Şimdi Ara

Survivor All Star (7265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72637264726572667267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gizemgrey

Merve Aydın twitterda dünya gündemine girdi.

Twitter da gundeme girdi ama Merve aydin hashtaginda merve karsiti gorusler daha fazla, ve daha populer buna ne diceksin merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi serenay hakan fanlarinin çamur atma çabalarını izliyoruz
    Az kaldı fesatliktan catlayacaksınız
    MERVE nin en sevdiğim özelliği olduğu gibi görünmesi sms kasmak icin yok kuzu yok annem vs.. diye milleti keklemeye çalışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Survivor All Star

• quote:

Merve'nin bundan sonra spora devam edeceğine inanıyorum, araba ödülünde Acun tişörtündeki sayıları sorduğunda Rio'dan bahsetmişlerdi demek ki bu kız spora devam edecek. Hadi diyelim etmedi şimdi sana soruyorum ; keyfini kâhyası mısın ?

yov ha ha sizin gibi safları kandırıyorlar sonra ülke neden bu halde her hıyarım var diyene tuzla koşarsanız daha çok başınızı taşlara vurusunuz
  • Begüm final gecesi Hasan Abi'sini ağzından düşürmedi. Oy toplayacağını sanıyordu herhalde.
    Hasan çıkınca Begüm gerçeğini kendisine anlatmışlar sanırım, desteğini Merve'ye verdi.
    Bunların içinde kötünün iyisi Merve.

All Star'ı ada yaşantısı, karakter ve oyun performansı olarak hak eden isim Hasan'dı. Hakkını yediler, bu adam meşaleyi alıp gitmeyecekti o adadan. Şampiyonluk kupası ellerinde havalanacaktı.
  • Ulan var ya bir adam gibi biri çıkmadıya son ikiliye yanarım ona yanarım

• siz hala bahaneler üretmeye devam edin.. biz merve aydını şampiyon yapmaya karar verdik...

lafla değil attığımız sms lerin karşılığı ile... sizler gibi sadece konuşmadık.. cebimizden verdik.. merve için.. helal hoş olsun.

merve aydının 1 gülümsemesine 100 sms atarım FİNALDE...vede atacağım 60 taneyi 100 taneye çıkardım.. varmı daha ötesi...

merve aydının o kadar seveni varki.. hala anlamamıssınız... acun sms atıyor demeniz. çok komik..

kafanızı dh forumdan çıkarında bir bakın tweettlere faceye anlarsınız... cuma gecesi turbişi iyi izleyin merve aydın ismi açıklanınca...

nasıl renkten renge gireceğini görün... ŞAMPİYON MERVE AYDIN....

• Ben en başından beri dedim...

MERVE HASANI ELEDİĞİ GÜN ŞAMPİYON OLMUŞTUR...

• quote:

Orijinalden alıntı: itwasalblue

yazık oldu hilmiceme en iyi en hızlı çevik yarışmacıydı güçlüydü ben hiç ağladığını görmedim ya da bir yerini tutup buram ağrıyor diye sızlandığını her parkurun üstesinden geldi efendiydi saygılıydı ama yarışmanın sonucu zaten belli hiç birimizin beğenmediği ve zaten beğenilmeyi haketmeyen bencil iki yüzlü turabiye haketmediği dostluğu gösterdi kaybettiği en kötü anında bile kardeşim kazandığı için mutluyum dedi ama en azından bugün " survivor bana murat ceylan gibi bir KARDEŞ turabi gibi bir dost kazandırdı" dedi en azından ikisinin arasındaki farkı biliyor.

önce hakan sonra hasan şimdide hilmicem kazanması gereken ne kadar adam varsa hepsini gönderdi acurt finale bakıyorum biri turabi biri merve al birini vur ötekine ikiside birbirinden kötü ve ikiside hilmicemden daha az hakediyor ne halleri varsa görsünler bundan sonra acun medyanın programlarını izlemeyi düşünmüyorum

Tek hatası turabının yanında yer almasıydı.

• Beyler azcık insaflı olun. Turabi'nin karakterini sevmeyebilirsiniz ama adam en azından oyunlardaki performansıyla hak ederek buraya kadar geldi. Sünepe merve ise yatıp durdu. son oyunlarda sayı bile alamıyordu. Ağlayıp sms toplamaktan başka bir şey yapmadı. Lütfen en azından hak eden şampiyon olsun.

• "İnşallah ayağın kırılır da olimpiyatlara gidemezsin" diyen insanlar var YAZIKLAR OLSUN
  • quote:

Survivor All Star

bu resim daha güzel

Survivor All Star

• Burdaki çoğu insan yarışmayı kaba etiyle izlemiş.Herkesin sevdiği insan tipi farklıdır.Çok göreceli bir kavram senin doğrun başkası için yanlıştır.Sen çokmu doğru insansın senin seçtiğin doğru olacak herkes için.Bu olay sorsan kimse cumhurbaşkanını sevmez ama %52 oy almasına benziyor.Bu oylar nereye gitti.Bknz:Şener ŞEN
  • ooo merve kalmış finale
    helal olsun
    inşallah kazanır
  • MERVE OFLAZ HALA SMSTE SAMPİYON OLMADIM AYAKLARINDA

• beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Benim hiç adetim değildir ama bir tanecik attım bu sene ona bile acıdım Begüme atmıştım 2.yada 3.hafta ondan başkada atmadim hiç

• Merveyi bende sevmiyordum başta çok iticiydi mimikleri kötüydü ama bu bazı hataları olmasa çok hırslı ve iyi bir yarışmacı . Sahra , programa çıktığında söyledi zaten hilmicem , turabinin bardağını bile yıkıyor . Sizce Hilmicem'in çıkması daha mı doğru olurdu . Korkak ve yağcı birisi olmasa finale çıkar birinci bile olurdu . Turabinin ağzını bile açmadığı durumlarda umarım ikimiz çıkarız diye gülmesi resmen kölesi gibi davranıp bazı durumlarda ona benzemeye çalışması onu şampiyonluktan uzak tutan bir olay .

Bazen itici olsada en başarılı ve en iyi yarışmacı olarak survivor'u merve aydının kazanması lazım . Her elenen kişiden sonra survivor benim için bitmiştir diyen adamlar 2. gün konuya yine yorum yapıyor . İLGİNÇ.
  • Evinde bile değil şu an Merve, Turabi ile yan yana böyle final koltuğunda oturuyor Sero da çatlıyor gözünün önünde :D Çekim varmış şu an, yarın ki yüzleşmeyi şu an yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeQpS

şu iki kişi yerine all starı hakeden en az 10 yarışmacı yazabilirim...

yaz bakalım. Şimdi %40 oranlı Hakan'ı yazar en başa
  • Beyler azcık insaflı olun. Turabi'nin karakterini sevmeyebilirsiniz ama adam en azından oyunlardaki performansıyla hak ederek buraya kadar geldi. oyunlardaki performansı en iyi yarışmacı nerdeyse. Sünepe merve ise yatıp durdu. son oyunlarda sayı bile alamıyordu. Ağlayıp sms topladı anca acunun desteğiyle. Lütfen en azından hak edeni şampiyon yapalım. Beleşe 500 milyar kazanmasın kimse

• 
Sayfa: önceki 72637264726572667267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.