Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5392. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ne yazık ki öyle hocam
-
Ne ceza var ne bir uyarı hiçbir şey denmedi torpilliye. Bu program bademin çiftliği olmuş, istediği gibi at sürüyor, acur oğlan da sus pus. Adaletsiz acur adaletsiz bir program.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek düşmanısınız sanırım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Badem şampiyonluğu kaybettiği seneki formuna ve fabrika ayarına geri döndü !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 7 Haziran 2022; 0:44:48 > -
BİR İNSAN NASIL NAGİHANI SEVİP HİKMETİ SEVMEZ?
-
Sezon başında yazmıştım tekrar bakayım dedim uzun süre sonra twitter vs trend diye hala aynı şaşmaz bu mağdur fanları mesih gibi görüyorlar bunu
Adem haklı sapla satakan ziyakan çakallar sırtlanlar
-
bu yıl minicik ayımız olmasaydı ne izlerdik çok merak ediyorum. Tüm yaşanan olaylar ya tam ya da dolayı yoldan ayımıza çıkıyor
-
Evet hocam
-
-
-
2018'de herkes onu pohpohladı ve rakipleri çok kötüydü. Murat Ceylan atış özürlüsüydü, Hilmicem parkurda çok hızlı ama net bir bitirici değildi. Anıl ilk sezonunda bir çömez. Diğerlerini saymıyorum bile. Şöyle bakınca gerçekten de rakibi yokmuş. Turabi vardı ki o da sakatlandı 1 ya da 1.5 ay oynayamadı diye hatırlıyorum. Gerçekten 2018 senesi Adem şampiyon olsun diye zorla düzenlenmiş bir seneydi.
-
Yazıklar olsun....
Acun gömmedi ama ekstrada Adem'i fena gömüyolar.
-
Neyse ki bugün de şampiyonuz. Biraz tökezledik ama olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık ademin kendisine bile kafasını mı montaj yapıyorsunuz hocam
Dün de Atakan'ı gömüyorlardı. Ve eminim bütün olaylardan haberleri var. Nabza göre şerbet, planlı algı.
-
Buradakiler beğenmez ama survivor ekstra yorumcuları bile ademi ayıpladı ve yerin dibine soktu !
-
atakan adem finaline doğru gidiyoruz bu olaydan sonra diğer 9 yarışmacı için kitle kaybı oldu insanlar ya adem ya atakan cephesine geçtiler finalin ayak sesleri geliyor gibi
-
Bu hanzade ne anlatıyor aga ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X