Şimdi Ara

Survivor All Star (2413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24112412241324142415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: emrekrc.2798

quote:

Bu yarışmada merve aydın ve anıl çok güldürüyor beni.

Eyvallah Hakan sinsi veya kulisçi olabilir lafım yok ama Hakan ne kadar sinsi ise Merve Aydın da o kadar sinsi. Ünlüler her oyun kaybettikten sonra Merve anılı dolduruşa getiriyor.

Mervenin Doğukana hakan seni dolduruyor demesi çook yanlış. Kendisi sürekli anılı arkadan arkaya inanılmaz gazlıyor. Performansı iyi bir yarışmacı ama hakana falan sinsi demesi biraz güldürüyor beni,kendisi de en az o kadar sinsi çünkü.

Ayrıca dünkü kavga balık yüzünden çıktıysa Hakan yüzde yüz haklıdır. Adam 14 balık tuttuğunda adama sen kendine daha fazla aldın diye laf atıp,dedikodusunu falan yapmıştı merve Aydın. Böyle bir saçmalık olamaz. Adam tabi ki büyük balığı kendine alıcak. Merve ve anıl orada yatsın hakan balık tutsun ve büyük balığı almasın,oldu canım oldu.

İnsaf yahu insaf.Bazı şeyleri anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Kız orada takım için ciddi bir şeyler yapmaya çalışıyor bazıları hahaha hihihi diye ciddiyetsiz bir şekilde oyuna çıkıyor ve kaybediyor sonra bunu söyleyince yine kabahatli merve oluyor.Yine açıldı şu balık mevzusu kimse kusura bakmasın ama ben balık mevzusunda mervenin adını duymadım.Ortalıkta bir laf dönüyor ama kim ne demiş belli değil.Balık mevzusu yüzünden hakan ile anıl tartıştı niye her şeye merveyi katıyorsunuz?Ayrıca hani onlar bir takımdı ya herşey eşit almalı ne alınıyorsa.Merve'ninde yattığı falan yok uydurmayın yarışmalarda en çok oyun oynayan yarışmacısı,kim yatıyor?Ha birde o zaman merve'nin başarılı olduğu oyunlarda oflaz'ın 0 çektiği oyunlarda o zaman merve daha çok ödül alsın.

Açıp bölümü izleyebilrsin hocam,hakan büyük balığı kendine ayırınca merve o bölüm sürekli anılla bu mevzuyu konuştu,terbiyesizlik falan dedi.

Mervenin performansına saygı duyuyorum ama her oyun kaybedilince karşı grubu isteksizlikle suçluyor,iyi güzelde son 2-3 haftadır hakan tek başına takımı sırtlıyor resmen.

Oflaz konusuna bir şey demiyorum kötü bir yarışmacı ama Pascal da bir o kadar kötü. Anıl zaten sıfır katkı veriyor. Benim sinirlendiğim şey Merve Aydın geçen bölüm Hakan kendi arkadaşlarını koruma derdinde o yüzden oflazı yazmaz dedi. Peki merve aydın neden anıl ve pascalı yazmıyor ?

İsteksizlik ayrı bir şey oyun kazanmak ayrı bir şey ki isteksiz değillerse isteksiz değiller de.isteksizler yani.Zaten mesele oyun kazanıp takımı sırtlamak değil istekli olmak oyun kazanmayı istemek.Kısacası merve herkesi kendi gibi savaşçı hırslı istekli görmek istiyor ama bunu göremiyor ve o yüzden öyle diyor.Takımın iyiliği için diyor.

Ne güzel demişsin Anıl zaten sıfır katkı mübarek oflaz eksi katkı sağlıyor ilk önce eksilerden kurtulmak gerekmez mi?Zaten o adadaki herkes anıl'ın gitmeyeceğini bildikleri için yazmıyorlar adam 2 kere birinci çıktı.Pascal'ı yazdı diyelim erkeklerden 2 kişi kalacak oynayabilecek durumda olan o yüzden pascal bir süre daha lazım heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Git çirkef Merve Aydın'ın o tartışmadan sonra söylediklerini dinle tekrar gel buraya.

