Şimdi Ara

Survivor All Star (4730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47284729473047314732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Philosopher

Berna Sahra olayi fragmanda gosterilmis miydi gecen sene ?

gosterilmemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Beyler şu adamları ciddiye almayın basın blok u ciddiyim gündüz gelip trollüyorlar zaten bırakın takılsınlar

Fujishoro
    LorneMalvo
    XxX psycho mu ne öyle bir apaçi
    İssho
    berk doğan (şuan yok uyumuştur muhtemelen)

Diyene bak
    Hem asosyal hem de anarşişt

Hahaha

Ayrıca gündüz çok nadir girerim bebe

• quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Kotuluge kotuluk her kisinin kâri kotuluge iyilik er kisinin kârı.

Kötülüğe karşı iyilik asla kazanamaz. O yüzden bu durumda kâr olmuyor ki er kişinin kârı olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 23 Mayıs 2015; 23:15:44 >
  • merve azıcık kendinde ara hatları çok az empati
  • aynen hocam hakan kafa yediğiyle kalacak , en fazla bozu o oyunda oynatmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakNet

quote:

Orijinalden alıntı: muraska

quote:

Orijinalden alıntı: RakNet

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

BOZOK TAM BİR KOLPA ULAN ADAMA NE SALDIRIYON KAYPAK EVLİ BARKLI ADAMSIN ÇOÇLUĞUN ÇOÇUĞUN VAR OKİ YARIŞICAN ADAM OLUCAN ,O HAREKETİ YAPSA İDİN DIŞARDA EMANETİ YEDİĞİN GİBİ TAHTALI KÖYE ÇOKTAN GİTMİŞTİN DELİKANLISINYA GÜYA.. ADAM DEĞİLSİN LA SEN ,SEN VARYA KOLPASIN PARA İÇİN YALAKALIK YAPAN, ADAM DEĞİL MADAM BİRİSİN ..

Emaneti yemez. Birinin burnuna bir kafa at bakalım 5 dakika yerden kalkabiliyormu.

sokakta bu kadar kolay değil kafa atmak. attırmazlar adama.

Şu adam kafa atsada bizde çıkarıp soksak mı diyecekler? Nerden bilecek adam senin ona kafa atacağını.

tanımadığın ya da aranda husumet olmadığı birine gidip kim kafa atar ?

saçmalıyosun.

sokakta kimin sana kafa atacağını bilirsin. biri birine kafa atacak hale geldiyse bi geçmişi vardır olayın. o yüzden karşı taraf temkinli olur. bu işler kolay değil.

sen yine de sokakta bi dene istersen. bakalım karşı taraf yerden kalkıyo mu kalkamıyo mu :)

ama sakın hakan gibi birine değil hasan gibi birine dene de gör :)

• Beyler olaydan sonra Turabi'nin ilk yorumu:
    Cana geleceğine Hakan'a gelsin :)
    İzledim kafa atsa yere yıkardı belki kafasını koyup eliyle ittirmiş gözüküyor.
    en kötüsüde Hakan her yanda bunu dillendirecek.Bağaaa kafa attıllarr ühühüh Türk adet geleneklerinde bu var mı diye başlıcak her yanda bunu konusacak.
    Bi olay olsada onun üzerinden yürüsem diye bakan bir adam zaten.Adanın 10 çeşit yerinde sürekli bunu derken görebiliriz Hakan'ı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

quote:

quote:

Sanada biri kafa atsında görelim bakalım annen baban o adama gözüme girdin diyecek mi gerizekalı bu arada hakan ayıp ayıp deyip süt ayaklarına yatma artık vur şu adama ya olursanda şerefli şekilde diskalifiye ol

Bu arada olayın hakancılığı bilmem neyi kalmadı beyler trollüğü felan bir kenara bırakında kendinize gelin de bir akl-ı selim düşünün sizce bozoğun hareketi normal mi

