Şimdi Ara

Survivor All Star (2415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24132414241524162417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda buldum şurdaki eğlence bir başkaydı

http://mobile.beyazgazete.com/video/survivor-2014-gonulluler-takimina-gecen-iki-unlu-belli-oldu-duygu-ve-akin-artik-gonulluler-adasinda-424977.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve Doğukan berna olayı da tamamen rezillik. Yani sırf şu kavgayı bile görünce insan bernanın gitmesi gerektiğini anlıyor. Hakikaten o adada olmazsa daha sakin daha güzel bi yer olur orası

• yine bigün sallıyorum baba

• 5 mi gün olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Turabi kadar kro kindar ve. Bncil adam gormedim. Hilmicemde yanindaki yalaka olmus.. Hasan begum. İyi insanlar orda... Unlulerde merve aydin var . ama busene unlululer cok zayif gokhan keser olsa daha dengelli olabilirdi

Pascal yerine Gökhan Keser Ahmet Dursun yerine Cengiz veya Ümit Karan olsaydı takımlar daha dengeli olurdu çünkü acun merve oflazdan bu kadar düşük performans ve özlem ve nadyadan bu kadar yüksek performans beklemiyordu .

Gökhan Keser öyle hafızalarda yer eden biri de değil. Ümit Karan'da keza unutulmaz bir isim değil. En çok hatırladığım araba yarışı oyununda kıkır kıkır gülmekten oyunu doğru dürüst oynayamaması.
    Şuanki yarışmacılarda ahım şahım değil ona laf etmiyorum.

Bana kalırsa Ahmet Dursun yerine Tolga Karel veya Akın olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: The Dictator

Merve Aydın'ı kötülemek için bahane aramaya gerek yok.Kızın tipinde kötülüğü belli oluyor zaten

Kazanmak için herşeyi yapaiblecek bencilin teki.

Aynı Hakan-Merve gibi Ahmet ile Aydın da baştan anlaşarak gelmişti samimi oldukları için,Ahmet'in gidişiyle planları bozuldu

Geçen sene takım önemli,güçsüzü yazarım bu sene tam tersi,ölse de o sakat arkadaşı Anıl'ı yazmyacayak hepimiz göreceğiz

Ya arkadaşım ne kadar boş konuşuyorsunuz. Geçen sene izlememişsin ya da kendin görmek istediğin gibi görmüşsün.

Sen Merve Aydın kazanmak için her şeyi yapar falan demişsin de geçen sene Tolga karelin karşısına aday çıkarcaklarında beni söyleyin siz erkekler olarak kesin ikiniziden biri yani ünlülerden biri finale kalır demişti Merve. Ve söylediler Merve Tolga'yı eledi. Şimdi Merve kendini düşünse şuan Serenay gibi Ahmet'e kin kusuyordu. Ama şuan en iyi dostu.

Merve Aydın çok hırslı tamam bazen çok hırslı oldugundan insalara itici gelebiliyor ama kimse karakterini sorgulamasın ayrıca neden Anıl'ı yazsın arkadaşım geçen sene Serenay'yı söylediğinde ortalıgı ayağa kaldırdınız şimdi niye yazmıyor diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Ayrıca Merve Aydın'ın geçen sene en iyi 2 arkadaşı Gökhan ve Ahmet'di. Serenay Duygu Bal ve Tolga ile takılıyordu. ikisi gidince Merve'ye yanaştı Merve de yalnız kalmasın diye takıldılar işte.Serenay öyle bir manipüle etti ki millet bunları can ciğer kuzu sarması sandı.

Neden Anıl'ı yazsın demişsin,cümlenin sonunda da kendinizle çelişiyorsun yazmışsın,sende biliyorsun yazmayacak ve kendiyle çelişecek

Önemli olan dik duruştur özellikle Merve çok söyler,milletin ne düşüneceği değil.

