Şimdi Ara

Survivor All Star (6618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.989
Cevap
277
Favori
3.081.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66166617661866196620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç tv izlemem bazı maçlar hariç, geçen ananem açmış çok saçma çok saçma diye diye izledim ilginç program. Bu arada turabi midir ne halttır memlekette böyle adamlar sürüyle var malesef. Bunlar sokaktan her geçene hayt huyt yapan herifler televizyonda böyle prim yaptırılması hiç hoş değil bunlara
  • Yaa turabi kimseye karismiyo ama.nedense hep hedef o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammakk

Acun survivor.bintince utopya yi adaya gondericek sanirim.adam reyting icin yapmadigi kalmadi

Bir yerde görmüştüm. Ütopyada şu elenen inciyi getirirse sinirden izleyemem ben. Maydından, duygudan falan daha beter o :=) Hele semih gelirse bittik ki ne bittik.
  • dammakk D kullanıcısına yanıt
    Sen bana doğruyu bulmam yolunda bir tavsiye verdin ben de sana yardımcı oldum o kadar, kötü bir niyetim yoktu yani merak etme. :) Artık bana müsaade, hayırlı Ramazanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama sende inadina.merve diyosun.hic degisen.birsey yok

• Benim tek merakım şu bu program ne kadar fark attı yani dominik çekimleri bitti deniyor falan final 2 temmuzda o zaman bu insanlar 12-13 gün nere ne yapacaklar ve finalede sanki dominikten o gün gelmiş gibi o eski kıyafetleriyle mi oturtulacaklar ilginç şeyler oluyor bu sene 7 gün olunca iyice falso verdi survivor adamlar zaten adada kös kös oturuyorlar aksiyon çok az boş boş izliyoruz oyunlarda 9-9 a falan gelmiyo alan fark atıyor halbu ki sonlarda rekabet olması gerekir takımlar ama oynanan 100 oyundan belki 5 i takım oyunu oluyor ayrcı 2 li dokunulmazlık sisteminde ilk gün yazılan adam niçin 2.gün oynuyor performans bekleniyor vs. vs. bu kadar saçma kurallar ve yönetim biçimi görmedim.
  • Dominic için iftar vakti

• Acaba.dominikte bu.saatte.napiolardir 😁kesin hindistan.cevizi.topluyolardir

• Acaba survivor all stardan sonra seneye nasıl bir kadro çıkacak çünkü çoğu insan survivoru küstürüldü bazı sebeplerden ve all starın ekmeği çok haddinden çok yendi seneye survivor bir atlama yapamadığı taktirde yeteneksizsiniz var mısın yok musun gibi miladı dolmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

FORUMA ADAM GİBİ GİRMEK İSTİYEN EXPOLER TARAYICISINI KULLANSIN CHORME GİRMİYOR

FAKİRLER GİREMEZ PREMİUM ÜYELİK ALAN IŞIK HIZINDA BAĞLANIYOR

Onu doğru dedin işte patron Premium şart oldu sürünüyoruz bunun içine

• Oyun un kuralları değişmese gönüllüler ilk dokunulmazlık kaybında, Hasan-Hilmi kafa kafaya vurulcaktı

Onun için Acun kuralları değiştirdi ikili dokunulmazlık oynatıyo Merve hariç tüm ünlüleri elicek bu gidişle

• quote:

quote:

quote:

FORUMA ADAM GİBİ GİRMEK İSTİYEN EXPOLER TARAYICISINI KULLANSIN CHORME GİRMİYOR

FAKİRLER GİREMEZ PREMİUM ÜYELİK ALAN IŞIK HIZINDA BAĞLANIYOR

Onu doğru dedin işte patron Premium şart oldu sürünüyoruz bunun içine

Aaaa sende premium yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GroundZ3ro

Hiç tv izlemem bazı maçlar hariç, geçen ananem açmış çok saçma çok saçma diye diye izledim ilginç program. Bu arada turabi midir ne halttır memlekette böyle adamlar sürüyle var malesef. Bunlar sokaktan her geçene hayt huyt yapan herifler televizyonda böyle prim yaptırılması hiç hoş değil bunlara
    quote:

Orijinalden alinti: ekduyan

Hiç tv izlemem bazı maçlar hariç, geçen ananem açmış çok saçma çok saçma diye diye izledim ilginç program. Bu arada turabi midir ne halttır memlekette böyle adamlar sürüyle var malesef. Bunlar sokaktan her geçene hayt huyt yapan herifler televizyonda böyle prim yaptırılması hiç hoş değil bunlara

oo lisedasım gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Haziran 2015; 3:29:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Niyet ettim adam gibi adam için Turabiye SMS atmaya.

Telefonlara sarılın ve tuşlayın

Survivor All Star

• Eksi atanların Turabiyi çekemediklerini ve kıskandıkları için eksilediğini düşünüyorum

Katılanlar beğensin (Çekemeyenler uzayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Arkadaşlar ünlüler diğer dokunulmazlığı da kaybederse oylamaya 3 kişi çıkıyorlar direk.Oylama yok yani

Bu arada sonuna kadar Doğukan Reyiz.Adam oyunu kuralına göre oynuyor diye suçlu oldu yav gulmemek elde değil

3 kişi çıkmayacak. Merve Doğukanı, Doğukan Merveyi yazacak. Hakan da Doğukanı yazınca Doğukan vs Hakan olacak.

Adam oyununa göre oynuyor diyorsun birde. Oyundan felan haberin yok daha. Pes

Dostum geçen haftadan örnek vereyim.Geçen hafta Serenay ve Merve adaydı ya hani.Eğer ünlüler ikinci dokunulmazlığı da kaybetseydi direk 4 kişi elemeye çıkacaktı.Çünkü iki kişi arasından oylama yapılmıyor.bu hafta da Merve aday zaten geriye yine iki kişi kalıyor.Anladın?

• quote:

Eksi atanların Turabiyi çekemediklerini ve kıskandıkları için eksilediğini düşünüyorum

Katılanlar beğensin (Çekemeyenler uzayın)

Kardesim nedir bu eksi alma merakın

• -BOSS kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah turabi alır fakat zor görünüyor hasan varken. Bari hilmi elenirse tüm oyları turboya kaysa. Araba ödülü ne zaman olacak ya da olacsk mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Hocam inşallah turabi alır fakat zor görünüyor hasan varken. Bari hilmi elenirse tüm oyları turboya kaysa. Araba ödülü ne zaman olacak ya da olacsk mı ?

Sen rahat ol dostum bizim gibi yürekli turbocular varken kibarcılar avuçlarını yalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus9

Beyler Hakan'ın ayakkabısının modelini bilen varmı ya çok hoşuma gitti ayakkabı.Marka hummel galiba ama tam modelini bulamadım bilen biri lütfen alıntı yaparak cevaplarsa çok sevinirim
     Survivor All Star
     Survivor All Star

Beyler yardımcı olabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 66166617661866196620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.