Şimdi Ara

Survivor All Star (2417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Beyler çarşamba ne yayınlayacaklar?

konsey
  • Bizde bilmiyoruz Çarşamba ne olacak ve Birleşme partisi ne zaman olacak. Söylenmedi arkadaşlar hep birlikte göreceğiz sormasanız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Nisan 2015; 19:27:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek sepeti Turabi'nin yanındaydı. Arkadaş oyunda 3'te 3 yaptı ya, o yüzden ekmeklerin hepsini götürdü
  • ACUN BENCE SURVİVOR U 7 GÜN / 24 SAAT YAP KANALI KURTARIRSIN VE MASRAFSIZ PROGRAM YAPARSIN... TEK TUTAN PROGRAMIN BU :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: lolota

quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Anıl birinci falan çıkmaz, hatta ikinci bile olamaz.
    Haftaya da kaybederlerse Anıl yazılır artık.

Acun Ilıcalı'nın Anıl'la akrabalığı mı var acaba, çünkü Anıl'ın bırak 2 veya 3 haftayı yarış sonuna kadar iyileşme ihtimali bile yokken niye hala göndermedi anlamakta zorluk çekiyorum. ya da ünlülerdeki 2. grubun sigortası diye mi tutuyor. Çünkü Merve Aydın gurubunun Anıl birinciliğinden (başarısından dolayı değil bizim ergenlerin tip sevdasından) başka kendilerini taşıma imkanı yok gibi.

Anılın dağ gibi sevgilisi var arkasında

Turabi'nin de vardı ama Hasan gibi bir kayaya toslayıverdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Teslaa

DOĞUKAN eğerki HAKANA karşı gelirse büyük ayıp eder..

TURABİ minder oyununda DOĞUKAN'ı rezil etti çocuk gibi iteledi gururunu kırdı duman etti...

HAKAN çıktı barzoyu yerden yere vurdu gücünü onurunu kişiliğini zedeledi DOĞUKAN'ın intikamını aldı...

yav he doğukanda çok sevindi kendi aciz bir insanya tişikkirlirsipirmin hikin erkek adam kendi intikamını kendi alır. doğukanda bunu yapabilicek bir insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: biholi

5 güne çıktı konsey çarşamba artık

Bir dakka survior 5 günemi çıktı cmrts,pazar,pzt,salı,-çrşmba

Evet 5 güne çıktı. :(
    Umarım Acun Survivor süresini kısaltıp gününü arttırmamıştır.
    Günlük reklamlar hariç toplasan 1.30 saat survivor izliyoruz, bu 1 saate falan düşüp kalan dakikalar diğer güne eklenirse....
    İşte gel de sövme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolota

quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Anıl birinci falan çıkmaz, hatta ikinci bile olamaz.
    Haftaya da kaybederlerse Anıl yazılır artık.

Acun Ilıcalı'nın Anıl'la akrabalığı mı var acaba, çünkü Anıl'ın bırak 2 veya 3 haftayı yarış sonuna kadar iyileşme ihtimali bile yokken niye hala göndermedi anlamakta zorluk çekiyorum. ya da ünlülerdeki 2. grubun sigortası diye mi tutuyor. Çünkü Merve Aydın gurubunun Anıl birinciliğinden (başarısından dolayı değil bizim ergenlerin tip sevdasından) başka kendilerini taşıma imkanı yok gibi.

Çünkü Anıl yarışta sakatlandı oraya sakat gitmedi Acun ona karşı kendini mahcup hissettiği için sesini çıkarmıyor kendi hataları diye görüyor olabilir sakatlanma riski olan parkurlar sonuçta Anıl kendi gitmek istese Acun seve seve gönderecek ama çocuk adaya yapıştı gitmek istemiyor Acun ne yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trq_ kullanıcısına yanıt
    Bak sana söyliyim eğer m.oflaz giderse bidahakim hafta hakan yazılır m.aydın belki grafiti bile yapar
  • Hasanın kazanmasını istiyorum ama turabiciyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Ekmek sepeti Turabi'nin yanındaydı. Arkadaş oyunda 3'te 3 yaptı ya, o yüzden ekmeklerin hepsini götürdü

gözü aç olan her yerde açtır birader,barzo her yerde aç dünyayı ver doymaz gözü aç ekmek değil fırına ver bir lokma uzatmaz gaddar herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifuge Rofocale

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biholi

5 güne çıktı konsey çarşamba artık

Bir dakka survior 5 günemi çıktı cmrts,pazar,pzt,salı,-çrşmba

Evet 5 güne çıktı. :(
    Umarım Acun Survivor süresini kısaltıp gününü arttırmamıştır.
    Günlük reklamlar hariç toplasan 1.30 saat survivor izliyoruz, bu 1 saate falan düşüp kalan dakikalar diğer güne eklenirse....
    İşte gel de sövme.

