Şimdi Ara

Survivor All Star (7264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72627263726472657266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merve'nin finale kalmasından sonra Anti-Merveciler

• Bu hırs bu başarı bu özgüven helal olsun olimpiyatlardada ülkemizi iyi şekilde temsil eden merve aydın inşallah yarın birinci olur turabi geçen sene oldu zaten. Birde parayı olimpiyatlara harcamak için sömürü yapıyolar diyen oldu deryayı bilmemde bu kız bir kere bile o konu hakkında konuşmadı insanları lekelemek için kıcınızdan birşeyler uydurmayın ayrıca bu kız parayı alıp isterse olimpiyata harcar isterse 1 senedede yer sizemi düştü tasası ? turabi parayı kazandığında veya başka biri parayı kazandığında kurcalıyormusunuz parayı nereye harcıyo diye bu kızın farkı sporcu olmasımı ? istediği gibide harcar hakedip alıyo sizene ulan size hesapmı vereecek heriflere bak ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzgunes

Çok aşırı zekisin. Demek mervenin kazanmamasi icin turabinin kazanmasinin sart olduguna bu kadar eminsin! Helal sana be!

Ben orada edebi sanat yapmak istedim ama siz onu anlamayacak kadar dar zihniyetlisiniz. Açıklayayım;
    Normalde Turabinin kazanmasını istemem. Ama karşısında Merve olduğu için kazanmasını istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da?
    Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur."

işte bu yüzden biz olimpik sporlarda başarılı olamıyoruz.Bırakın olimpiyatları tenis de amerika açık da genç bayanlarda çiftlerde bireyselde değil bir kızımız şampiyon oldu diye sanki kız teklerde wimbledon şampiyonu olmuş gibi göklere çıkartıyoruz.Yahu onun o kazandığı turnuva dış kapının dış mandalı bile değil.Sen basın olarak böyle basit şeylere prim verirsen derya gibi olimpiyatlarda sadece havuza girip çıkan sporcular yetiştirisin.

• Değerlendirmemizi yapalım.

Öncelikle bu sonucun adalet içerdiğini düşünmüyorum.

Eğer yazılanların bir kısmı bile doğruysa, Acun abinin kul hakkı kavramını yok sayarak insanların haklarını, maddi-manevi desteklerini hiçe saydığını söyleyebiliriz ve bu durumda kazandığı milyonlar, ancak ve ancak cehennemin ateşine kağıt şeklinde yakıt olacaktır bu yüzden ben bu yazılanların iftira olması için içimde bir umut taşıyorum neticede hiçbir insanın kötülüğünü istemek bize iyilik olarak dönmez.

Ve normal bir halk oylamasında merve'nin hasan ve hilmi'yi geçmesini olanaksız olarak görüyorum fakat toplu sms sistemi yüzünden bazı şeyler riske edildiyse veya birileri talimatla bu işi bitirmişse benim söyleyebileceğim tek şey sınırsız sms sistemi olduğu müddetçe bu programın izlenmemesi gerektiği. All star hatrına, Hakan hatrına izlediğimizden artık kendi adıma daha önce belirttiğim bazı şartlar yerine getirilmezse, ben yıllardır survivor takip eden(daha çok yabancı) biri olarak seneye yokum.

Ve tabii dürüst ve fedakârca merve'ye sms atan arkadaşlarıma yada arkadaşlara söylemek istediğim amacım asla sizler değilsiniz, size sms yüzünden söz söylemek ne benim nede başkasının hakkı değildir dolayısıyla böyle bir eyleme imza atmışsam sizlerden Özür dilerim.

Gelelim final tahminime,

Merve- 1.85
    Turabi- 1.95

Benim tercihim aslında çeşitli nedenlerle ikiside değil, ancak Şöyle bir tezim var.

