Şimdi Ara

Survivor All Star (7267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72657266726772687269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın şu yüzleşmede keyifle turabi'nin rezil oluşunu izleyelim.Umarım yine "ağabey bana 2 dakika müsade edermisin kurbanın olam " demez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide her şeyin senaryo olduğunu kanıtlayacak bir şey... Tarihe dikkat edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaas Montenegro -- 2 Temmuz 2015; 0:18:27 >
  • Merve Aydın'ın yerinde olsam ödülü üçe böler, bir kısmını Acun'a diğerini Doğukan'a veririm.
  • TheTaxman kullanıcısına yanıt
    Aynen.
    Bu sefer reisin eli havaya kalkmalıydı.

Begüm zaten finalde hiç şansı olmadığını biliyordu. Hasan'ın elendiği günkü dokunulmazlığı alırsa Hasan'ın riske gireceğini biliyordu. Son dokunulmazlıkta oyunu vermeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 2 Temmuz 2015; 0:20:10 >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Sonlarda değildi dokunulmaz olduğu zamanların haricinde 3-4. gibi sıralardaydı. E zaten adı bile yazılmıyordu, o vakit gideceği de belliydi gitmeyeceği de. Bazı şeyler göz ardı edilmesin lütfen. Bakın yeri geldi tak tak tak 1. oldu.
  • Beyler ben bayadır izlemiyorum o son saçma elemelerden sonra bu hilmiyle begüm ne ara elendi? Hadi begüm neysede bu turabi mi kaldı finale ya yok böyle bişey Merve de ayrı bir olay ama o dörtlüde en çok hak eden hilmiydi bence merak ettim nasıl elendi?
  • Resimdeki nedir ? Tam seçemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitçi

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

yaz bakalım. Şimdi %40 oranlı Hakan'ı yazar en başa

Survivor'ı oran üzerinden değerlendiren güzel kardeşim yaptığın şey büyük oranda yanlış Ki madem öyle düşünüyorsun senin turabi'yi desteklemen gerekiyor.

Bence Survivor'ın kelime anlamı dikkate alındığında en uygun yarışmacılar,

1-Hasan
    2-Turabi
    3-Hakan
    4-Doğukan

Aynen Hakan'ın kulis çevirmesi her saniye kimin yollayalım hesabı yapması Survivor ruhundan :d

Adada en fazla 2 kere balık tutmuş onu da arkadaşlarının gözü önünde yemiş aynen Survivor ruhu.

Yazdıgın kişilerin hepsi erkek. Bir bayanın balık tutmasını beklemiyorsun heralde. Özlem tutmuştu o da 1 kere.

Merve bu yarışmaya katılmadan önce bayan yarışmacının bırak finali son 4e kalacağı düşüncesi bile yoktu insanlarda.

Merve geçen sene ve bu sene o kadar çok iyi performans gösterdiki. Artık Hilmicem ve Turabi'ye yenilince performansı düşmeye başladı demeye başladılar.

İşte bunların hepsi Merve'nin ne kadar iyi bir yarışmacı oldugunu gösterir.

Survivor tarihinde olumlu veya olumsuz bu kadar çok konuşulan bayan yarışmacı yoktur.

• Hilmicem elenmiş.

Çok şımarmıştı iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L7 FuU

Bakin arkadaslar bu forumu yaklasik 3 aydir takip ediorum kisa ve oz mervenin nasi sampiyon olcagini yazim size bundan 3 ay onceydi ahmet dursunun mide problemi gosterildigi hafta merve oflaz serenaya dediki eger 1.olursan karsima merve aydini cikar o hafta oflaz 3. Merve aydin 4.uydu acun yalandan yere mide problemi gosterildi ve merve aydini sampiyonluk yolu bu sekilde acildi bu kadar basit.

https://www.youtube.com/watch?v=1dhvzt1E9Uo Şunu bir izle kendine gel iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitçi

Değerlendirmemizi yapalım.

Öncelikle bu sonucun adalet içerdiğini düşünmüyorum.

Eğer yazılanların bir kısmı bile doğruysa, Acun abinin kul hakkı kavramını yok sayarak insanların haklarını, maddi-manevi desteklerini hiçe saydığını söyleyebiliriz ve bu durumda kazandığı milyonlar, ancak ve ancak cehennemin ateşine kağıt şeklinde yakıt olacaktır bu yüzden ben bu yazılanların iftira olması için içimde bir umut taşıyorum neticede hiçbir insanın kötülüğünü istemek bize iyilik olarak dönmez.

Ve normal bir halk oylamasında merve'nin hasan ve hilmi'yi geçmesini olanaksız olarak görüyorum fakat toplu sms sistemi yüzünden bazı şeyler riske edildiyse veya birileri talimatla bu işi bitirmişse benim söyleyebileceğim tek şey sınırsız sms sistemi olduğu müddetçe bu programın izlenmemesi gerektiği. All star hatrına, Hakan hatrına izlediğimizden artık kendi adıma daha önce belirttiğim bazı şartlar yerine getirilmezse, ben yıllardır survivor takip eden(daha çok yabancı) biri olarak seneye yokum.