Sen yine benim yokluğumda Merve'ye mi sallıyorsun yazdıklarıma cevap veremeyip blokluyor gelmiş burda kendi kendine yazıp kendini tatmin ediyor

Ferruccio Lamborghini nickli deyyus takmış merve aydına habire saydırıyor. çirtef çirkef başkada yazdığı yok mahlukatın. ben eminimki bu mahlukat şerocu ailesinden buna eminim. bulmuş köpeksiz köy değneksiz geziyor.

Aynen kardeşim adamın her yazdıgına cevap veriyoruz cevap veremiyor sonra forumda kimse olmadıgı zamanlarda sallıyor da sallıyor

• Survivora 2 saat 40 dakika kaldı dayanın gençler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen seneki Akın'ın tekrardan gönüllülere geçtiği konseyi bulup atabilir misiniz beni etiketleyip? Bir türlü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

quote:

Orijinalden alıntı: kreynian57

Serenay birinci olursa - Pascal der

Doğukan birinci olursa - Anıl der

Maydın birinci olursa - Serenay der yine ortalık karışır

Yalnız anılın birinci olma şansı var

bu hafta pek sanmıyorum ama evet onuda ekeledim
  • Merve Aydın'ı kötülemek için bahane aramaya gerek yok.Kızın tipinde kötülüğü belli oluyor zaten

Kazanmak için herşeyi yapaiblecek bencilin teki.

Aynı Hakan-Merve gibi Ahmet ile Aydın da baştan anlaşarak gelmişti samimi oldukları için,Ahmet'in gidişiyle planları bozuldu

Geçen sene takım önemli,güçsüzü yazarım bu sene tam tersi,ölse de o sakat arkadaşı Anıl'ı yazmyacayak hepimiz göreceğiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yarışmada merve aydın ve anıl çok güldürüyor beni.

Eyvallah Hakan sinsi veya kulisçi olabilir lafım yok ama Hakan ne kadar sinsi ise Merve Aydın da o kadar sinsi. Ünlüler her oyun kaybettikten sonra Merve anılı dolduruşa getiriyor.

Mervenin Doğukana hakan seni dolduruyor demesi çook yanlış. Kendisi sürekli anılı arkadan arkaya inanılmaz gazlıyor. Performansı iyi bir yarışmacı ama hakana falan sinsi demesi biraz güldürüyor beni,kendisi de en az o kadar sinsi çünkü.

Ayrıca dünkü kavga balık yüzünden çıktıysa Hakan yüzde yüz haklıdır. Adam 14 balık tuttuğunda adama sen kendine daha fazla aldın diye laf atıp,dedikodusunu falan yapmıştı merve Aydın. Böyle bir saçmalık olamaz. Adam tabi ki büyük balığı kendine alıcak. Merve ve anıl orada yatsın hakan balık tutsun ve büyük balığı almasın,oldu canım oldu.

İnsaf yahu insaf.Bazı şeyleri anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Kız orada takım için ciddi bir şeyler yapmaya çalışıyor bazıları hahaha hihihi diye ciddiyetsiz bir şekilde oyuna çıkıyor ve kaybediyor sonra bunu söyleyince yine kabahatli merve oluyor.Yine açıldı şu balık mevzusu kimse kusura bakmasın ama ben balık mevzusunda mervenin adını duymadım.Ortalıkta bir laf dönüyor ama kim ne demiş belli değil.Balık mevzusu yüzünden hakan ile anıl tartıştı niye her şeye merveyi katıyorsunuz?Ayrıca hani onlar bir takımdı ya herşey eşit almalı ne alınıyorsa.Merve'ninde yattığı falan yok uydurmayın yarışmalarda en çok oyun oynayan yarışmacısı,kim yatıyor?Ha birde o zaman merve'nin başarılı olduğu oyunlarda oflaz'ın 0 çektiği oyunlarda o zaman merve daha çok ödül alsın.

Açıp bölümü izleyebilrsin hocam,hakan büyük balığı kendine ayırınca merve o bölüm sürekli anılla bu mevzuyu konuştu,terbiyesizlik falan dedi.

Mervenin performansına saygı duyuyorum ama her oyun kaybedilince karşı grubu isteksizlikle suçluyor,iyi güzelde son 2-3 haftadır hakan tek başına takımı sırtlıyor resmen.