hiç sorma reklam olmazsa sms olmazsa acun kepekleri kapatır işte bu yüzden bu program varki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 14 Nisan 2015; 19:43:57 >

• bu gece gta5 konusunu geçemeyecez heralde
  • Kardeşim istatistik bir insanı en iyisi yapmaz güç olarak da eleştiririm kimse kusura bakmasın adamı tank yaptılar resmen bu forumda bence nihat Altın kaya parkur ve güç oyunlarında hasandan iyiydi (BENCE) istatistiğe bakıyorsak sanırım bu yıl.ençok hilmicem oyun aldı ozaman hilmicem en iyisi. Daha demin bitanesi bana diyor ki Türkiyenin en iyisini yendi hasan kimi diyorum bir tane güreşciyi yenmiş bana bunu diyor ve Türkiyenin en iyisi olarak hasanı gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu 5 gün olması şu paraları denkleştirse reklamlar düzene girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

bu gece gta5 konusunu geçemeyecez heralde

rahat ol dede bir yolunu buluruz elbet çökeriz yani her türlü
  • Hasan'ı Survivor sınırları içerisinde gücü konusunda eleştiremezsin, kusura bakma. Nihat salt güç oyunlarında Hasan'ı sadece 1 kez yenebilmiş iken sen gelip "Nihat Hasan'dan güçlü" dersen ben sana gülerim.
    Daha da alıntılama beni, iyi forumlar.
  • Oflazi cok seviyodum ve kazanmasini istiyodum ama 30 haftadir hic birsey yapamadiysa dahada yapamaz diye dusunuyor ve oflaza sms atmamanizi diliuorum birakin gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 güne çıkması iyi oldu. Çarşamba günüde var artık.

Birleşme partisi tahminimce 2 hafta sonra olacak.
  • quote:

Kişilik sıfır olunca isterse dil hocası olsun dostum farkedermi, dün acayip zoruma gitti begümün o hali ya, yüzünüde astı, nadya köpek gibi yedi ama zift yesin paylaş ver bir dilim ekmek ne olcak gebercenmi

Bu olay tamamen Bozok'un balık tuttuğu gün başladı. O gün Bozok, "Nadya bizimle Turabi'lerin yanında yiyecek, burdaki balıklar sizin" deyip Nadya'yı götürdü diğer tarafa. Hasan'lar da doğal olarak Nadya'nın orda yediğini düşündüler. Her biri birer balık yedi. Fazladan bir tane balık kaldı. Onu da aralarında paylaşmaya karar verdiler. O anda Nadya gelip, o balığa çöktü. Meğerse Turabi'lerin orda balık yememiş Nadya (işte olaydaki dönüm noktası bu zaten, hani orda yiyecekti bu kız?). Ama Hasan'lar, Nadya'nın orada balık yemediğini anlayamadılar İngilizce sorunundan dolayı. O yüzden Hasan, Nadyanın elindeki tabağı tırtıklamaya felan başladı, halen "ortak balık" diye düşündüğü için.. Nadya da o andan beri bu Hasan'lara gıcık oluyor.

Bu olayda, Nadya tamamen haksız durumda, daha doğrusu çemkirmekte haksız. Turabi'lerin orada balık yemediğini anlasalardı, Nadya'nın tabağındaki balığı tırtıklamazlardı.

Dünkü kahvaltı olayının sebebi de bu tamamen. "Onlar benim balığımı yediler, ben de onlara ekmek vermem" diye düşünüyor Nadya, ama yanlış yaptığının farkında bile değil. Muhtemelen burada bir oyun var. Bozok, çok büyük bir ihtimalle diğerlerinin İngilizce'lerinin kötü olmasından faydalandı. Hasanlara "Nadya orada bizimle yiyecek" diye söylerken, diğer tarafa gidince de "Nadya, senin balığın diğer tarafta" felan demiş olabilir. Veya Nadya'nın balığını diğer tarafta onlar gelene kadar Turabi yemiş de olabilir, ya da Nadya dipğer tarafta balık yemiş ama doymamış olabilir. Hasan'ların oradaki fazla balığı da yemek istemiş de olabilir.

Özetle neresinden bakarsanız bakın, Nadya çok ayıp ediyor. Yaptığı çok yanlış bir olay. Bütün ekmekleri önlerine çekmişler, vermiyorlar felan. O adada, Hasan'ın grubundan sonra yazacakları ilk kişi kendisi. Farkında bile değil.

• 
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.