Ve tabii dürüst ve fedakârca merve'ye sms atan arkadaşlarıma yada arkadaşlara söylemek istediğim amacım asla sizler değilsiniz, size sms yüzünden söz söylemek ne benim nede başkasının hakkı değildir dolayısıyla böyle bir eyleme imza atmışsam sizlerden Özür dilerim.

Gelelim final tahminime,

Merve- 1.85
    Turabi- 1.95

Benim tercihim aslında çeşitli nedenlerle ikiside değil, ancak Şöyle bir tezim var.

Turabi evet asla tasvip edilemeyecek asla savunulamayacak hareketler yaptı, yapı olarak cidden bana çok ama çok uzak. Fakat hiç yoksa benim yarışmada tanımladığım survivor tanımına uygun, evet bu bir survivor yarışması olmaktan çıktı. Ancak finale kalan bir yarışmacıda en azından bir tutam bundan olmalı. Bana her anlamda uzak bir yarışmacı olan merve'dense hiç yoksa survivor kanı taşıyan survivor olabilecek bir insan kazansın isterim buda maalesef turabi.

neden senin yorumlarına artık şaşırmıyorum...

mervenin karşısına taşı koysalar sen yine birşeyler üretir..

o taşın kazanması gerekir diye yorum yazarsın...

ama seviyorum senin mervenin karşısına gelen kişileri tutmanı..

nedenmi dostum.. tuttuğun yarışmacı eleniyorda ondan..

buda demekki merve aydın şampiyon olacak.. bundan dolayı sana tşk ederim...

• Yarışmanın kaderiyle iki isim oynadı; Ünlülerde Doğukan, Gönüllülerde Begüm. Hadi Doğukan'ın yaptığı seçimleri, aldığı kararları empati yaptığımda anlayabiliyorum da bu Begüm'ü anlayamadım gitti. Ne olursa olsun son 5'e kadar Hasan Reyiz sayesinde geldi. Turabi ve Hilmi Cem'in konseylerdeki Hasan yazma ısrarı ve Hasan Reyizin birinci olduğu her konseyde Begüm'ü korumaya yönelik seçimleri sayesinde Begüm gözden kaçtı, arada kaynadı gitti. 120 gün boyunca neredeyse hiçbir oyunda performans olarak zaten yoktu. İşin sonuna gelindiğinde en kritik oyunlarda sayı alacağı tuttu. Yenebiliyor olması, sayı alabiliyor olması yenmesini gerektirmezdi. İnsan herşeyden önce biraz hak gözetir. Hasan Reyizin elendiği oyunda performansını düşürüp Reyizin son 4'e kalmasını sağlayabilirdi. Biraz mantıklı düşünse, bencillik yapmasa, kişisel hırsları gözlerini kör etmemiş olsa son 4'e de kalsa SMS işinde hiçbir şansının olmadığını tahmin edebilirdi. Son 4'e kaldı da ne oldu? Gelen tokatladı, giden tokatladı. Adadaki canlı yayında da konu mankeni olarak durdu orada. Hasan Reyiz o koltukta oturuyor olsaydı Merve'nin işinin o kadar kolay olmayacağı kesindi. Artık ne söylesem boş. Reyize yazık oldu.

• Technotronic kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep amerikanın oyunu.Arkasında kim var tahmin et?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

eğer butun survivoru şu 10 yılı başından sona izleseydin benimle ayni fikirde olurdun kurabiyeci

Ayrıca ben Allstarda yarışanlar arasında değerlendirme yaptım.

Yoksa Gökhan,Nihat,Cengiz katılsaydı bunlardan birini desteklerdim.
  • Siz hâlâ torpil deyin bu ssye de shop deyin, 950 tlli bi' ss paylaşmıştım bu da bir başka ss, adamlar atıyor sms abi ben bu kadar zengin değilim ama atan yok mu ? Var işte.
  • BOŞUNA SMS FALAN ATMAYIN LA
    FAKİR FUKARAYA YARDIM EDIN
    ZATEN SONUÇ BELLİ
    ACUNUN CEBE GIDECEGINE AÇ AÇIKTA YATAN ZULUM GÖREN İNSANLARA GİTSİN PARANIZ

• Çekemeyen arkadaşlar anten taksın cuma günüde tivibu ya geçsin çünkü hiç çekemeyeceksiniz lütfen ayarlarınızla oynamayın

• merveyi çekemeyen kezo sero ve fırıldak,barzonun yancısı hilmiceme oy istedi ama sonuç yine hüsran kezo bide periscope'den canlı yayın yapıyor hilmiye oy verin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 2 Temmuz 2015; 0:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Siz hâlâ torpil deyin bu ssye de shop deyin, 950 tlli bi' ss paylaşmıştım bu da bir başka ss, adamlar atıyor sms abi ben bu kadar zengin değilim ama atan yok mu ? Var işte.

Ciddimsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBaran

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Yaziklar olsun acun

Acun ne yapsın la? Bi bitmediniz yaw anca bik bik ötün.

Senin yasin kac da bana la felan diyon ?

• 
Sayfa: önceki 72657266726772687269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.