Şimdi Ara

Survivor All Star (4731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47294730473147324733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

Geçen bozok hakanın dibinde böğürürken Hakan efendice yerine gitti hiç duymamazlıktıktan geldi eğer tahrik vs girecekseniz bence hiç girmeyin BOZOK DİSKALİFİYE o kadar !

evet bir önceki ödül oyununda bozok geldi hakana doğru anırdı.

ama şimdi bozok hazmedemedi ahahah

sana yapılmasını istemediğin bişeyi karşındakine yapmayacaksın bozok. sonra böyle zoruna gider :)
  • Hocam, sizin mesajlarınızı okumadan basıyorum artıyı artık. 1-2 arkadaş daha var böyle. Sağolun, varolun. Hemfikir olduğum insanları görmek ister istemez mutlu ediyor insanı.
  • Acun bey işin ucunda reyting varsa bozokuda elemez.. Acun beyin dünyaya bakış amacı gördüğüm kadarı ile reyting...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskalifiye İsteruuuuuuk

-Bozok'a ve Gönüllülere kafayı takmış olanlar

Aga oyun Doğukan ve Bozok arasında Boz oyunu kaybediyor ve bağırmaya başlıyor Hakan nerde ? Bozok'un dibinde !!! Lan Doğukan'ın yanına gitsene senin ne işin var Boz'un yanında ? Neyse oyundan diskalifiye olacak maalesef. Hakan zeki adamsın ama bunu sinsiliğe kullanıyorsun helal! sana paşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bozok elenirse haksızlık olur. Turabi de fiziksel şiddet uyguladı adada kaldı.

Bu arada darbe yiyen taraf nedense hep Hakan oluyor. Fiziksel tepkiye uğradığı üçüncü olay oldu bu.

aynen katiliyorum.

Hakan'in da bu baskta taktigi adam diskalifiye ettirme
    baslarda turabi uzerine cok oynadi diskalifiye ettirmek icin,

neyse Hakan burdan yurur Magduru oynar sms 1cisi olur.

Ulan gerizekalı neyin tahrik etmesi herif yarışdan çıkıyor ortada birşey yok gidip kafa atıyor bu kadar mı kör oldunuz lan illa hakanı gömücem diye saçmalamaya başladınız başlarda diyordum acaba bunlar hakana kızmakta haklımı ben mi objektif bakamıyorum diye ama bu saçma ve gerizekalı yorumlarınızdan sonra anladım ciddiye alınmayacak boş adamlar olduğunuzu

yazilarina dikkat et. bana hakaret etme hakkini nerden buluyorsun?
    bence hakan in tahrik edici davranislari sonucunda oldu bu.
    turabi ile bastan beri kackere diskalifiye ettirmeye calisti
    yok arkadan ayagima dokudu.

bu benim gorusum.
    hakan tahrik edici bir yarismaci ve kimse sevmiyor onu bi gun birinin kafa atgacagi belliydi
    Kafana Saglik BOZOK!

Yav gözünü seveyim kaybol illa ban yedireceksiniz ya sizi adam yerine koyup yazı yazan da kabahat

• BOZOK UN MEMELER FUZE.MERVE AYDIN SERO BERNA BEGUM TOPLA BOZOK ETMEZ.

• yine mi yemek valla ünlüler görse kıyamet kopar, yanlız bu begüm resmen işin kaymağını yiyiyor hiçbirşey yapmadan.

• Hakan bir fiziksel karşılık veremez ise kesin diskalifiyi turabinin olayı bunun yanında kesinlikle çok çok zayıf bir hareket bunda direk kafayı giriyor arkadaşım neden fragmanda gösteriyoru açıklayayım ben normalde yarın kesintisiz galatasaray beşiktaş macını izleyecektim ama bunu gördüğüm için git gel yaparak izleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Beyler şu adamları ciddiye almayın basın blok u ciddiyim gündüz gelip trollüyorlar zaten bırakın takılsınlar

Fujishoro
    LorneMalvo
    XxX psycho mu ne öyle bir apaçi
    İssho
    berk doğan (şuan yok uyumuştur muhtemelen)