Oflaz konusuna bir şey demiyorum kötü bir yarışmacı ama Pascal da bir o kadar kötü. Anıl zaten sıfır katkı veriyor. Benim sinirlendiğim şey Merve Aydın geçen bölüm Hakan kendi arkadaşlarını koruma derdinde o yüzden oflazı yazmaz dedi. Peki merve aydın neden anıl ve pascalı yazmıyor ?

İsteksizlik ayrı bir şey oyun kazanmak ayrı bir şey ki isteksiz değillerse isteksiz değiller de.isteksizler yani.Zaten mesele oyun kazanıp takımı sırtlamak değil istekli olmak oyun kazanmayı istemek.Kısacası merve herkesi kendi gibi savaşçı hırslı istekli görmek istiyor ama bunu göremiyor ve o yüzden öyle diyor.Takımın iyiliği için diyor.

Ne güzel demişsin Anıl zaten sıfır katkı mübarek oflaz eksi katkı sağlıyor ilk önce eksilerden kurtulmak gerekmez mi?Zaten o adadaki herkes anıl'ın gitmeyeceğini bildikleri için yazmıyorlar adam 2 kere birinci çıktı.Pascal'ı yazdı diyelim erkeklerden 2 kişi kalacak oynayabilecek durumda olan o yüzden pascal bir süre daha lazım heralde.

Şimdi anlaşabildik hocam. Ben de oflazın gitme taraftarıyım. Merve Aydının da iyi bir yarışmacı olduğunu söylüyorum zaten ama bence biraz daha yapıcı olmalı,çok dolduruşa getirip hakan gibi taktik yapmaya çalışıyor.

• Arkadaşlar geçen seneki Akın'ın tekrardan gönüllülere geçtiği konseyi bulup atabilir misiniz beni etiketleyip? Bir türlü bulamadım

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    gayet bilgi sahibiyim kardeşim merak etme sırf hasanı yücelteyim diye dünyanın en güçlü adamı ilan ettiniz o sezon nihat altınkaya her türlü hasandan iyiydi siz sırf turabiye inat adamı şişirdiniz sizinle tartışmaya girmeyeceğim daha bu konuyada girmiyorum konunun başlığını hasan yapın busezon doğukan hilmicem merve aydın ve turabi hakkediyor hasan değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dictator

Merve Aydın'ı kötülemek için bahane aramaya gerek yok.Kızın tipinde kötülüğü belli oluyor zaten

Aynı Hakan-Merve gibi Ahmet ile Aydın da baştan anlaşarak gelmişti samimi oldukları için,Ahmet'in gidişiyle planları bozuldu

Geçen sene takım önemli,güçsüzü yazarım bu sene tam tersi,ölse de o sakat arkadaşı Anıl'ı yazmyacayak hepimiz göreceğiz

Evet o kadar kötü ki hakan denizde elini sakatladığın da bile koşarak gitti.Oyunlarda takım arkadaşı sakatlık geçirse koşarak gidiyor neden çünkü kötü(!) o yüzden.

Birde şu anıl'ı yazma konusunu geçin lütfen.Anıl'ı merve değil o adadaki kimse yazmaz yazamaz yazmaya cesaret edemez adam 2 kere birinci olmuş gitmeyeceğini biliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit5353

Arkadaşlar geçen seneki Akın'ın tekrardan gönüllülere geçtiği konseyi bulup atabilir misiniz beni etiketleyip? Bir türlü bulamadım

O bölümün hala durduğunu sanmam ama sen bi acunun sitesinde dene şansını

• Turabi yarışmadaki sonunu kendi gösteriyor bence.

https://vine.co/v/euPihaL1iYY
  • Ben Pascal ın hiç bir zaman birinin arkasından konuştuğunu görmedim o adada , Hakan ın derdi ne onu anlamadım , tamam adam laf taşıyo olabilir ama sen adama sır mı verdin sanki kimseye söyleme mi dedin ?adam herkesle muhabetti var haliylen herkesin dediğini herkese anlatabiliyor

