Şimdi Ara

Survivor All Star (2418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24162417241824192420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
    Kişilik sıfır olunca isterse dil hocası olsun dostum farkedermi, dün acayip zoruma gitti begümün o hali ya, yüzünüde astı, nadya köpek gibi yedi ama zift yesin paylaş ver bir dilim ekmek ne olcak gebercenmi

Bu olay tamamen Bozok'un balık tuttuğu gün başladı. O gün Bozok, "Nadya bizimle Turabi'lerin yanında yiyecek, burdaki balıklar sizin" deyip Nadya'yı götürdü diğer tarafa. Hasan'lar da doğal olarak Nadya'nın orda yediğini düşündüler. Her biri birer balık yedi. Fazladan bir tane balık kaldı. Onu da aralarında paylaşmaya karar verdiler. O anda Nadya gelip, o balığa çöktü. Meğerse Turabi'lerin orda balık yememiş Nadya (işte olaydaki dönüm noktası bu zaten, hani orda yiyecekti bu kız?). Ama Hasan'lar, Nadya'nın orada balık yemediğini anlayamadılar İngilizce sorunundan dolayı. O yüzden Hasan, Nadyanın elindeki tabağı tırtıklamaya felan başladı, halen "ortak balık" diye düşündüğü için.. Nadya da o andan beri bu Hasan'lara gıcık oluyor.

Bu olayda, Nadya tamamen haksız durumda, daha doğrusu çemkirmekte haksız. Turabi'lerin orada balık yemediğini anlasalardı, Nadya'nın tabağındaki balığı tırtıklamazlardı.

Dünkü kahvaltı olayının sebebi de bu tamamen. "Onlar benim balığımı yediler, ben de onlara ekmek vermem" diye düşünüyor Nadya, ama yanlış yaptığının farkında bile değil. Muhtemelen burada bir oyun var. Bozok, çok büyük bir ihtimalle diğerlerinin İngilizce'lerinin kötü olmasından faydalandı. Hasanlara "Nadya orada bizimle yiyecek" diye söylerken, diğer tarafa gidince de "Nadya, senin balığın diğer tarafta" felan demiş olabilir. Veya Nadya'nın balığını diğer tarafta onlar gelene kadar Turabi yemiş de olabilir, ya da Nadya dipğer tarafta balık yemiş ama doymamış olabilir. Hasan'ların oradaki fazla balığı da yemek istemiş de olabilir.

Özetle neresinden bakarsanız bakın, Nadya çok ayıp ediyor. Yaptığı çok yanlış bir olay. Bütün ekmekleri önlerine çekmişler, vermiyorlar felan. O adada, Hasan'ın grubundan sonra yazacakları ilk kişi kendisi. Farkında bile değil.

• Senin şu yazdiğına - verenler gözleri kör holiganlardır baska bi aciklamasi yok
  • Beyler şimdiden yazıyorum ünlülerde de Hasan'ın 1.liğinde oldugu gibi rekor oy kullanılmış ve 1. ya Merve Aydın ya Doğukan çıkacak.

Tutarsa alıntılarsınız :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracanna -- 14 Nisan 2015; 19:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Hasan'ı Survivor sınırları içerisinde gücü konusunda eleştiremezsin, kusura bakma. Nihat salt güç oyunlarında Hasan'ı sadece 1 kez yenebilmiş iken sen gelip "Nihat Hasan'dan güçlü" dersen ben sana gülerim.
    Daha da alıntılama beni, iyi forumlar.

İmzamı attım alıntı yaptım
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Bade kırmak ile balık tutmak ayni şey mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor başlasada Turbo Turabi reisimizi izlesek
  • Bal gibi eleştiriyorum cengizde iyidir nihatta bu benim.görüşüm sana gòre yanlışsa muhalefet olma ilk alıntılayan sendin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki hafta yenilirsek bankadan kredi çekip Turbo reise sms atmayı düşünüyorum kefil olmak isteyen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Kişilik sıfır olunca isterse dil hocası olsun dostum farkedermi, dün acayip zoruma gitti begümün o hali ya, yüzünüde astı, nadya köpek gibi yedi ama zift yesin paylaş ver bir dilim ekmek ne olcak gebercenmi

