Şimdi Ara

Survivor All Star (7266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72647265726672677268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finale kalanlardan bir tanesi striptizci bir tanesi milli sporcu. Şampiyon belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate Trader

quote:

İnşallah Merve kazanmaz. Bunun için tek şans Turabinin kazanması

Bıktık artık Merve kazanamaz Merve kazanamaz demenden. Sanki senin demenle oluyor hadi uza şimdi yılkı

Ben temennimi belirtiyorum size ne oluyor? İşine bak hade

mervecileri blokladım. kafam rahat. isteyenlere pm'den listesi atılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 2 Temmuz 2015; 0:06:55 >

• Çok çocukça olcak ama güzel kapaktı.
  • Merve'ye bencil egolu diyenler bakın ben de bilmiyordum yukarda arkadaş yazmış Hilmicem'in falan bile bardağını yıkıyormuş bir de şu resim var.

Kız bile kendisi diyor doğal oldugum belki çok itici gelmiş olabilirim. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamayın. Bu kızı ünlülerin hepsini bırak gönüllülerin yarısından çoğu destekliyor. Zaten bu kızın o adada nasıl bir karakter oldugu bellidir.Geçen sene de Gökhan reyizi bu kadar desteklemişlerdi.
     Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Merve'nin bundan sonra spora devam edeceğine inanıyorum, araba ödülünde Acun tişörtündeki sayıları sorduğunda Rio'dan bahsetmişlerdi demek ki bu kız spora devam edecek. Hadi diyelim etmedi şimdi sana soruyorum ; keyfini kâhyası mısın ?

O zaman bu konudan milli duygulari somurerek sms toplamasinlar. Survivorda olimpiyat goruntulerini gosterdiklerinde bu is bitmisti zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate Trader

quote:

İnşallah Merve kazanmaz. Bunun için tek şans Turabinin kazanması

Bıktık artık Merve kazanamaz Merve kazanamaz demenden. Sanki senin demenle oluyor hadi uza şimdi yılkı

Ben temennimi belirtiyorum size ne oluyor? İşine bak hade

mervecileri blokladım. kafam rahat. isteyenlere pm'den listesi atılır

Gel birbirimizi karşılıklı bloklayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz efesi durabi mervenin adını duyunca
    Duvara toslamış gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Finale kalanlardan bir tanesi striptizci bir tanesi milli sporcu. Şampiyon belli zaten.

gecen sene gökhanı yendi striptizci dedigin kisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

quote:

Orijinalden alıntı: gizemgrey

Merve Aydın twitterda dünya gündemine girdi.

Twitter da gundeme girdi ama Merve aydin hashtaginda merve karsiti gorusler daha fazla, ve daha populer buna ne diceksin merak ediyorum.

Alakası bile yok kör degiliz okuyoruz yazılanları. Cekemeyenler bahane bulmalara devam etsinler. Destekledikleri 1. olunca ohh hak yerini buldu. Desteklemedikleri 1. olunca şike var torpil var. Kudurmanın bi manası yok kaybetmişsen çekil kenara işte. Lafım sana değil yanlış anlama. Belirtmek istediğim desteklemeyenler de mutlaka olacaktır doğaldır ama sonuç belliyken boş yere çamur atanları hoş bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Merve'ye bencil egolu diyenler bakın ben de bilmiyordum yukarda arkadaş yazmış Hilmicem'in falan bile bardağını yıkıyormuş bir de şu resim var.

Kız bile kendisi diyor doğal oldugum belki çok itici gelmiş olabilirim. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamayın. Bu kızı ünlülerin hepsini bırak gönüllülerin yarısından çoğu destekliyor. Zaten bu kızın o adada nasıl bir karakter oldugu bellidir.Geçen sene de Gökhan reyizi bu kadar desteklemişlerdi.
     Survivor All Star

Merveye laf edenler bunu görüp biraz utanırlar inşallah Allahın izniyle yarın mervemizi şampiyon yapacaz

• Aynen elenen çoğu yarışmacı merveyi destekliyor.Sorsan şaibeli sonuç.Hasan bile merve demiş.Yav he he az ötede oyna dicen bunlara.
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyordun ? Turabi'nin direkteki hâlinden kesitler mi koysalardı ? Herkes zaten o görüntülere aldanıyor (?) herkes "milli atlet" diye destek veriyor ona zaten. Sizde bu sözler kalıplaşmış, bahaneniz olmuş.
  • Küçük enişte Taneri özledim .

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

yaz bakalım. Şimdi %40 oranlı Hakan'ı yazar en başa

Survivor'ı oran üzerinden değerlendiren güzel kardeşim yaptığın şey büyük oranda yanlış Ki madem öyle düşünüyorsun senin turabi'yi desteklemen gerekiyor.

Bence Survivor'ın kelime anlamı dikkate alındığında en uygun yarışmacılar,

1-Hasan
    2-Turabi
    3-Hakan
    4-Doğukan

• maracanna kullanıcısına yanıt
    eğer butun survivoru şu 10 yılı başından sona izleseydin benimle ayni fikirde olurdun kurabiyeci

• Ya be anlamıyorum elnenlerden çoğu merve dio peki merve bu kadar kötü bukadar kişi bu kızla aynı yerde yaşwmışlar herkesmi hatalı be kardeşim

• Merve sms de hep sonlardaydı acur bunu görünce merve ye taktikler verdi,işte ağlaa zırla, duygu sömürüsü yap diye,oda bunu iyi başardı ve oylarını yükseltti

• quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

eğer butun survivoru şu 10 yılı başından sona izleseydin benimle ayni fikirde olurdun kurabiyeci

Türkiye-Yunanistan beri izliyorum kardeşim. Tvde tek izlediğim şeydir.
  • MERVE AYDIN KAZANMASINDA KİM KAZANIRSA KAZANSIN?
    MERVENİN OYUN İÇİNDE KONUŞMALARI O KADAR ZEKİ OLMADIGINI BELLİ EDİYORKİ ANLAMAMAK İÇİN NE OLMALI BİLEMEM
    DİGER İKİ YARIŞMACIYA YAZIK OLDU KEŞKE BEGÜM SMS ÇIKSAYDIDA
    rahat rahat destekleseydik ama olmadı bizde turabiyi destekleriz merve olmasında kim olursa olsun
    merve aydın o kadar güven varki hakan olamasada ben kıbrısa giderim demesi enteresan oluyor
    sanki bütün oyunları o kazanıyor
  • Bu survivorda nihatlar ve gökhan keser olmadığı için ünlüler az kişi kaldı. Ahmet dursunda en başta gitti. Doğukan denyosu yüzünden hilmi yerine seranay gitti. Gönüllüler çok ballıydı. Ama yinede şampiyon çıkaramayacaklar. Şampiyon merve olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 72647265726672677268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.