Şimdi Ara

Survivor 2022 (5393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53915392539353945395
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Bu hanzade ne mal bi karı yorumlara bak sene başında tarafsızım diye bişeyler diyodu şimdi çıkmış buradan ademi kurtarmaya çalışıyor. Bu ne yüzsüzlük. Oha ak trollerde bile yok bu yüzsüzlük yuh...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan Ayşe Berkan falan net harcanırdı bu potada dua etsinler Evrim'in yerine girmediklerine. Bu arada Patates team Evrim'i Hikmet'in elemesini izleyecekler evlerinden.  

• zorradam kullanıcısına yanıt

inşallah yanılırsın !

• Şampiyonluk yarışı Nagihan, Hikmet, Ogeday ve Berkan arasında geçecek gibi.

Adem ve Atakan bu akşam şansını büyük ölçüde kaybetti.

• zorradam kullanıcısına yanıt

Başından beri Hikmet’in bırak şampiyonluğu son 6’ya bile kalamayacağını düşünüyordum ki bugünkü konseye kadar bence Hikmet acayip SMS kastı Adem’le potaya girse şu an elese şaşırmam...

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Kırıldım gücendim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet herkesi boğazlasın istiyor bu hanzade herhalde....

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

İzne göndermek lazım fazla demlenmiş?

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

şaplak seviyor kesin bu hanzade demiştim :)

• Adem konsey sonu kontrolü kaybetti ve ben de sana vuracam falan demesi kendisine eksi yazdı. Sonraki oyunlarda bu iş uzarsa ve Adem intikam peşine düşerse daha da kaybeder. Atakan çok kurnaz olduğu için bunun farkında  

Hikmet ise Atakana tek bir laf edemedi. Sen benim mevzularıma girme ben kendimi savunamayacak birisi miyim dese Hikmet kendisini yükseltirdi. Ama o kadar mağdura yatınca bunu düşünemedi muhtemelen :))

• Hanzade @evohan olabilir...

• maracanna kullanıcısına yanıt

• Bu Hanzade hep belli başlı kişileri savunuyor. Batuhan Adem Nisa Anıl devamlı bu isimleri savunup Ayı Hikmete laf ediyor. Şimdi de saçma sapan Atakan'a laf ediyor. Yahu şu yorumcuların niyet okuma işi ne zaman bitecek? Ademi gömsünler diye izliyoruz niyet okuyuculuğu yapıp başkasını eleştiriyorlar. Ben şu kanalın kurucusu olsam direkt kovarım bunu

• hızlı bir simülasyon yapıyorum kafamda

evrim salı gitti diyelim kaldı 10 kişi

evrimden sonra dörtlü pota devam ederse hikmet ayşe nisa anıl potası görebiliriz ayşe gider desek 9 kişi

bundan sonra bireysel olur 3 kişi isim söyler az oy alan gider desek bireyselde nisa batuhan ve hikmetin bireyselde şanslarını düşük görüyorum bu üçlü sık sık pota girer batuhanla hikmet birer pota arayla gidebilir kaldı 7 kişi

adem anıl nisa ogeday berkan atakan nagihan

örnek 1.dokunulmazlık adem alırsa atakan diyebilir

2.anıl alsa nagihan der

3.ogeday alsa adem der

gördüğünüz gibi tahmin etmesi zor potalar son 7/8 kişide başlıyor

ya da farklı bir üçlü desek

1.oyun anıl kazansa nagihan der

2.oyun berkan kazansa nisa der

3.oyun ogeday kazansa adem der

oldu sana nagihan nisa adem potası ya da adem atakan nagihan potası zor potalar çok yakında

• bu ekstradaki kadini cok mu aramislar? su olayda bile hikmeti suclu cikarmaya calisiyor.

sema elendigine gore koltugunu geri almali artik

• Hanzade Musashi hocam.

• ankette oyumu değiştirmek istiyorum şeklinde dmler alıyorum bir kaç gündür arkadaşlar anket son 5 yarışmacı kaldığında sıfırlanacak oy verdiğiniz isim o zamana kadar elenirse ankette yeni oy hakkınız olacak son beşte sıfırlanan anket bir daha sıfırlanmamak üzere konuda kalacak  

• Dolmadem mağdur 64 oyla birinci işte Türk halkı şaşırmadım...

• 
Sayfa: önceki 53915392539353945395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.