Şimdi Ara

Survivor 2022 (5345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53435344534553465347
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Doğru ilk sezonunda olan bir Anıl vardı. Sakatlanan ve 1 ay yarışmayan Turabi vardı. Gerçekten rakibi varmış bireyselde. Gerçi o Turabi bile sakatlanana kadar sembol oyunlarında sizinkini patates etmeye başlamıştı. Ancak sakatlığıyla meydan malum kişiye kaldı

• Yanılıyorsun Adem Tyson-Muhamed Ali karşımı hocam yumrukları silah niteliğinde

• satakan bu hareketiyle ismini atakana güncellemiştir mağduru madara etmiş aşağılamış gören de tekme attı kalçası kırıldı sanar magdurun. aşağılama amaçlı güzel 1 hareket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Millete iftira atan,sürekli yalan söyleyen,ikide bir insanlara sataşıp duran sert tepki gördüğünde sana yakışıyoğr m Ağdem diye pısan,milletin psikolojisini bozmaya oynayan bir ayı oğlu ayıyı destekleyen adam bana bunları yazmasın. Adem'in dediğin şeyleri yapmadığını savunmuyorum zaten ama kısasa kısas yapmayı biliyor adam. Dinsizin hakkından imansız gelir.

• Çok da önemli değil hocam. Birinin konuşması gerekiyordu, ben konuştum. BlackEagle konuyu bırakmakla iyi yapmış, şimdi anlıyorum çünkü gerçekten ayı fanları bayağı toksikler. Buradan kendisine de selam olsun özledim muhabbetini :)

@BlackEagle03

• Eragone kullanıcısına yanıt

Rakibine çoban diyen dedikten sonra da bunu o anlamda söylemedim diyen tıpkı bunu 2018'deki oynaşıyorsun gibi yumuşatmaya çalışan, yanlış bir şey söylediğinde o anlamda değil şu anlamda söyledim diyen, şark kurnazlığının kralını yazıp Hikmet'e şark kurnazı diyen, yaptıklarının hepsini karşısındaki yapıyormuş gibi anlatan, insanları sevinciyle tahrik edip ben böyle sevinç yapmıyordum Hikmet olayı başlattı diye yalan söyleyen birisiyle de Hikmet'i kıyaslamam. En azından Hikmet çıkıp bana 1 yapana 10 yaparım diyecek kadar da dürüst bir Survivor. Peki hiçbir olayda özür dilemeyen, her konuda haklı olduğunu düşünen egoist, kibirli biri mi imansız oluyor? Ayrıca sen merak etme Hikmet hepsinin hakkından geliyor.

• kaos en sevdigim. yarin ademin poposuna tekme sov varmis

Survivor  2022
  • Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, umarım olur. Son sezonumda kapanışı kazanan taraf olarak yapayım (yeter)

Adem’e de güven olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Charalampopoulos C kullanıcısına yanıt

Bize capslerle gelin az gülek ya Survivor  2022 her türlü yarışmacınin acigiz capsine maksat muhabbet olsun bırakın kapissinlar oy bile atmayin

• Adem 2017'de ben Atakan'ı örnek alıyorum falan diyen biriydi hatta İlhan buna Atakan'ı örnek alma onun gibi davranma diyordu Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 6 Haziran 2022; 1:11:42 >
  • Survivor 2019'u izlememiştim ben forumda sevdiğim insanlar bu hariboyu destekleyince ben de Troll,geyik falan biri sanıp şakasına 2 3 foto atmıştım ama biraz izledikten hemen sonra nasıl leş bir mağara adamı olduğunu anlayıp hemen bırakmıştım zaten sonra o arkadaşlar da bıraktı hemen ardından. Bu herif troll falan değil direkt düz karaktersiz bir adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 6 Haziran 2022; 1:9:46 >
  • RedWickle kullanıcısına yanıt
    Bu hareketi ancak ogedaya yapabilir orada oda dışarıda kanka oldukları İçin kendince küçük düşürmek istemiş galiba

