Şimdi Ara

Survivor 2022 (5394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53925393539453955396
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

2 satakanın buna maydanoz olması komikti çünkü hikmet asla sevdiği biri değil aklınca pirim yapayım dedi ve saf ayı da bunu yedi ki harbiden bu hikmet balık hafızalı satakanın ona yaptıklarını unutmuş daha doğrusu tüm takımın yaptıklarınıSurvivor  2022 

Bu arada hikmet diyor ya vurduğunu hissetmedim bal gibi de hissetti engele ilk girişte adem vurdu hikmet dönüp baktı zaten ama bunu acur ya süzemedi yada işine öyle geldi her zamanki gibiSurvivor  2022 bence acur yarışmada değil yani sallamıyor dalga geçer gibi sürekli istanbuldan yayına katılıyor montajla bu seneye kadar böyle boşlamış görmedim bu herifi. neyse bu sene bulaştık bitirelim. burada arkadaşın dediği gibi bir daha izlersek kendimize saygımız yokturSurvivor  2022 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Adem yanlış ama diyip şu durumda bile 1 saat hikmeti gömebiliyor. Yüzsüzlüğü arşa çıkarmış. Hiç günahı olmayan hikmeti sadece güldü diye 1 saat gömdü ademe tek laf yok. Hikmette biliyor ademin torpilli olduğunu haklıyken haksız olacağını. Bu akşam ademin yaptıklarını hikmet yapsa ya diskalifiye olur yada en az 10 ödül ceza alırdı. Ademe tek bişey yok... neyse atakan güzel ders verdi ademe hem laflarıyla hem hareketleriyle. Ömrü hayatımda şu adem kadar çiğ adam görmedim nasıl destekliyor millet bunu adım kadar eminim alayı aktroll dür...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar olay sırasında Berkan'ın "çakal" lafına tepkisi çok komik ya Survivor  2022 Belli yani zengin çocuğu olduğu saçma sapan laflar kullanıyor her kavga/dalaşma sırasında

• victor zsasz kullanıcısına yanıt

Çokta çirkin bir şey. Allah affetsin :)

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hull City ye Nwakaemeyi transfer edecem diye Survivorı boşladı hiç eski tadı yok , yarışmayı zoraki yapıyor kim şampiyon olursa olsun umrunda değil satın aldığı futbol takımına takmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 7 Haziran 2022; 1:17:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atakan bugün Hikmet'ten bile daha iyi sms kastı yalnız. Tamam Hikmet de sms kastı ama sırf kısasa kısas diye ve algıyla tanıtımda kötü gösterildi diye kitlesini ikiye katladı. Bugünkü olay en çok ona yaradı

• Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

ben yazacaktım unuttum ya tam yalakoSurvivor  2022 

• Bak ya siyaseti de soktular işin içine. Siz ne anormal insanlarsiniz ya. Neden her konuda bir çıkarımda bulunuyosunuz. Yaftalamalara bak Adem destekleyen akpliymiş. Coluga cocuga, IQsu ayak numarasindan kucuk adamlara musade etmeyin su konuya girip yazmasinlar

• Alt6nci kullanıcısına yanıt

aynen öyle rezillikSurvivor  2022 

• Survivor  2022

Zaman su gibi akıp geçti

• Dalgasına yazıyoruz her şeyi de ciddiye almayın artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden rakı içenler cehapeli , kapalı olanlar akepeliydi o yetmedi Adem - Atakan a evrildi

Artık şaşırmıyorum hiçbir şeye gülüp geç sen de, cevap verirsen aynı seviyeye düşmüş olursun değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 7 Haziran 2022; 1:23:4 >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Dalgasi yok guzel kardesim siyaseti sokmayin. 32 yasindayim ben hayatimda AKPye oy atmadim. Ama bu benim gorusumdur. Burasi 10 kisilik samimi arkadaslarin whatsapp grubu degil 500 kisi var.Sokmayin siyaseti her seye. Din veya siyaset yapmak isteyen o konulara girsin.

• ya boş ver ne alakası var adem akp akp ve bu yarışmaSurvivor  2022 Survivor  2022 

• Ya abi Allah aşkına gecenin birinde ne çıkarım yapıcam ya iyi misin sen saçma sapan duyar kasmaya çalışıyorsun konu troll bir konu ben şunu destekleyenler şu partilidir desem sen o partili mi oluyorsun valla yoruyonuz ama ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 7 Haziran 2022; 1:25:46 >

Olur mu ya ne duyari rahatsiz oldum yorum yazdim, herkesin yorumunu okuyorum, Ademi destekleyen aktrolldur demek sacma bi troll be, Adem destekleyen babasina babisko diyordur falan yaz ne bileyim. Ben seni ya da yazani tanimiyorum ki ciddi mi degil mi nasil anlayayim, diger turlu fikrim uyusmayani bloklarsam 3-5 kisinin yorumunu gorecegim sadece

• Tamam özür dilerim dikkat edeceğim.

adem destekleyenlerin %70 i muhafazakar ve sağ görüşçüdür. İtirazı olan varsa buyursun bekliyorum.

• Heh soyle Ademciyim ben egomu tatmin etmelisin Survivor  2022 

Saka bir yana sert cikistiysam ben de ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 7 Haziran 2022; 1:41:21 >
  • Ogedayın sanırım son oyunuymuş bugün nisada söylemiş oyun alanında, zaten sakatlıktan diskalifiye olacak deniliyordu kendisini sevmesem de yazık olmuş

• 
Sayfa: önceki 53925393539453955396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.