Şimdi Ara

Survivor All Star (6620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
101 Misafir (82 Mobil) - 19 Masaüstü82 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.224.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66186619662066216622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merve bankadaki paraları sms çevitiriyorum bu bilgi kesin dogru gozumun onunde 750 tl sms attılar yani mervenin sms işi tamamen balon bilginize

Orijinalden alıntı: simitçi

Kendimce Hangi final eşleşmeleri olmalı veya reyting getirisi yüksek oluru değerlendiricem.

1-Hakan vs Hasan
    Sanıyorum geçen günlerde oynanan güç denge oyunu kadar bir oyundan kimse keyif almamıştır, inanılmaz anlar yaşandı ve bu gibi bir oyunla birde üstüne final heyecanını eklersek, çok ama çok keyifli anlar bizi bekliyor olacaktır.
    2-Hilmicem vs Turabi
    Ben bu eşleşmenin yarı finalde olmasını isterim çünkü final ağırlığını taşıyabilecek bir yapı yok ortada ancak yarı final özelinde çok iyi ve merak uyandıran bir eşleşme olabileceğini düşünüyorum.
    3-Hasan vs Turabi
    Ben her ne kadar Hasan'ı bu tip bir eşleşmede çok dezavantajlı görsemde, yaşanan onca olay sonrası böyle bir mücadele iyi olabilir.
    4-Hakan vs Turabi
    Açıkçası oyun kalitesi olarak en yüksek mücadeleyi göstermesi beklenen eşleşme budur. iyi bir oyun türü ile çok heyecanlı anlar yaratılabilir.
    5-Hakan vs Hilmicem
    Bir yanda gençlik ve enerji diğer tarafta teknik ve zeka, bu denkleme uygun bir oyun dizayn edilebilirse ortalık yıkılabilir.

sen kıbrıs gidecek 4 kişiyi belirlemiş.. üstelik final yaptırmıssın...

bu demekki merve kıbrısı görmüyecek..

hakanın kıbrısı garanti... sen aklındaki finalide yaptır kimin şampiyon olduğunu açıkla bize .. sende rahat et bizde...

hadi dostum söyle söyle hakan finalde şampiyon de...

• En itici demek istedin galiba (Hasan+Begüm ikilisinin 180 derece dönüşünden sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenas -- 21 Haziran 2015; 10:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Kendimce Hangi final eşleşmeleri olmalı veya reyting getirisi yüksek oluru değerlendiricem.

1-Hakan vs Hasan
    Sanıyorum geçen günlerde oynanan güç denge oyunu kadar bir oyundan kimse keyif almamıştır, inanılmaz anlar yaşandı ve bu gibi bir oyunla birde üstüne final heyecanını eklersek, çok ama çok keyifli anlar bizi bekliyor olacaktır.
    2-Hilmicem vs Turabi
    Ben bu eşleşmenin yarı finalde olmasını isterim çünkü final ağırlığını taşıyabilecek bir yapı yok ortada ancak yarı final özelinde çok iyi ve merak uyandıran bir eşleşme olabileceğini düşünüyorum.
    3-Hasan vs Turabi
    Ben her ne kadar Hasan'ı bu tip bir eşleşmede çok dezavantajlı görsemde, yaşanan onca olay sonrası böyle bir mücadele iyi olabilir.
    4-Hakan vs Turabi
    Açıkçası oyun kalitesi olarak en yüksek mücadeleyi göstermesi beklenen eşleşme budur. iyi bir oyun türü ile çok heyecanlı anlar yaratılabilir.
    5-Hakan vs Hilmicem
    Bir yanda gençlik ve enerji diğer tarafta teknik ve zeka, bu denkleme uygun bir oyun dizayn edilebilirse ortalık yıkılabilir.

hakanın kıbrısı garanti... sen aklındaki finalide yaptır kimin şampiyon olduğunu açıkla bize .. sende rahat et bizde...