• Anche kullanıcısına yanıt
    Zaten acun da bunu biliyordu özellikle atakanı karşıya aldı ki son zamanlara doğru gerilim artsın ve izlenme yükselsin diye..Adem ve Hikmet kavgalarına kader izleyen sayısı azdı..Geriliö yükselterek bence bu çöp oyun sezonunu izlenmesini sağlamak istiyor acun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şopcu -- 6 Haziran 2022; 1:10:48 >
  • Mesela geçen gün hani koca bi jeton taşıyorlardı maviden kimdi hatırlayamadım Berkan mıydı Ogeday mıydı jetonu Anılın kıçına dayayıp ittirmişti bi kaç kez hadi git git anlamında ve şaka olsun diye. Anıl da kıçıyla karşılık vermişti mesela Survivor  2022 Tabi Ademi zor pozisyonda yakalamış Atakan da Ademin mağdur olup olayı köpürtme çabaları olarak anladım

• Yahu Hikmet kötü oluyor da burdaki bazı kişilere göre rakibine gerizekalı deyip onu refleks olarak söyledim diyen bir insan çok mu iyi niyetli? Kendisine birisi gerizekalı dese durduk yere tanıtımdaki gibi olay çıkarır. Şuna geçilen torpil hiçkimseye geçilmedi bu sene. Devamlı yenildiği rakiplere karşı bile uzun zaman aradan sonra kazanınca dokunduruyor, iğneleme yapıyor. Bunlar heralde yarışmayı izlemiyor. Ya da yarım yamalak izliyor.

Hikmetle meselesini de geçtim. Atakan'a kumanda birilerini yönetiyorsun diye ilk Atakan'a bulaşan da kendisi değil miydi? Gelip şunu savunmayın bana aşırı komik oluyorsunuz. Herkesle bir hikaye yaratma peşinde. Durduk yere Atakan Adem'e bulaşmadı ilk zarı Adem Atakan'a karşı attı konseyde kumanda diyerek.

Kendisine karşı olan herkes kullanılır zaten buna göre. 2017'de de Fatih yoldaşa piyon diyordu. Hep bir rakiplerini yaftalama çabasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2022; 1:15:24 >
  • Eragone kullanıcısına yanıt

O arkadaşlar bırakmadılar büyük lokma yediler patladılar olay bu

• SahteKabadayı kullanıcısına yanıt
    Atakan iLe Adem arasındaki ego çatışması kırmızı takımdan beri vardı hep aslında atakanı suçluyordu Sercan iLe tartışmasında falan Ya da Batuhan iLe tartışmasında

• Atakan haksiz olmasina ragmen neden bukadar sinirlendi.

Simdi bir daha izledimde Anila bile bak sana da vururum diyor.

Ademin ustune gitmeye calisiyor israrla

Gel gel vurcam diyor.

• Tamam hikmetin karakterini, yaptığı davranışları sevemeyebilirsiniz bu çok normal de ademde sütten çıkmış ak kaşık değil gençler. Bu sezon, ogedayın bileğini arkasından tutmasından tut berkanı ortak engelde savurmasına kadar her türlü çirkefliği yaptı. Arada ogedaya, berkana vs ettiği hakaretleri saymıyorum bile (bakın hikmet demiyorum). Bu sezon + olarak egosu da tavana vurmuş mağdurun. Yani hikmet kötüyse bana göre ademinde ondan aşağı kalır yanı yok. Nagihan başlarda agresifti bu son zamanlar duruldu, performansı da var bana göre bir kadın şampiyon çıkmalı bu sene. Olmazsa batuhan, anıl diye giderim performansını çok artırırsa ogedayı da yazarım bu listeye

Edit: Fragman fena yarın izlenirSurvivor  2022 Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 6 Haziran 2022; 1:18:15 >

• rezil ratakan ne zamandır altta kalmayı çekmedi, arkadan adam vuruyor hem de kaç kere tuu gerçekten yarışmada gördüğüm en iğrenç hareketlerin başında geliyor yazık ya bu mi şimdi şampiyonların mücadelesi 

• 
Sayfa: önceki 53435344534553465347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.