Şimdi Ara

Survivor All Star (2416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anıl birinci falan çıkmaz, hatta ikinci bile olamaz.
    Haftaya da kaybederlerse Anıl yazılır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Turabi kadar kro kindar ve. Bncil adam gormedim. Hilmicemde yanindaki yalaka olmus.. Hasan begum. İyi insanlar orda... Unlulerde merve aydin var . ama busene unlululer cok zayif gokhan keser olsa daha dengelli olabilirdi

Pascal yerine Gökhan Keser Ahmet Dursun yerine Cengiz veya Ümit Karan olsaydı takımlar daha dengeli olurdu çünkü acun merve oflazdan bu kadar düşük performans ve özlem ve nadyadan bu kadar yüksek performans beklemiyordu .

Gökhan Keser öyle hafızalarda yer eden biri de değil. Ümit Karan'da keza unutulmaz bir isim değil. En çok hatırladığım araba yarışı oyununda kıkır kıkır gülmekten oyunu doğru dürüst oynayamaması.
    Şuanki yarışmacılarda ahım şahım değil ona laf etmiyorum.

Bana kalırsa Ahmet Dursun yerine Tolga Karel veya Akın olmalıydı.

balık hafızalı mısın ?

• Berna, Merve Aydın, Anıl, Pascal gibi antipatik insanları 5 gün takip etmek çok sıkıntı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Berna'da terbiye falan yok . Başı sıkışınca kufur ediyor . Sonra ben mi saygisizim diyor . Bu ne tezat çelişki.

peki Doğukan'ın Berna'ya karşı tavrına ne demeli, bana göre Doğu'nun konuya giriş şekli bile saygısızlık, ki geçen hafta da sırf Berna eleştirdi diye seni yazcam dedi ödül oyununda. bence ünlüler takımında en başarılı yarışmacı Berna'dır. Eğer ki Berna bu akşam elenirse, bundan sonra Ünlülerin oyun alabileceğini pek sanmıyorum. Geçen hafta Hasan nasıl Gönüllülerin zayıf halkasını gönderip güçlendilerse, bu hafta da Ünlülerin güçlenmesi için Merve Oflas'ın gitmesi gerekir.
  • Arkadaşlar, paintte anca bu kadar yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 14 Nisan 2015; 19:10:21 >
  • Dunku olayin videosunu atabilir misiniz?

• birleşme partisi nezaman yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Anıl birinci falan çıkmaz, hatta ikinci bile olamaz.
    Haftaya da kaybederlerse Anıl yazılır artık.

Acun Ilıcalı'nın Anıl'la akrabalığı mı var acaba, çünkü Anıl'ın bırak 2 veya 3 haftayı yarış sonuna kadar iyileşme ihtimali bile yokken niye hala göndermedi anlamakta zorluk çekiyorum. ya da ünlülerdeki 2. grubun sigortası diye mi tutuyor. Çünkü Merve Aydın gurubunun Anıl birinciliğinden (başarısından dolayı değil bizim ergenlerin tip sevdasından) başka kendilerini taşıma imkanı yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biholi

5 güne çıktı konsey çarşamba artık

Bir dakka survior 5 günemi çıktı cmrts,pazar,pzt,salı,-çrşmba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekrc.2798

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Bu yarışmada merve aydın ve anıl çok güldürüyor beni.

Eyvallah Hakan sinsi veya kulisçi olabilir lafım yok ama Hakan ne kadar sinsi ise Merve Aydın da o kadar sinsi. Ünlüler her oyun kaybettikten sonra Merve anılı dolduruşa getiriyor.

Mervenin Doğukana hakan seni dolduruyor demesi çook yanlış. Kendisi sürekli anılı arkadan arkaya inanılmaz gazlıyor. Performansı iyi bir yarışmacı ama hakana falan sinsi demesi biraz güldürüyor beni,kendisi de en az o kadar sinsi çünkü.

Ayrıca dünkü kavga balık yüzünden çıktıysa Hakan yüzde yüz haklıdır. Adam 14 balık tuttuğunda adama sen kendine daha fazla aldın diye laf atıp,dedikodusunu falan yapmıştı merve Aydın. Böyle bir saçmalık olamaz. Adam tabi ki büyük balığı kendine alıcak. Merve ve anıl orada yatsın hakan balık tutsun ve büyük balığı almasın,oldu canım oldu.

