Bugün Adem ve Hikmetin ikisine de haksızlık var. Resmen ikisine de sırayla oyun sattırdı. Ayşeyi finale götürme senaryosuyla şu andan itibaren programı kapattım bir daha da Survivor falan yok. 2 ergenden birini şampiyon yapacak zaten finalde. Rezil etti yarışmayı |
Survivor 2022 (5927. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
-
ayı magdursesi eledi MUHhHahahAhah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ulan bal badem şu oyunu 5-4 kazanmazsa bir şey bilmiyorum!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayşe'ye Acun farklı davranışlarını daha geldiği ilj hafta söymeiştim. Kesinlikle Ayşe'nin iyi yarışmacı olduğunu düşünmüyorum.
Daha öncede yazmıştım ikinci Merve Oflaz
-
Şu oyunda kadınlar niye yakından atıyor ?
Atılan şeyin nesi zor? Abi anlamak mümkün değil gerçekten...
-
İyi izleyin adem 4-0dan come back yapıcak ben bu kadar kurgunun göstere göstere yapıldığı başka bir sezon hatırlamıyorum
-
yenilecek şimdi ya
-
Kız ilk geldiğinde %35 le yarışıyordu Acun ne yaptı etti %50 ye çıkardı. Sinir oldum. Nagihanın bile son haftalarda Ayşeye 2 oyunda 8 sayı vermesini normal bulmuyorum. 4-1 4-2 yenildi 2 kere. Toplamda 8-3 Ayşeye kaybedecek kadar vasat yarışmacı mı Nagihan?
-
Şu an yalan dolan şeyler seyrediyoruz yayın saatini doldurmak için al gülüm ver gülüm yapıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MAĞDURSES COME BACK!!!
İşte Ayşe-Nisa arasındaki fark bu. Çekya kezbanı düşünce direkt oyunu durduruyor, Ayşe başa dönüp tekrar başlıyor. Nisa diskalifiye edilmelidir!!!
Yenilmesi gereken kişi ne hikmetse tökezliyor yalandan :)
Ayımız rezil mi oldu yinee?
Ayımız yarınki final oyunu için kasmadı kendini
-
Başkan finalde Adem girsin diye Ayşe’ye satar oyunu. Büyük adam.
Adem elenmiyceğini biliyor bariz bukadar net oyun verilmez yoksa 😀
Ayı mı elenmiş? Belliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X