Şimdi Ara

Survivor 2022 (5158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51565157515851595160
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Şöyle oyuna ve sayı alanlara baktım da bu takım ilk hikmeti yemeye kalkar. Hikmetin bugünkü gibi 0 çekme lüksü yok. Bireysele kadar sayı kazanmalı. Torpilli berkan için hikmeti çok rahat harcar acun

• Son oyuna kalır kadınlarda 8-7 kurgusu oldu erkeklerde de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum ölmüşşşşşşşşşşşşşş Acun'un eseriiiiiiiiii

• kırmızıların kadroyu tutup mavilerden göndermek için fransa 98 Acun kurguları işte. Mavilere ödül sus payı..

Berkan potaya girince birden ortaya çıkan4.oyun ve 4.aday :)

• 23:46 a kadar sürer bu oyun kesin şimdi yenilecek Anıl

• Ogesu 2 de 2 kazandı, oyuna dahil etmeleri lazımdı hata yaptılar. Takımın en iyisi nasıl oynamaz garip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 30 oyun oynanıyor ikisi de 8-7 bitiyor. Ne tesadüfse. Hikmet bu hafta parladı ya illa durduracak. Yayın süresini de doldurup best ofa gidecek. Kurgu oyunlar cidden sarmıyor ya

• Mert, sercan, bora gibi reality veren adamlar yerine ruhsuz makineleri doldurursan yarışmaya, o yarışma izleyicileri sıkar. Bir hikmet arada bir şeyler yapıyor, o da olmasa ölü bir yarışma olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 26 Mayıs 2022; 23:25:36 >
  • Neredeyse her zaman aynı senaryo. Oyun yada tur bitecekse kısa bir montaj hazırlıyorlar oyuna doğru yürürlerken. Eğer o montaj yoksa oyun uzuyor. Atakanın batuhana kaybedeceğini de öyle anladım zaten. Yarışmada çok fazla bug var şu an. Bir çok şeyi ele veriyor.

• Anıl tamam mağdur oldun tam bir Ergen ya hahahahahha

• Anıl bu neyin tribi arkadaş. Kaybeden hikmete sarıyor

• Bu besleme Anıl durduk yere ağlıyor. Kaybedene kadar sorun yok kaybedince deliriyor

• Prag kezbanıyla finale çıkarsanız yenilirsiniz

• Şöyle yarışmaya bakıyorum harbiden adam akıllı şampiyon olsun diyebileceğim bir yarışmacı bile yok düşünebiliyor musunuz ? Batuhan aralarında daha düzgün kaldı

• Neden Nagihan değil de Nisa? Of Acun ya

Nisa Sema’nın garantisi olmuş oyunda da iyi değil Nagihan varken Nisa. Neyse ağlamasınlar Anıl daha çok ağlayacak yoksa

Düzceli daha da çöp ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Mayıs 2022; 23:34:40 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

nedesem tersi oluyor abiiiiiiii  

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Hocam her oyun aynı senaryo, artık hikmet oyun kaybettiğinde forumda kurgu diye yazdığını hayal edebiliyorum ve forumu açtığımda hayalimle karşılaşıyorum. Senin için bu kurgu muhabbeti hikmetin oyun alıp almamasına bağlı. Gör bunu artık.

• Hikmet kendi havasından çok uzakta...

Normalde Anıl'a haddini bildirmesi lazımdı. Hiko'yu fena durdurmuş acun medya

bireysellerde bu oyunları çok görürüz Hikmet'i bireysellerde zor günler bekliyor

• Şunu Ayı yapsa ceza verirlerdi torpilli dolmacıya bir şey yok

• dada12 D kullanıcısına yanıt

izledin mi bilmiyorumda Hikmet tüm oyunları ucu ucuna kaybetti çok şanssızdı. kurgu vs demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 51565157515851595160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.