< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (5937. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
NE BU HOCAM KARADENİZ FIKRASI MI ?
-
YAHU PERFORMANS ADA HAYATI FALAN MI KALDI HİKMETİ PERFORMANSTAN BİTİRDİ BİRİNİ ADA HAYATINDAN BİTİRİYOR ÖTEKİNİ YAVERLİKTEN BİTİRİYOR DİĞERİNİ BAŞKA ŞEYDEN BİTİRİP ONU YAPACAK
-
Dün konseyde Acun “bakalım Ayşe kendini kurtarabilecek” mi gibi birşey demişti.Bir işkillendim ama saçmalama dedim kendi kendime.Bugün fiyasko izledik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle demeyin hocam bana çek bayraklı bi hesap twitterdan bu bilgiyi verdi
-
Acun boş konuşma.
Ayşenin performansı nasil Nagihan’a benzetiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hadi bakalım ağzından bal damlıyor eğer adem elenirse @zorradam ne yapacak ? Bütün favorileri gitmiş olacak !...
-
Şu fğzece Kezbanı finale kaldı ya. Mıçam böyle survşcorva
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işin şakasını bırakırsak
4 hafta adem sadece 1 haftası dokunulmaz olmadı ve bence biraz hediye etti gibi son haftayı
ayşe performansı gerçekten iyi, nagehan varken de dokunulmazlık aldı ve onu eledi, toplamda 3 dokunulmazlık ve 3 de final yaptı sanırım, bence son final koltuğunu hak ediyor
umarım adem ayşe finali görürüz
-
Şu Ayşe’yi hala postalayamadık ona yanıyorum. Ha gitti ha gidecek derken yarı finalde. Yine bizi elerse kafayı yeriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne ağladınız bee kız bileğinin hakkıyla kazandı işte. sadece bugün değil, bireysel olduğundan beri on numara açıldı ayşe.
-
Kripto Nisacı alinda98 algı yapma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan zevkten 4 köşedir Macun Ayşe'yi kurtardım diye havalara uçuyordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Survivor Diyalogları Officialtwitter
“Survivor 2021 sezonundan olan iki isim de İstanbul Finallerini garantileyen ilk isimler oldular #SurvivorAllStar2022 #survivor2022allstar”https://twitter.com/SurvivorDiyal0g/status/1541518274739011586Aşağılanan sezona bakın...
-
-
NİYE KALMASIN HOCAM DOLMADEM'LE BATUHAN VE HİÇ SEVMESEMDE AYŞE MABADLARINI YIRTTILAR KOLYE İÇİN. NİSA O SIRALARDA KUMDAN KALELER YAPMAKLA MEŞGULDÜ. TAKIMLAR VARKEN ZATEN FULL TİYATRO YAPTI YALANDAN ORALARA DEĞİNMİYORUM BİLE.
HİKMET KABUL ETSENİZDE ETMESENİZDE ASLA 2019'DAKİ KADAR FİT HALİNE GELEMEDİ BU SENE BEN ONA BAĞLIYORUM VE MALUM SONLARA DOĞRU YARIŞMACILAR KİLO ALDIĞI İÇİN EN ÇOK HİKMET'E ETKİ ETTİ.
-
-
Çok kez konuşuldu edildi de yüz yüze Acunun okuyacağı şekilde keşke iletebilsem.
Arkadaş şu atışlarda kadınların önde atmasını eşitlik olarak görüyorsun ya. O zaman erkekler 50 metre koşsun kadınlar 35 metre. Nede olsa bacakları daha kısa, eşitlik ya.
O zaman ödüllerde erkekler 2 kat daha fazla yesin, ne de olsa bazal metabolizma hızları daha fazla. Kadınlar 1.500 kalori yakıyor erkekler 2.000 kalori. Eşitlik ya.
Ya da hiç uğraştırmayalım, kadınların 1 potadan jokerle çıkma hakkı olsun.
Eşitleme işi kadar saçma bir şey olamaz. Biri 4 metreden atıyor diğeri 3.5 metreden. Madem burayı eşitledin yine konunun başına dönüyorum bütün programı eşitle o zaman.
Acun bu sene survivor'ı bitirdin be, tamam kan kaybediyordu da, bu sefer elini kolunu kestin saçmalıklarla.
-
Yahu bu oyunda Ayşe neresini yırttı? Göz göre göre hediye edilen oyun işte anlamıyor musun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X