene ve bu sene o kadar çok iyi performans gösterdiki. Artık Hilmicem ve Turabi'ye yenilince performansı düşmeye başladı demeye başladılar.

İşte bunların hepsi Merve'nin ne kadar iyi bir yarışmacı oldugunu gösterir.

Survivor tarihinde olumlu veya olumsuz bu kadar çok konuşulan bayan yarışmacı yoktur.

Dostum öncelikle her yazdığım mesaji okumamış olmanı anlıyorum ancak bayanlara mesafelisin gibisinden imalarda bulunmadan önce azıcık geriye gidip keşke mesajlarımı okusaydın.

Ben 4'lü finalde Begüm'ü destekliyordum ancak kazanma şansı mucizelere bağlı olduğundan onun yerine Hilmi'ye destek vermeye karar verdim.

Ayrıca özlem ve ayşil bence survivor olarak merve'den daha iyiler ancak merve özlem den daha iyi bir oyuncu ayşil ile ise benzer ama yeni oyunlarda büyük ihtimal üstünlük kuracaktır.

Yani survivor olarak ele alırsak;

Ayşil
    Özlem

Listemde merve yok.

Oyun performansı olarak ele alırsak;

Berna ve merve.

Hakan ile ilgili bu gün 2010'dan bir görüntü vardı, zıpkın ve 5 kiloluk dev bir balık, onu geçtim Hakan ada hayatına adapte olabilecek fiziki ve mental yeterliliğe sahip ama uzatmaya gerek görmüyorum, umuyorum söylemek istediğimi anlamışsındır.

Kardeşim Ayşil ve Özlem'in survior olarak ne yaptıgını söyler misin ben de izledim o sezonları? Özlem kendi zamanında performans olarak iyiydi ama ada hayatında ekstra bir şey yapmıyordu. Bu sene 1-2 kere balık tutması senin kafanı karıştırmış bence.

Kardeşim günlerce tartıştık ve maalesef sonuca ulaşamıyoruz, aynı şeyleri tekrarlamakta hem kendimiz adına, hemde okurlar adına sıkıntılı bir durum, unut gitsin zaten altı üstü bir yarışma.

Aynen kardeşim yarışma bittikten sonra benim için ne Merve Aydın kalır ne de Turabi :d

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Aynen.
    Bu sefer reisin eli havaya kalkmalıydı.

Begüm zaten finalde hiç şansı olmadığını biliyordu. Hasan'ın elendiği günkü dokunulmazlığı alırsa Hasan'ın riske gireceğini biliyordu. Son dokunulmazlıkta oyunu vermeliydi.

Begum neden oyun versin,herkes kaldıgı gun ve hafta icin para alıyor..Hatta eminim son 4 ve son 2 kisi kisi de ayrıca para alıyor..

Sadece son oyunların ozellikle de atıslı olanların Begum e cok uygun olması sans mıydı yoksa Acun mu oyle istedi bilmiyorum ama yarısmasını dikkatle izleyen ve analiz eden Acun un bunu gozden kacıracagını sanmıyorum.

16 haftadır neredeyse hiçbir şey yapamayan Begüm'ün sadece son oyunu kazanıp Kıbrıs'a gitmesi doğru mu sence? Hasan en başından beri Begüm'ü korudu. Hem konseylerde hem adada. Begüm'se sürekli Hasan'a ihanet etti ama Hasan bunu fark edemedi. Eminim sonradan anlamıştır bunu. Yazık oldu.

Kıbrıs'a gidecek dörtlü için oylamanın 4-5 hafta önce yapılması Survivor'ın en saçma şeylerinden biri zaten.

• Mervenin finale kalmasına çok sevindim. En baştan beri en çok sevdiğim 3 yarışmacı vardı. Hasan, Merve ve Doğukan. Ayrıca Hakanda iyi bir survivordu. Gönlümden geçen 4 finalist adayları Hasan, Merve, Doğu ve Hakandı. Ama malesef Doğu ve Hakan elendi. Elenmesine en çok üzüldüğüm Hasandı. Çünkü benim gönlümden geçen ikili final koltuğuna Hasan ve Merve oturmalıydı ve Hasan şampiyon olmalıydı. Ama malesef üç sevdiğim yarışmacı teker teker elendi. Gönlümüzün şampiyonu Hasandır. Tek tesellim Mervenin finale kalmasıdır.
    İnşallah Survivor allstar şampiyonu Merve Aydın olur. Yakışır Merveye. Ayrıca Turabiyi de hiç sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoo -- 2 Temmuz 2015; 0:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Oooo tavukcu panteliste burdaymis

psikopattı adam

Türk dusmaniydi bide ayrica ozaman cok iyi takip eden biri olarak yine diyorum zeka konusunda Teymuralp gibi yarismaci gelmemistir simdiye kadar ayrica cok gucluydu

adam zaten bizden şampiyonluk alan türk 2. Atatürk olur demişti.savaşa gelmişti bildiğin

Teymuralp güçlüydüde zekimiydi onu pek hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 72677268726972707271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.