Survivor 2022 (5935. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Perukhan'ın saçlara bakın :d
-
Satış falan olmadı hocam komplo teorileri
-
Acun abiğ Adem kazanıyor beni söylüyor batu kazanıyor ademi söylemiyor Ayşede kazanınca beni söyler nisa kazanamıyor saten bende bireyselde patates oldum kolum şişti, ardım ağrıyor, bireysel başladığından beri büyük abdeste çıkamıyom nagihan fitesi 20 yapınca oyunlara konsantre olamadım mağdurum.
-
Dediğim oldu. Büyük adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 27 Haziran 2022; 23:25:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seco reyiz hazırlansaydı hepsini bireysel’e çağırırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan çok zeki çocuksun sinsi avokadonun algı yapacağını hemen anladı
-
Adem potaya girince Nisa suratını fena astı
-
Adem Santo Domingo'da alevli meyve tabağı yerken görüntülenmiş güle güle dolmalara fısıldayan adam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 27 Haziran 2022; 23:27:7 > -
Peruklu yaver Batuhan asla şampiyon olamayacaksın
Kızlar kazansın diye elbecerileri yüksek oyunlar koyuluyor hep manevi kızın finalde Acun sevinebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayıya bak Batuboy diyor DAYIM telif etsin şu ayıya
Batuboy diyor Hikmet
-
HİKMET BATUBOY DİYİNCE AYŞE SIRITTI Bİ GEÇEN SENEYE GİDİP GELDİ GALİBA
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah be dayım keşke sende olsaydın
-
Yahu oyunun birine baktığı falan yok tamamen kurgu ve yarışmacılar içinde. Anladığınızda çok geç olacak. Neyse 1-2 sene daha izleyin. Ben finali yaptım sonuçta. Ha bugün yapmam yarın yine yapacağım yarı final smsinde. Acun aklımızla dalga geçiyor. Kendi emrediyor yarışmacılar satıyor bu kadar basit. Bireyselde bile yakalarını bırakmadı
-
Kaşınma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayı Başkana yamuk yapmasaydi ne sezon izlerdik be.....
Allahsız şerefsizler hikmet başımıza dert olur diye dokunulmazlığı sattılar hikmet gitsin diye. Umarım o koruduğunuz Ayşe şampiyon olur da rezil olur bin pişman olursunuz şu oyuna.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X