Yine Berk yine yanlış anlama

Dostum şu yanlış anlaşılmayı düzeltelim ben Merve'nin kıbrıs şansını Hakan'dan çok daha fazla görüyorum.

Benim Merve'yi listeye dahil etmemem merve'nin sahip olduğu stil ve yeteneklerin mevcut erkekleri egale edecek yapıda olmamasındandır. Hani sürekli istatistik diyorsun ya şuraya merve vs erkekler İstatistiğinide eklesene(bu senenin)
    Yani merve'de beni heyecanlandıracak yetenek veya insanı yapı yokken ne diye kendi listeme ekleyeyim? Ama sana göre vardır o zaman kendi listeni yaparsın bende keyifle okurum.
    Tabii bir insan tatlı da tatlı diye ağlayan birini nasıl survivor şampiyonu görebilir onuda ayrıca merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

1-Hakan vs Hasan
    2-Hilmicem vs Turabi
    3-Hasan vs Turabi
    4-Hakan vs Turabi
    5-Hakan vs Hilmicem

Yine Berk yine yanlış anlama

Dostum şu yanlış anlaşılmayı düzeltelim ben Merve'nin kıbrıs şansını Hakan'dan çok daha fazla görüyorum.

Benim Merve'yi listeye dahil etmemem merve'nin sahip olduğu stil ve yeteneklerin mevcut erkekleri egale edecek yapıda olmamasındandır. Hani sürekli istatistik diyorsun ya şuraya merve vs erkekler İstatistiğinide eklesene(bu senenin)
    Yani merve'de beni heyecanlandıracak yetenek veya insanı yapı yokken ne diye kendi listeme ekleyeyim? Ama sana göre vardır o zaman kendi listeni yaparsın bende keyifle okurum.
    Tabii bir insan tatlı da tatlı diye ağlayan birini nasıl survivor şampiyonu görebilir onuda ayrıca merak ediyorum.

mervenin erkeklerle mücadele gücünü görmek isteyenler...

gecen sene yarı finalde turbişi madara ettiği oyuna bakmasını tavsiye ederim...

reyting getirisine gelirsek şu anda en yüksek reyting getirisini merve karşılıyor..

tweet olsun face olsun halk arasında konuşmalar olsun....

sana şu kadar söylüyeyim..

mervenin finalde alacağı sms sayısı tüm survivorlar içinde alınmış en yüksek sms rekoru olacak ..bu kadarda iddialı konuşuyorum..

bunları gördüğüm içinde gönül rahatlığı içinde şampiyon merve aydın olacak diyorum....

oyunlarda başarısız olup planlarla onu bunu kötü göstermelerle hakanın şampiyon olması..gökteki yıldızların kaybolması ile eş değerdir...

bu arada hakan severler içinde sen ve 1..2 arkadaş daha var.. sizin yorumunuzu okumaktan ve yorumunuza yanıt vermekten ayrıca mutluyum...

karşı görüşlümde olsa aklı selim insanlarsınız çok hoşuma gidiyor bunu görmek.. saygılar dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 21 Haziran 2015; 10:52:23 >

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    Dostum su halk arasinda konusmalar ne demek allah aşkına. Tamam destekleyenler vardir eyvallahda 75 milyonun nabzinimi tuttun. Bak halk destegi hasanda olur. Adam sosyal medya su bu yok. Ama 5 hafta birinci. Hakaninda sosyal medya olayi cook yüksek değil. Ama 2. Geldi anili eledi vs. Hani bunu anlamamiz icin sadece 2 3 kişinin merve yavrum cok iyi demesiyle anlayamayiz. Anlasilmasi icin tekrar yazayim. Halk hic sevmiyor demiyorum. Ama halk desteği en az olan yarismaci bence. Ki bu boyle olmasaydi 2 hafta milyarlarca paralari dokmezdiniz. Ha yaptiginiz is sağlam is ona lafım yok tabi.