@Issho

Hoop gerizekalı falan ? Fanatizm çok kötü birşey

Kardeşim şaka mısın herif fanatizm diyor ya kafa atıyor lan kafa hakanın haklı olması için bıçaklamaları gerekiyo kaybolun troller ya yine ban yedireceksiniz bana

Zaten adminler tarafsızsa hakaretten ban verecektik

Seni gerçekte görmeyi çok isterim bozoğun beğendiğin kafasından sanada bir tane atayım rahatlarsın rahat durayım diyorum yok böyle adamlarla aynı ülkede yaşıyoruz

• Acun yine bir kılıf uyduracak heralde.Şu ana kadar turabi'nin 2-3 defa elenmesi gerekirdi.Sadece uyarı aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERVE AYDINI SEKSI BULAN ARTIYA ÇÖKSÜN.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Jon Snow-

quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

Bozok diskalifiye olmayacaksa geçen sene neden Berna oldu ? Kıza haksızlık değil mi?

Şahsen o kadar küfürden sonra bernanında elenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Turabi-Bozok'u savunmuyorum

Elensin kardeşim bernayi da savunmayorum ben turabinin de elememesi lazımdı Kum olayında ama acun reyting için elemiyor

• Hasan bayağıdır su sporları yapmıyordum falan dedi ama adam ödülde bildiğin hiçbir şey yapmadı, hiç görüntüsü yoktu.

• Hakan turabiye gücü yetmeyince bozoğa sardı ama acun bu yılanın numaralarını yemez

Adamsın bozok

• abartlacak birşey yok, oyun hırsıyla üzerine yürüyüp itmiş. en fazla oyundan diskalifiye gelir. yada belki bir haftalık oyun cezası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

yav konuşmaya gerek yok tamamiyle diskalifiyelik bir hareket.. acun çok kez uyardı bundan sonraki ilk fiziksel müdahalede elenirsiniz diye.. bozokun adada kalması mümkün değil..

Turabinin tekme olayi da diskalifiye lik haraketti

hatta acun resmen kaba kuvvet kullandin dedi, simdi turabiyi diskalifiye etmeyim Bozok'u ederse zor duruma duser
    bence Bozok 1-2 hafta ceza alir
    neyse bakip gorcez.
  • merve tam karaktersiz. Adamı sen zorluyorsun niye gitti diye, adam da söylüyor. Sonra kızıyor bana niye söylüyor bunu diye

Beyin mi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BOZOK ne yapmış la hakana çakmış kafayı

Ulan bozok gözüme girdin yine

NASIL BİR KARAKTER YOKSUNUSUN LAN SEN.

hasan hariç kime yapsa gülerdim ben. yani hakanla alakalı birşey değil

hasana bağrırken burda çıldırıyodun? bu adama kafa atmış lan kafa ailesi yokmu ekran başında ne düşünüyodur karısı annesi babası bana bi anlatsana yorum atarken azcık düşünüp bizle paylaşın.

Lan Turabi ailesinin izlediği yarışma başında insanlara it, y.vşak derken neredeydiniz de hakana olunca coştunuz ?

lan şakamısın sen kafa atıyor kafa sen atılan kafayı savunuyorsun cahil cahil.

neyse kamki blok berna - sahra kavgasından sırasında kahkaha atan tipler burada bize insanlık dersi veriyor

• quote:

Beyler şu adamları ciddiye almayın basın blok u ciddiyim gündüz gelip trollüyorlar zaten bırakın takılsınlar

Fujishoro
    LorneMalvo
    XxX psycho mu ne öyle bir apaçi
    İssho
    berk doğan (şuan yok uyumuştur muhtemelen)

Kardesim yarin bozok bir diskaliye edilmesin ben gorucem en agir kufurleri edip kendimi cizdiririm dahada tv8 falan acmam karaktersiz birinin attigi kafayi savunuyorlar burda ya

• Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Her ne olursa durusunu ve insanligini bozmamak gerek

• anıl neden tencereyi alıp ormana gidiyor? yoksa yediği kaba mı ...?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47284729473047314732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.