Baştan beride Pascal ın adada en iyi anlaştığı isim Berna , sen kız diş tedavisindeyken millete Berna yazdırmaya çalışıp ,kulis yaparsan Pascal da bunu Bernaya söyler tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asesulfam -- 14 Nisan 2015; 17:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvesss

gayet bilgi sahibiyim kardeşim merak etme sırf hasanı yücelteyim diye dünyanın en güçlü adamı ilan ettiniz o sezon nihat altınkaya her türlü hasandan iyiydi siz sırf turabiye inat adamı şişirdiniz sizinle tartışmaya girmeyeceğim daha bu konuyada girmiyorum konunun başlığını hasan yapın busezon doğukan hilmicem merve aydın ve turabi hakkediyor hasan değil

Dünyanın olmayabilir ama Türkiye'nin en güçlü adamı daha ne Türkiye'nin en güçlü adamını yenmiş adamdan bahsediyoruz

Ayrıca Doğukan ve Merve Aydın neyse de Turabi ile Hilmicem kesinlikle hak etmiyor bu sene birinciliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 14 Nisan 2015; 17:30:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SA

• Merve Aydın harbi erkeğe benziyor.Erkek doğucakmış son anda kız olarak doğmuş.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Kimi yendi samimi soruyorum bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Ben geçen sene izlemedim. Ama aynı Merve Aydın bu sene de aynı bu videoya göre. Bana göre o noktaydı şöyleydi böyleydi vs diyor. Hakikaten tav oluyorum bu kıza. Adadaki en çirkef kız yeminle. Doğukan dolduruşa gelmediği halde. Seni doldurmuşlar gibisinden konuşuyor. Diğerlerine de bunu aşıladı sağ olsun.

Kavga olayına gelince de çok haksız. Senaryo falan diyor ama Hakan Doğu'nun sakin olduğunu bildiği için baştan kalkmadı. Bir de onlar kavga varmış gibi Berna'nın elini kolunu tutuyorlar. Pascal Anıl Merve Aydın... Asıl kumpası bunlar yaptı akşam. Yine algı oyunu oynuyorlar kameralara karşı.

Olaylara hep kendi tarafınızdan bakmasanız.Sizin dediğiniz bir ihtimal peki hakan berna yı adadan çıkaralım demiyor muydu berna nın çok çabuk agresifleştiğini bilmiyor muydu berna nın geçen sene ki sahra olayını bilmiyorlar mıydı ya onlar öyle düşündülerse?Merve berna'nın doğukan kadar sakin birisi olmadığını bildiği için ve heran bir şey yapabilecek birisi olduğu için ayırıyor peki doğukan sakin birisi ya hakan neden sakin adamı tutuyor ki?

• Turabi kadar kro kindar ve. Bncil adam gormedim. Hilmicemde yanindaki yalaka olmus.. Hasan begum. İyi insanlar orda... Unlulerde merve aydin var . ama busene unlululer cok zayif gokhan keser olsa daha dengelli olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 14 Nisan 2015; 17:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dictator

Merve Aydın'ı kötülemek için bahane aramaya gerek yok.Kızın tipinde kötülüğü belli oluyor zaten

Ya arkadaşım ne kadar boş konuşuyorsunuz. Geçen sene izlememişsin ya da kendin görmek istediğin gibi görmüşsün.

Sen Merve Aydın kazanmak için her şeyi yapar falan demişsin de geçen sene Tolga karelin karşısına aday çıkarcaklarında beni söyleyin siz erkekler olarak kesin ikiniziden biri yani ünlülerden biri finale kalır demişti Merve. Ve söylediler Merve Tolga'yı eledi. Şimdi Merve kendini düşünse şuan Serenay gibi Ahmet'e kin kusuyordu. Ama şuan en iyi dostu.

Merve Aydın çok hırslı tamam bazen çok hırslı oldugundan insalara itici gelebiliyor ama kimse karakterini sorgulamasın ayrıca neden Anıl'ı yazsın arkadaşım geçen sene Serenay'yı söylediğinde ortalıgı ayağa kaldırdınız şimdi niye yazmıyor diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Ayrıca Merve Aydın'ın geçen sene en iyi 2 arkadaşı Gökhan ve Ahmet'di. Serenay Duygu Bal ve Tolga ile takılıyordu. ikisi gidince Merve'ye yanaştı Merve de yalnız kalmasın diye takıldılar işte.Serenay öyle bir manipüle etti ki millet bunları can ciğer kuzu sarması sandı.

• 
Sayfa: önceki 24112412241324142415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.