Anıl'ı söylemeyecek ve yazmıyacak böylece geçen sene yaptığı ve haklı olduğunu düşündüğü yani takımı düşündüğü hareketin tersini yaparak,kendiyle çelişecek ve

O an kendi işine ne geliyorsa öyle davranan biri olduğu bir kez daha ortaya çıkacak,gayet net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvesss

Kimi yendi samimi soruyorum bilmiyorum

Ersin Kuruel. Biz burada kafadan atmıyoruz Hasan gerçek bir sporcu ve Survivor tarihinin en iyi yarışmacısı şampiyon olamasa da Ayrıca Survivor tarihinde hem dokunulmaz hem de SMS de birinci çıkan tek yarışmacı. Ayrıca diğer istatistikleri başka bir arkadaş vermiş koymaya gerek duymuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

İstediğin kadar eksileyim bir tarafımda bile değilsiniz DİBİNE KADAR BERNA HAKLI

ben de katılıyorum Berna haklı ama Berna'nın dil sorunu var kendini tam ifade edemiyor ve Berna'sız geçen 3 günde Ünlüler hiçbir oyun alamadı bırak oyunu hep fark yediler.
  • Berna Doğukan olayında haklıydı. Fakat haksız olduğu konular o kadar çok ki. Yani bu olayda haklı olması onu peygamber yapacak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

..geçen sene Tolga karelin karşısına aday çıkarcaklarında beni söyleyin siz erkekler olarak kesin ikiniziden biri yani ünlülerden biri finale kalır demişti Merve..

Tolga Karel'in karşısına "boh da çıkabilirdi".

Geçen sene Tolga reyizi Acun gönderdi zaten.Bu çirkefe kim oy atar ki ? Bir kere bile geçememişti SMS'te ama ne olduysa birden eledi.Tolga birincilikler almış birisi ve Serenay'ı bile elemişti. Açıkçası kimse yememişti bu numarayı geçen sene.Acun'un üçkağıtları işte.

• agashakur kullanıcısına yanıt
    Seni okuyunca Beşiktaşlılığımdan utandım

• quote:

quote:

quote:

Merve Aydın'ı kötülemek için bahane aramaya gerek yok.Kızın tipinde kötülüğü belli oluyor zaten

Aynı Hakan-Merve gibi Ahmet ile Aydın da baştan anlaşarak gelmişti samimi oldukları için,Ahmet'in gidişiyle planları bozuldu

Geçen sene takım önemli,güçsüzü yazarım bu sene tam tersi,ölse de o sakat arkadaşı Anıl'ı yazmyacayak hepimiz göreceğiz

Ya arkadaşım ne kadar boş konuşuyorsunuz. Geçen sene izlememişsin ya da kendin görmek istediğin gibi görmüşsün.

Sen Merve Aydın kazanmak için her şeyi yapar falan demişsin de geçen sene Tolga karelin karşısına aday çıkarcaklarında beni söyleyin siz erkekler olarak kesin ikiniziden biri yani ünlülerden biri finale kalır demişti Merve. Ve söylediler Merve Tolga'yı eledi. Şimdi Merve kendini düşünse şuan Serenay gibi Ahmet'e kin kusuyordu. Ama şuan en iyi dostu.

Merve Aydın çok hırslı tamam bazen çok hırslı oldugundan insalara itici gelebiliyor ama kimse karakterini sorgulamasın ayrıca neden Anıl'ı yazsın arkadaşım geçen sene Serenay'yı söylediğinde ortalıgı ayağa kaldırdınız şimdi niye yazmıyor diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Ayrıca Merve Aydın'ın geçen sene en iyi 2 arkadaşı Gökhan ve Ahmet'di. Serenay Duygu Bal ve Tolga ile takılıyordu. ikisi gidince Merve'ye yanaştı Merve de yalnız kalmasın diye takıldılar işte.Serenay öyle bir manipüle etti ki millet bunları can ciğer kuzu sarması sandı.

Neden Anıl'ı yazsın demişsin,cümlenin sonunda da kendinizle çelişiyorsun yazmışsın,sende biliyorsun yazmayacak ve kendiyle çelişecek

Önemli olan dik duruştur özellikle Merve çok söyler,milletin ne düşüneceği değil.

Anıl'ı söylemeyecek ve yazmıyacak böylece geçen sene yaptığı ve haklı olduğunu düşündüğü yani takımı düşündüğü hareketin tersini yaparak,kendiyle çelişecek ve

O an kendi işine ne geliyorsa öyle davranan biri olduğu bir kez daha ortaya çıkacak,gayet net.

Neden çelişsin kardeşim geçen sene Serenay en iyi arkadaşı değildi en altta açıklamayı yaptım hala anlamamışsın. Anıl şuan Merve'nin kardeşi gibi geçen sene de Gökhan ve Ahmet'ti. Serenay kız başına yalnız kalmasın diye destek oldu geçen kendisi de söyledi. Hala Serenay Merve'nin kankasıymış gibi konuşuyorsun. Ayrıca geçen sene söylenecek 3 kişi vardı Gökhan,Ahmet ve Serenay. Dediğim gibi Ahmet ve Gökhan ile kardeş gibiydiler geriye daha uzak olan ve performansı düşük olan ve ve smsi iyi olan Serenay'ı söyledi. Gitmesini zaten istemiyordu sms yüksek Tolga'yı eler dedi yüzüne zaten. Tamamen mecburiyetten söyledi.