Bu olay tamamen Bozok'un balık tuttuğu gün başladı. O gün Bozok, "Nadya bizimle Turabi'lerin yanında yiyecek, burdaki balıklar sizin" deyip Nadya'yı götürdü diğer tarafa. Hasan'lar da doğal olarak Nadya'nın orda yediğini düşündüler. Her biri birer balık yedi. Fazladan bir tane balık kaldı. Onu da aralarında paylaşmaya karar verdiler. O anda Nadya gelip, o balığa çöktü. Meğerse Turabi'lerin orda balık yememiş Nadya (işte olaydaki dönüm noktası bu zaten, hani orda yiyecekti bu kız?). Ama Hasan'lar, Nadya'nın orada balık yemediğini anlayamadılar İngilizce sorunundan dolayı. O yüzden Hasan, Nadyanın elindeki tabağı tırtıklamaya felan başladı, halen "ortak balık" diye düşündüğü için.. Nadya da o andan beri bu Hasan'lara gıcık oluyor.

Bu olayda, Nadya tamamen haksız durumda, daha doğrusu çemkirmekte haksız. Turabi'lerin orada balık yemediğini anlasalardı, Nadya'nın tabağındaki balığı tırtıklamazlardı.

Dünkü kahvaltı olayının sebebi de bu tamamen. "Onlar benim balığımı yediler, ben de onlara ekmek vermem" diye düşünüyor Nadya, ama yanlış yaptığının farkında bile değil. Muhtemelen burada bir oyun var. Bozok, çok büyük bir ihtimalle diğerlerinin İngilizce'lerinin kötü olmasından faydalandı. Hasanlara "Nadya orada bizimle yiyecek" diye söylerken, diğer tarafa gidince de "Nadya, senin balığın diğer tarafta" felan demiş olabilir. Veya Nadya'nın balığını diğer tarafta onlar gelene kadar Turabi yemiş de olabilir, ya da Nadya dipğer tarafta balık yemiş ama doymamış olabilir. Hasan'ların oradaki fazla balığı da yemek istemiş de olabilir.

Özetle neresinden bakarsanız bakın, Nadya çok ayıp ediyor. Yaptığı çok yanlış bir olay. Bütün ekmekleri önlerine çekmişler, vermiyorlar felan. O adada, Hasan'ın grubundan sonra yazacakları ilk kişi kendisi. Farkında bile değil.

Evet güzel tespit lakin şöyle hasan şakasına gönül babında nadyanın tabağına uzandı art niyetsiz espiri şeklinde bizler halk olarak alışkınız bu nadya değil ,halbuki bu akdar anlamıyacak ne var buda bir ironi nadya ise bozok tarafından şişirilmiş bir balondur aslında kelle paça olayı yani,hasanın orda balık yemiş yememiş umrumda değil hasan zati banko aç kalmaz ama nadyanın dün yaptığı harekette dediğin gibi sırf temsilli balık muhabbeti halbuki yanlış olmuş bitmiş bir olay orda hak geçmemesi lazımdı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: -abluka-

Önümüzdeki hafta yenilirsek bankadan kredi çekip Turbo reise sms atmayı düşünüyorum kefil olmak isteyen varmı.

Ooo mustafa ban yedikten sonra yeni nikin hayırlı olsun yine nikinde eksi var
  • Eleme Konseyi yarın mı şimdi?

5 güne çıktığına dair kaynak nedir
  • İstanbul 5. Noteri Akrabamdır, tüyo aldım Bu haftanın Ünlüler Birincisi Berna.

Şaka Şaka..
  • bencede hocam haklısın vallaa..:)
  • Google a adam gibi adam yazın turabi çıkar.
  • quote:

Önümüzdeki hafta yenilirsek bankadan kredi çekip Turbo reise sms atmayı düşünüyorum kefil olmak isteyen varmı.

18 yaş altına kredi vermiyorlar
  • quote:

Google a adam gibi adam yazın turabi çıkar.

Yazdım, madam mı demek istediniz diye soruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mustafa kim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -abluka- -- 14 Nisan 2015; 20:04:00 >
  • Arkadaş , "birazdan" ın anlamı nedir ? Birazdan yazıp , yeni bölüme tam 1 saat sonra girmesi saçma değil mi ? Milleti kandırıyorlar . Artık insanlarda saflaşmış bu kandırılmaya bir dur diyemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mustafa kim a nokta q

inceden andım zati
  • quote:

quote:

Kanka bu o Mustafa trollümü? Hiç aklıma gelmemişti
  • 
Sayfa: önceki 24162417241824192420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.