Turabi evet asla tasvip edilemeyecek asla savunulamayacak hareketler yaptı, yapı olarak cidden bana çok ama çok uzak. Fakat hiç yoksa benim yarışmada tanımladığım survivor tanımına uygun, evet bu bir survivor yarışması olmaktan çıktı. Ancak finale kalan bir yarışmacıda en azından bir tutam bundan olmalı. Bana her anlamda uzak bir yarışmacı olan merve'dense hiç yoksa survivor kanı taşıyan survivor olabilecek bir insan kazansın isterim buda maalesef turabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Kral

Koy game of thrones dizisine ortalıkta ne lannister kalır ne akgezenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 2 Temmuz 2015; 0:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Merve'nin finale kalmasından sonra Anti-Merveciler

asdfghjklşi

• Mervenin en büyük artısı hırsı.Millet onun hırsına hayran kaldı.Yok tipsiz çok itici çok ağlıyo vs. eleştiri yapanlar.Burası bu tarz benim yarışması değil kardeş.
  • Tamam turabiyi sevmiyorum ama meyveyi hiç sevmiyorum ya :(( Ne olur birinci olmasın o :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate Trader

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

İnşallah Merve kazanmaz. Bunun için tek şans Turabinin kazanması

Bıktık artık Merve kazanamaz Merve kazanamaz demenden. Sanki senin demenle oluyor hadi uza şimdi yılkı

Ben temennimi belirtiyorum size ne oluyor? İşine bak hade

• yazık oldu hilmiceme en iyi en hızlı çevik yarışmacıydı güçlüydü ben hiç ağladığını görmedim ya da bir yerini tutup buram ağrıyor diye sızlandığını her parkurun üstesinden geldi efendiydi saygılıydı ama yarışmanın sonucu zaten belli hiç birimizin beğenmediği ve zaten beğenilmeyi haketmeyen bencil iki yüzlü turabiye haketmediği dostluğu gösterdi kaybettiği en kötü anında bile kardeşim kazandığı için mutluyum dedi ama en azından bugün " survivor bana murat ceylan gibi bir KARDEŞ turabi gibi bir dost kazandırdı" dedi en azından ikisinin arasındaki farkı biliyor.

önce hakan sonra hasan şimdide hilmicem kazanması gereken ne kadar adam varsa hepsini gönderdi acurt finale bakıyorum biri turabi biri merve al birini vur ötekine ikiside birbirinden kötü ve ikiside hilmicemden daha az hakediyor ne halleri varsa görsünler bundan sonra acun medyanın programlarını izlemeyi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Vay be 10 yılın şampiyonu Merve olacakmış geçen sene deseler kimse inanmazdı.

hakkiyla kazanmis olacak. SURVIVOR TARIHININ EN IYI KADIN YARISMACISI DEGIL MI ?? biri cikip degil desin ?

Nadya daha basariliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Evinde sinir krizine girmiştir şuan :D

• Bu aralar Ütopya ya sardim bana daha sıcak geldi ama programı anlamadım abi ordakilerin amacı ne ? Yemek var internet var elenen geri geliyor. Hatta video da gordum simdi yazmiyim de biri cavusu tokatlarken kameraya yakalanmis.Orda bir tip var semih diye oranın Turabi'si .

• X hafta Merve Oflaz yerine gidecekti dediler yanlış sms sıralaması çıktı

Performansı düştü dediler tek başına gönüllüler takımını bile yendi

Acun Merve'yi adada tek bırakıp duygu sömürüsü yapacak dediler direk Kıbrıs'a gitti tutmadı

Şimdi yeni şeyler bulmaya çalışıyorlar bakalım şimdi ne olacak
  • Beyaz futbolu açın survivor havası var

• Merve'nin bundan sonra spora devam edeceğine inanıyorum, araba ödülünde Acun tişörtündeki sayıları sorduğunda Rio'dan bahsetmişlerdi demek ki bu kız spora devam edecek. Hadi diyelim etmedi şimdi sana soruyorum ; keyfini kâhyası mısın ?
  • şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

• 
Sayfa: önceki 72627263726472657266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.