Şimdiki durum tamamen farklı adada o kadar kişi var 2 grup var Merve Aydın neden Anıl'ı yazsın. Finale kadar Anıl'ı söylemez zaten Eğer ki söylecek durumdan başka çaresi yoksa yani başka aday yoksa mecburen zaten söyleyecek.

Çelişilcek biri durum yok yani.Sen çok yalnız anlamışsın durumları.

• Berna'da terbiye falan yok . Başı sıkışınca kufur ediyor . Sonra ben mi saygisizim diyor . Bu ne tezat çelişki.

• Hakan ın zeki tavırları ve Turabi karşısındaki sağlam duruşu yüzünden ilerlemesini istitiyordum ama kuliscilikte bardağı taşırdı Pascal ı karşısına almak sonunu getircek , sırf Moflaz kalsın diye uğraşıyo şuan ....
  • Vay anasını yarışmayı çarşambaya kadar uzatmışlar
    Bakalım Acun yeni bir ödül oyunu koyacak mı
  • Hasan dogukan anıl adamdır Turabi Madam

• DOĞUKAN eğerki HAKANA karşı gelirse büyük ayıp eder..

TURABİ minder oyununda DOĞUKAN'ı rezil etti çocuk gibi iteledi gururunu kırdı duman etti...

HAKAN çıktı barzoyu yerden yere vurdu gücünü onurunu kişiliğini zedeledi DOĞUKAN'ın intikamını aldı...

• Erkekler zaten fasulyeden, isterse 1 erkek kalsın. Bütün oyunları Berna alıyor. Berna yazmalarının tek sebebi performansla eleyemeyecekleri birini önceden kulisle aradan çıkartmak. Berna'yı satmak oyunlarda galibiyet ihtimalini satmak demektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden çelişsin kardeşim geçen sene Serenay en iyi arkadaşı değildi en altta açıklamayı yaptım hala anlamamışsın. Anıl şuan Merve'nin kardeşi gibi geçen sene de Gökhan ve Ahmet'ti. Serenay kız başına yalnız kalmasın diye destek oldu geçen kendisi de söyledi. Hala Serenay Merve'nin kankasıymış gibi konuşuyorsun. Ayrıca geçen sene söylenecek 3 kişi vardı Gökhan,Ahmet ve Serenay. Dediğim gibi Ahmet ve Gökhan ile kardeş gibiydiler geriye daha uzak olan ve performansı düşük olan ve ve smsi iyi olan Serenay'ı söyledi. Gitmesini zaten istemiyordu sms yüksek Tolga'yı eler dedi yüzüne zaten. Tamamen mecburiyetten söyledi.

Şimdiki durum tamamen farklı adada o kadar kişi var 2 grup var Merve Aydın neden Anıl'ı yazsın. Finale kadar Anıl'ı söylemez zaten Eğer ki söylecek durumdan başka çaresi yoksa yani başka aday yoksa mecburen zaten söyleyecek.

Çelişilcek biri durum yok yani.Sen çok yalnız anlamışsın durumları.

Aynen öyle hocam geçen senenin serenayın elendiği videoyu koymuştum buraya. Serenay canı ciğeri tolgayı yazdı o hafta merve onu yazınca güvendiğim dağlar sırtımdan vuruldum hesabı.

Kalanlar merve aydın serenay tolga gökhan ahmet.

Puanları gökhanla ahmet alıyor. Serenay sürekli sakat tolga zaten aday maydın birinci

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ümit Karan unutulmaz bir isim bence. İlk haftalarda o çok övdüğümüz Hilmi'yi paspas ediyordu Ümit. Yarışmanın sonlarına doğru formdan düştü, bileği çatladı. Hatta Acun'a ayrılmak istediğini bile söylemişti. Kıbrıs bileti oyunlarında da Hilmi ile Murat'ı tokatlayıp, final oynadı adam. Finalde de o denge oyununda Doğu Ümit'ten puan almasa direkt finale çıkıyor Ümit. Bence her türlü All Star'ı hak eden bir yarışmacıydı. Zaten Acun teklif etmiş, Ümit kabul etmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 24132414241524162417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.