İnsaf yahu insaf.Bazı şeyleri anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Kız orada takım için ciddi bir şeyler yapmaya çalışıyor bazıları hahaha hihihi diye ciddiyetsiz bir şekilde oyuna çıkıyor ve kaybediyor sonra bunu söyleyince yine kabahatli merve oluyor.Yine açıldı şu balık mevzusu kimse kusura bakmasın ama ben balık mevzusunda mervenin adını duymadım.Ortalıkta bir laf dönüyor ama kim ne demiş belli değil.Balık mevzusu yüzünden hakan ile anıl tartıştı niye her şeye merveyi katıyorsunuz?Ayrıca hani onlar bir takımdı ya herşey eşit almalı ne alınıyorsa.Merve'ninde yattığı falan yok uydurmayın yarışmalarda en çok oyun oynayan yarışmacısı,kim yatıyor?Ha birde o zaman merve'nin başarılı olduğu oyunlarda oflaz'ın 0 çektiği oyunlarda o zaman merve daha çok ödül alsın.

hakan haklı neden haklı ozamanda merve aydın ekibi okadar badem kırıp yiyor hiç paylaştırıyorlarmı paylaştırmıyorlar sadece kendi grubu yiyor ozamanda hakan nie onlara versinki bende olsam karşıdaki bana böle yapıyorsa paylaşmam

• william thomsen W kullanıcısına yanıt
    Sonuçta etkisi olsaydılar balık hafızama rağmen hatırlardım.

Nadya'nın kazandığı mısır patlatma oyunu bile hala aklımda. 9 sene önceki oyunu hatırlayabiliyorum gayette.
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Adam dogru demis eksilemislr gercekten asri antipatikler hele berna terbiyesiz mi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: lolota

quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

İstediğin kadar eksileyim bir tarafımda bile değilsiniz DİBİNE KADAR BERNA HAKLI

ben de katılıyorum Berna haklı ama Berna'nın dil sorunu var kendini tam ifade edemiyor ve Berna'sız geçen 3 günde Ünlüler hiçbir oyun alamadı bırak oyunu hep fark yediler.

Berna ondan nefret eden kulisçi ve yardakçılarının aksine iyi niyetli bir kız ama dil sorunu başına iş açıyor. Bence o kavgada Doğukan dolduruldu ve zaten arkasından söylenenleri duyunca adeta yıkılan ve can acısıyla zaten siniri katlanan Berna patladı. Evet ilk bakışta bu kız kavgacı bu kız şiret gelebilir ama unutmayın ki biz belli bir zaman aralığını görüyoruz. Ayrıca Almeda TV 8'deki bir programda Hakan kameralar yokken çok farklı demiş. Kameralar açılınca kulise başlıyor demiş. Yani bence o kavga ne tek taraflı ne de tek olay kaynaklı değil

• quote:

Nadya'nın kazandığı mısır patlatma oyunu bile hala aklımda. 9 sene önceki oyunu hatırlayabiliyorum gayette.

Nadyaya ayar oldum dün akşam bir dilim ekmeğin lafını eti begüme cimri meymenetsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Nadyaya ayar oldum dün akşam bir dilim ekmeğin lafını eti begüme cimri meymenetsiz

Aynen. Türkçe bilmiyor diye suçlardık Nadya'yı fakat ekmek vermemekle Türkçe'nin ilgisi alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcfc

Erkekler zaten fasulyeden, isterse 1 erkek kalsın. Bütün oyunları Berna alıyor. Berna yazmalarının tek sebebi performansla eleyemeyecekleri birini önceden kulisle aradan çıkartmak. Berna'yı satmak oyunlarda galibiyet ihtimalini satmak demektir.

Butun oyunlari Berna aliyor? Oyunlar 3te bitiyor da bizim mi haberimiz yok? Berna, Merve Aydin, Hakan ve Serenay sayesinde oyun aliyor unluler, sadece onun sayesinde degil. Erkeklerde Hakan haric oyun cesitliligi bakimindan becerisi yuksek kimse yok zaten

• Beyler çarşamba ne yayınlayacaklar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Aynen. Türkçe bilmiyor diye suçlardık Nadya'yı fakat ekmek vermemekle Türkçe'nin ilgisi alakası yok.

Kişilik sıfır olunca isterse dil hocası olsun dostum farkedermi, dün acayip zoruma gitti begümün o hali ya, yüzünüde astı, nadya köpek gibi yedi ama zift yesin paylaş ver bir dilim ekmek ne olcak gebercenmi

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Şu yarışmada Hilmi, Berna, Hasan, Turabi, Merve Ayın sırasıyla Barcelona, Real, Bayern, Chelsea, Atleticoysa

Diğer yarışmacılar Ludogorets, Malmö, BATE, Maribor falandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Dunku olayin videosunu atabilir misiniz?

http://www.acunn.com/video/survivor/berna-dogukanin-uzerine-yurudu-kabus-gibi-gece/327611
  • 
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.