bağıramazdı çünkü adem ona sonradan kol böreği yedirmişti |
Survivor 2022 (5396. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Survivor Wordstwitter
“PUAN DURUMU (Son 5 Oyun Günü) #PuanDurumu #Haziran06 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1533901693544456194?cxt=HHwWhICzwdPdwckqAAAASurvivor Wordstwitter
“BİREBİR PERFORMANS TABLOSU #Haziran06 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1533902549706846211?cxt=HHwWhsC9tb6PwskqAAAASurvivor Wordstwitter
“GENEL PERFORMANS TABLOSU #Haziran06 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1533902667126284289?cxt=HHwWgoCxoamWwskqAAAAHer listede %50 başarı oranını yakalayan istikrarlı Batuhan kardeşimizi kutluyorum
-
Erkeklerden kimi şampiyon olarak düşünürsen düşünsen kafanda oturmuyor hepsinin falsosu var, performanslar yakın Nagihan %100 buradan sıyrılıp finale çıkar
-
Hocam orada Nagiyi parlatacak birileri olsa guzel olurdu. bir Evrim var ona diş gosterecek oyun disinda ama Evrim gidici gibi. Nisa ve Ayse Naginin hegemonyasini kabul ettiler. Nagi kadinlarda apex oldu bu da kotu bir durum onun icin. Vukuati olmayacak kolay kolay. Valla kadin sampiyon gormek isterim. Bir taraftanda Hikmetin sifir kitleyle girip buraya gelmesini takdir ediyorum ama cok çamur islere bulasti, asiri antisi var. Survivor efendi olanlara acimiyor bu sene Anilin da isi zor,olaylarda ortada duruyor. Batu cok genc, pasif kaldi okuzlerin arasinda. Berkan Ogeday mumkun degil final falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi bilir. Çoğu insan bu sezonu All-Star diye takip ediyor bu sezon 2020'den sonra gördüğüm en kötü sezon olabilir. 2021 bundan daha iyiydi. 2-3 seneye bol bol Hull City ile ilgilenir artık
-
Öncelikle teşekkür ederim hocam ama ben orada arkadaş siyaseti karıştırmayın diye sitem ettiği için yazdım. Yanlış anlaşılmasını istemem anlaşıldıysa kusura bakmasınlar.
Ayrıca %70 yazdım hocam yanılma payı bile bırakmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 7 Haziran 2022; 2:20:58 > -
Kusurluk bir şey yok sadece akp adem ilişkisi bu oyuna uymaz bence çünkü genelde onlarda açık bacak şortlu adam veya kadın görmek hem günahtır hemde aptes kaçırır maazallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Haziran 2022; 2:26:21 > -
Dün ege hocamla bu durumu konuşmuştuk hocam adam efsunlu kazansada kaybetsede performansı %50'ye sabitliyor bir şekilde.
-
Çok enteresan hocam Başkan,bir şekilde %50’yi buluyor hep.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala bitmedi mi o oyunların puana etkisi ya. Son 5 günü baz alıyorlar. İlk ödül 4 dokunulmazlık. İlk 2 de adem iyiydi son 3 de berbattı ana diğerleride berbattı ordan kurtardı yine badem.
Hocam bir de fark ettiyseniz birkaç gündür atış yaptıklarımda altta başarılı atış sayısını gösteren kısım ve potada oylar açılırken altta olan oy sayıları da yok.
Nisa Batuhan’ı eleyemez hocam,simülasyon baştan patladı.
Çekimleri güç bela yetiştirdikleri çok belli zaten.
-
Bence tersi hocam Atakan adem den daha çok suçlu. Neden dersen adem şaka yollu yapıyor her ne kadar maksadını aşsada şaka yollu.
Örneğin ilk başta hikmetin umurunda olmuyor şarkı msrkı söyliyerek devam ediyor. Sonrasında ise adem kesmiyerek devam edince tepkisini koyuyor.
Burda hikmet çok güzel da tanış sergiliyor takdir ettim. Hatta devamında ademle devamındafa güzel konuşuyor. Adem biraz saçmalıyor aslında oda biliyor haksız olduğunu. Aslında olay orda kapanıyor zaten. Hikmet adem arasında olayda büyümüyor.
Atakanın yaptığı ise şaka değil bilinçli rencide etmek ders vermek niteliğinde. Ve kendine yapılan hareket değil aksine hiç sevmediği arkasından sallayıp durduğu hikmete yapılan harekete karşılık. Aslında ordan rol çalıyor hikmetten buradakiler burayı kaçırıyor. Bu rol çalma olmasa hikmet hem oyun alanında hem konseyde çok daha fazla artı toplardı.
Aslında hikmet bence büyük fırsatta tepti. Konseyde 2 tarafa da postayı koyup önce ademe sen bana nasıl böyle hareket çekersin ve benzer yorumları aynen söyleyip peşine atajan a dönüp geldiğinden beri arkamdan 50 tür dalevera çevirdin arkamdan milleti fişekledin yetmezmiş gibi çöpler dururken benim ismimi yazdırıyorsun 2 haftadır. Şimdi sen kim oluyorsun da bana yapılan hareketin cezasını sen kesiyorsun. Rol çaldığının farkında değilim mi sanıyorsun. Burda bana yapılan harekete ceza verilecekse bunu ya ben yaparım yada yönetim sana ne oluyor. Bu sayede oy devşirmeye çalışıyorsun
Türünden laflarla 2 tarafı itin dötpnr soksaydı kendini çok daha yüceltirdi. O ise tek tarafa çalıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam dedim ya mağdur asla suçlu olmaz bir şekilde üste çıkar haklı olur diye.
Hocam ne oldu son durum 2.en çok yazan olamadık mı hala.
Ve ayrıca senin robot şu olaylara da puan veriyor mu.
Anıl B.B. bu potada seni des...
Hiç içimden gelmiyor ya bu potada birilerini destelemek. Hangisi giderse gitsin de Anıl sanki bu isimlere elenmeyi hak etmiyor.
-
Yok hocam şu olaylardan sonra kesin ya 1 çıkar ya2.
Bence acun ademin hikmete hareketini ne adem için ne de Atakan için değil aksine oylama zamanı hikmete oy kazandırmak için sakladı. Son ana kadar saklayıp sandıkları patlattı.
bence asıl soru bireyselde dokunulmazlık kazanan isimler kafalarındaki kolay lokmaları mı potaya sokar yoksa kendilerine rakip gördükleri kişileri mi ? İşte orası belli olduktan sonra değişik elemeler izleyebiliriz. Fakat bana daha çok takımların son haline bakılıp kırmızıdan biri dokunulmazlık kazanırsa maviden isim söyleyecekler maviden kazanan olursa kırmızıdan söyleyecekler diye düşünüyorum (Geçen sene Berkay'ın yaptığını yapıp kendi takımından isim söylerlerse eksi yazacağını gördüler) bireyselde olsa. O yüzden Batuhan dışında Adem ve Anıl'ın dok. kazanması Batuhan'a yarayabilir kısa vadede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 7 Haziran 2022; 4:0:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X