Kardesim yarin bozok bir diskaliye edilmesin ben gorucem en agir kufurleri edip kendimi cizdiririm dahada tv8 falan acmam karaktersiz birinin attigi kafayi savunuyorlar burda ya

Yönetim şimdiden müdahale edin bu adama

• fragmanı bida izledim.
    hakan bariz şekilde doğuya doğru gidiyor.

bozok ayısı kafa atıyor bu sırada....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 23 Mayıs 2015; 23:19:14 >
  • acun eğer boxuğu elemediyse artık izlemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BOZOK ne yapmış la hakana çakmış kafayı

Ulan bozok gözüme girdin yine

NASIL BİR KARAKTER YOKSUNUSUN LAN SEN.

hasan hariç kime yapsa gülerdim ben. yani hakanla alakalı birşey değil

hasana bağrırken burda çıldırıyodun? bu adama kafa atmış lan kafa ailesi yokmu ekran başında ne düşünüyodur karısı annesi babası bana bi anlatsana yorum atarken azcık düşünüp bizle paylaşın.

Lan Turabi ailesinin izlediği yarışma başında insanlara it, y.vşak derken neredeydiniz de hakana olunca coştunuz ?

lan şakamısın sen kafa atıyor kafa sen atılan kafayı savunuyorsun cahil cahil.

neyse kamki blok berna - sahra kavgasından sırasında kahkaha atan tipler burada bize insanlık dersi veriyor

Ya su ketoya yazsaniza kim kahkaha atmis o olayda aynidir benim icin buda sacma sacma konusmasin

• ARKADAŞLAR DİKKATLİ İZLERSENİZ KAFA YOK KAFA ATSA DİREK YERE DÜŞER KAFAYI HAKANIN KAFAYA TEMAS ETTİRİP ELLERİYLE HAFİF BİR MÜDAHELEDE BULUNUYOR ABARTILACAK BİŞEY YOK BOZOK REİS TAHRİKLERE GELMEZ ALNIMIZIN AKIYLA KIPRISA KADAR TAŞIYACAĞIZ ONU.

• Fragmana baktımda iyi olmuş hakana totosu çok kalktı. Bu arada hasan ne sürprizi yapmış maydın (namı değer erkek fatma) söz ediyor çok bozulmuş :) Ben görmedim ne sürprizi bu?
  • Survivor başından beri Hakana yapmadıkları şey kalmadı valla yazık

• bu bozoğuda diskalifiye etmezse yuh artık. kafa atıyo resmen
  • iyi bakın beyler.. doğukan bozoku yeniyor. hakan nara atarak doğukana doğru gelirken bozok sinirle kafayı çakıyor. bye bye bozok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Doğu yarışı kazanmış Hakan'da kendi alanında sevinirken Bozok kaldıramayıp saldırıyor, diskalifiye olmaması mümkün değil gibi. Acun bundan sonra uyarı yok demişti, göreceğiz bakalım.

Hahahahah ulan saldırma nerde hakan bilerek geliyor sinirli adamjn üstüne kendi kendime kafa atiyor bozok ittiriyor onu

Geçen haftaki bir oyunda gönüllü takımı kazanınca Bozok'un Hakan'ın arkasından bağırarak yaptığı bir hareket vardı hatırladın mı? Bunu yapan bir adamın tahrik oldum deme lüksü yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam turabiyi bende sevmem ama bunda rencide edecek hug şey yoktu bu merve sayı alamadı ya kime saracağını şaşırdı

• Berna'nın yaptığı hareket Bozoğunki yanında yanında solda sıfır kalır

Eğer Bozok diskalifiye edilmezse DH olarak birlik olalım ve Acun'a bir şekilde tepki verelim. Ben Hakancı falan değilim söyleyim; Serenay, Doğukan ve Hasan taraftarıyım ama biz izleyip para verip oy atıyosak adaleti istemek hakkımız.

Yarını bekleyelim sonra ne yapılması gerekiyorsa onu tartışalım.

• 
Sayfa: önceki 47294730473147324733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.