Şimdi Ara

Survivor All Star (3668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36663667366836693670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH HERKESE SABIR VERSIN SURVIVOR BASLIYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

İyide oldu çokta güzel iyi oldu tamammı
    Hiçmi hayatında nefret ettiğin biriyle sonradan iyi arkadaş olmadın?
    Buda öyle bir şey

Hakan Hatipoğlu 4ever

Nefret ettiğim biriyle arkadaş oldum fakat kötü biri dediğim kişiyle arkadaş olmadım. Asla da olmam
  • KÇA HAFTADIR HAKAN KONUŞULUYOR HAKAN =SURVİVOR GERÇEKTEN ELENECEĞİNE İNANANLAR VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivorcı

KÇA HAFTADIR HAKAN KONUŞULUYOR HAKAN =SURVİVOR GERÇEKTEN ELENECEĞİNE İNANANLAR VAR

Hakan illimünati gibi adam.
    Akp yıkılır, ABD batar, Galatasaray Feneri Kadıköyde yener ama...
    Hakan reyiz Survivordan elenmez

Dik dur eğilme Hakan reyiz.

• bir görüşte benden gelsin pascal elendi diyenlere.

ben acuun olsam pascalı bu zaman asla elemem. nedenmi.

pascal elendiği zaman. tüm basın pascala koşacak ırkçılık olayını soracak.

pascal . elenmenin verdiği kızgınlıkla basına konseyde söylediklerini anlatacak.

bunu acurr asla istemez . zamana yayacak olayın unutulması için 2.3 hafta daha kalır .

ben öyle düşünüyorum tabi yanılma payımda büyük bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Hakan ı göremediğiniz Perşembe-Cuma günleri de bir araya gelip ona biat ediyor musunuz özel konseyinizde. Biz normal halktan soyutlanarak tabi. Çünkü siz farklısınız. Ya da vampir ailesi falan mısınız acaba gündüz vakitleri kaybolup gece bir anda beliriyorsunuz. Üstün ırk olduğunuz kesin de ne olduğunu tam kestiremedim. Hakancıyızhakancı diye nick aldığına göre Adnan hoca müritliği gibi bir şey de olabilir tabi. Maşallah Hakan hocam İnşallah Hakan hocam. Neyse tamam hadi bıraktım dsafdasfasfa yüksek sosyete sizi.

0-6 yas grubundasın takmıyorum.Sendende ben kucuk osman havasi aldim kendi aldigin nicknameye bak benimki fani oldugum adamin ismi burdada onu savunuyorum surekli zaten ters bisey goremedim ismim hasancı olup burda turabiyi savunsam hosunami gidicekti

• Evet ben gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

https://twitter.com/elishawander/status/595606233350017024 Gerçek mi sizce?

hocam ben taa 8 saat önce 11-12 gibi söyledim bunu ama nedense - yamuruna tutuyorlar. kendi gözlerimle gördüm bunu
  • Yanlışlık yapmaları pek mümkün değil koskoca medya grubu

• quote:

Eğer doğruysa Hakan veya Seranay 1. oldu demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Buda öyle bir şey

Hakan Hatipoğlu 4ever

Nefret ettiğim biriyle arkadaş oldum fakat kötü biri dediğim kişiyle arkadaş olmadım. Asla da olmam

Nefret ediyorsun ama ne kadar iyi bir insan diyorsun yani sendeki mantık ta bu olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odethsys

Tamam kardeşim bende bunu gönderiyorum acunn.com'a yüreğin varsa silme tamam mı :)

İstediğini yap adaletin bekçisi.

• Serenay ve anil varken zor ama hakan 1.ci olursa konsey acayip karisir be. Hakan reyiz o gazla 13 yarışmaciyi birden bombalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu nedir ya, forumda herkes herkese bindiriyor. Ne üslup var ne düzey var. Yarışmacıları eleştirmek tamam da, onlara hakaret etmek, lakap takmak doğru mu?
    Biz yarışmacıları niye eleştiriyoruz? Hakaret ettikleri, düzeysiz konuştukları için, yani en çok ÜSLUPlarını eleştiriyoruz değil mi? Sabahtan akşama kadar Bazıları Hasan fanatikliği yapıyor, ama pek çoğu Hasanı örnek almıyor. Be kardeşim! Hasan kime hakaret etti, kime lakap taktı. Bari doğru bir iş yap. Hasanın ÜSLUBUNU örnek al. Yarışmadakileri eleştiriyorsun, ama senin yazdıklarına bakınca, oradaki itici karakterlere rahmet okutuyorsun. Objektifliği bıraktım, biraz düzeyli ol bari!

Dogru soyluyorsunda ona nefretimizi hicbir kelimeyle karsilayamiyoruz hakarete yöneltiyolar

• HAKAN 10 KİŞİYİ YER ORADA 3 KİŞİYLE FİNALE KALIR ORADA HEMEN ELENİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: azon-abros

quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Buda öyle bir şey

Hakan Hatipoğlu 4ever

Nefret ediyorsun ama ne kadar iyi bir insan diyorsun yani sendeki mantık ta bu olsa gerek

Kardeşim fark var arada adam bana sürekli ters gidiyordur, düşüncelerimiz tamamen terstir, sürekli tartışırız ondan nefret ederim ama kötü demem
    Diğeri ise sürekli küfür eder, iftira atar, arkadan konuşur işte ona ise kötü derim ve arkadaş olmak istemem. Eksik yazmış olabilirim önceki mesajda ondan dolayı senin dediğin gibi bir anlam çıkabilir

• Maydını severim ama kamera karşısındaki erken kız atarları iyice itici gelmeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

quote:

hocam ben taa 8 saat önce 11-12 gibi söyledim bunu ama nedense - yamuruna tutuyorlar. kendi gözlerimle gördüm bunu

Pascal'ın elenmesi sürpriz olmayacak yarın bize artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Hakan'a hiç yakışmadı

Bilakis Hakan'a çok yakıştı, o zaten böyle biri.
  • 
Sayfa: önceki 36663667366836693670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.