Şimdi Ara

Survivor 2022 (5907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59055906590759085909
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Acun abileri arkalarındayken zor değil elbette. Alsınlar ikisi de şampiyon olamayacak

Nisayı şampiyon yaparız biz de arkasında inanılmaz bir kitle birleşti. Ciddi ciddi ona destek olurum şu rezilleri gördükçe. Hem Survivor batsın hem de bunlar şampiyonluktan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2022; 0:42:41 >
  • Geçen sene haksız eleme yaşadığını düşündüğün kişiyi söyleme ihtimalin varken rakip olduğunuzda bile sana iyi davranan haftalardır sana her oyunda taktik veren desteğini gösteren Hikmet’i söylemen çok büyük yaverliktir sırf Adem abin öyle istiyor diye Hikmeti söylüyorsun yakışmadı Batuhan yakışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha patates çuvalı gibi düştü aşağıya ayı  

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Kim olacak hocam,emzik Nisa mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Dolma hırsızı ve yancıdan iyidir. Her sene birilerini yanına alarak finale giden koltukçulardan ve koltuk değneklerinden bıktık

Nagihan'a iftira atman bitti şimdi diğerlerine mi geçtin  

Nisa’yı destekleyeceksen forumdaki tüm mesaini çöpe atarsın hocam.

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

İftira atmama gerek kalmıyor ki Acun sağolsun ne dediysek o çıkıyor. Sema kanıtladı panoramada bize de iyilik etti

O anca kumdan kaleler yapar hocam. Hem Nisa'yı siz eleyecektiniz daha patates tayfanın akbilini basarak.

Yarın Hikmet olurda elenirse inşallah Nisa olur şampiyon.

Zaten ben eskiden diyordum Hikmet batuyu seviyorda Batunun sevdiği konusunda şüphelerim var diye

yanıltmadı....

• Yanlız kızlar RTÜK e göre giyinmemiş. Sürünme de memintolar dışarıya, stlıyacskmış gibi duruyor.

• ula hangi ayıyı desteklesek sakatlaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drollhikmetci -- 27 Haziran 2022; 0:47:1 >
  • Ayı, dolmacıyı eler beyler inanın bana

Ayı Hikmeti eleme girişimine girerse Acun elbette Nisa'yı desteklerim. Hançerci Batuya destek olamam

• Adamlar toplamda 11 dokunulmazlığın 8’ini kazanmış ve 6 ay aynı takımda yarışan tek ikili kalmışlar. Bu adamların hatası nerede şimdi ?

• Fenomenlerden sadece yattara’yı tanıyorum. Tiktok kullanmadığım çok belli galiba.

Yahu hiçkimse Ademi potaya koymamasına bir şey demiyor. Hikmeti koymasına da bir şey demiyor. Yine yancı olmasına kızıyor. Evet yancılık yapıyor. Adem en başından beri takımımda o yüzden potaya koymuyorum demiyor da her sene anlaşmalı biriyle smsi güçlü olan bir arkadaşıyla beraber finale gitme hayali kuruyor. İnsanlara itici geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2022; 0:47:9 >
  • Ekstra olmalıydı ya

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

hilmi-turabi dese biraz yancı demeye getirmiş olurdu ama hilmi-murat örneğinde takılacak bir şey yok

Hançer ne alaka agam adam konseyde dedi Hikmet abi'yi burada tanıdım diye. Zaten kimi söylese tepki görecek Nisa bile alınganlık yapıyor %35 performansıyla Batuhan'a performans yapmalı diyor.  

• 
Sayfa: önceki 59055906590759085909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.