Yeryüzünün sonuna gittim
    Suların sonuna gittimGökyüzünün sonuna gittim
    Dağların sonuna gittimArkadaşım olmayan bir şey bulamadım
    Navajo Kabilesi
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    Bencede hasan yanlış ilerledi. Hele bozok kafa atmadi dedi. Bozok istanbulda nasil caktirmadan attim ama kafayi deyip guluyormus haber çıktı bununla ilgili. Bende oylarinin düşeceğini düşünüyorum ama kıbrısı rahat görür

Hakanda birinci olacak potansiyel yok.Bir yere kadar.

Merve Hasan Hilmi

1.lik adaylarım

patates tam bir barzo ve acur sırf reyting için böyle tipleri kullanıyor. Hasan abiye gelince evet Kıbrıs'ı görür ama birincilik zor. Sırf çizgisinden saptı diye bile ona desteği bırakanların % 10'u Merve Aydın için oy atsa Merve Aydın birinci olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 21 Haziran 2015; 13:07:08 >

Hasan suratını camoka yapmış.Hakan da çok sempatik.Düşerken hala düşmeyeceğim diye bağırıyor.

http://www.acunn.com/video/survivor/oyunun-kaderini-belirleyen-mucadele-dokunulmazligi-hangi-takim-kazandi/458861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 21 Haziran 2015; 11:24:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dıtdırıdıt.31

Turabi birinci olamaz kesinlikle halk bu hatayı bir daha yapmaz.

Hakanda birinci olacak potansiyel yok.Bir yere kadar.

Merve Hasan Hilmi

1.lik adaylarım

Ben Hasanın birinciliğine kesin gözüyle bakıyorum.Hemen hemen kimsenin antipatik bakmadığı bir isim çünkü.Şampiyon olsa çoğu kişi hak etti der, çok üzülmez.Ama diğer her isimin karşısında bir o kadar nefret eden kitle var.
  • Hasani en çok bu konuda destekliyorum başından beri tatlı bir rekabetle el ele finale gidelim diyor kindar bir insan değil her insanin hatalari olur hasaninda olmuştur hakanin özellikle son haftlardaki dogukana karşı tutumunu destekliyorum.

biraz da cok proteinden midir nedir bi garip..

ben birinciligi hilmiye yakıstırıyorum.

bunlarda rejinin kedileri turabi hakan maydın helede dogukan ajitasyon atmasyon bizans oyunları

dedikodu reyting savasları.... birinciligi hak etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 21 Haziran 2015; 12:20:30 >
  • Doğukan, Serenay'ı yazmasaydı gitseydi Merve'yi yazsaydı bir şey fark etmeyecek, elenecekti. Çok iyi yaptı Allah, kitap, annem v.s diye prim yapan birini eleyerek. Merve'yi sevmem ama o bile daha samimi.
    Ya ne yapsaydı adam? Hakan'ın yancısı varken kendi mi gitseydi adadan?

• Avun baştan kafaya koymuş, iki taraftada birer.kız bıraktıki takım olarak giderken onlarda oynasın diye, şimdi son 5 de bariz belli yine acun un istediği zamanda bireysele döncek ve burda Begüm ile işi bitiyo acun ıun

Maydın,Hasan,Hilmi,Turabi kıbrısa gitcek ve Maydın ı birinc. Yapcak bence

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Doğukan, Serenay'ı yazmasaydı gitseydi Merve'yi yazsaydı bir şey fark etmeyecek, elenecekti. Çok iyi yaptı Allah, kitap, annem v.s diye prim yapan birini eleyerek. Merve'yi sevmem ama o bile daha samimi.
    Ya ne yapsaydı adam? Hakan'ın yancısı varken kendi mi gitseydi adadan?

ne fark etti 7 gün daha kalmış oldu maydın yazsa bu hafta bir oyun alsalar maydın hasan sms olurdu kendi kendinin kafasına sıktı

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.