Şimdi Ara

Survivor 2022 (4894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48924893489448954896
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Yalnız resmi siteye baktım Hikmet’in 139 mağlubiyeti var 41 tanesi yardımcıdan gelmiş. Şu yardımcı oyuncu meselesi o kadar saçma ki takım arkadaşın Evrim gibi biri olunca önde getirsen bile atış yapamayınca mağlubiyet alıyorsun eskisi gibi atışı yapana 1 yapmayana yarım galibiyet ya da mağlubiyet yazılmalı. Resmen rezillik. O yardımcılar olmasa Ayı Hikmet yüzde 60 ları geçtiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Mayıs 2022; 17:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor  2022Xoselyyoutube
    Ogeday Girişken effects
    https://youtu.be/tAE27-k3DkM

Hahahahah bunu kim yapmış 🤣

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Voleybol ve futboldan +10'u var.

Barışlada 17 18 kere oynamış.

Mertlede bir 15 16'sı var.

Bunlara say onu 👍

• Carentan_ kullanıcısına yanıt

Son 2 haftadır aralarındaki gerilin had safhada. Dün demiştim zaten Adem bir yerde çok fena patlayacak diye. Doğruysa şaşırmam.

• Hikmete hoşuna deli hikmet demiyorlar diskalifiye olursa bende şaşırmam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dayak sırası sana geldi badem

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

Atakan’ın da Gökhanla 2-3 oyunu yok onun da kafadan 15 tane var. Yine Ardahanla da 10 u geçmiş

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

Ayrıca voleybolu zaten Hikmet kazandırdı yeteneği olması onun suçu değil Ayşe ve Berkan gibi bekleyip beleşten galibiyet almadı

• Gönüllü erkeklerine mert ve barışla oynamış diye istatistik kastı diyorlar. Ünlüler yasin gökhan ardahanla ne yaptı acaba?

• Carentan_ kullanıcısına yanıt

büyük ihtimalle Clickbait. Ata Benli her ay bir kavga uyduruyor

keşke gerçek olsa Ayı Hikmet zaten şampiyon olamyacak Dolmacı Mağdur'u tekme tokat döverek efsane olur bu olay

Pascal'ın Nihat'ı dövdüğü gibi 10 yıl konuşulur

• Ademle batuhandan bir cacık olmaz. İnsan utanır evrim nisa ve ayşeden sonra isimlerinin gelmesine.

Survivor  2022
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Sadece youtubedaki dilenci şarlatan yazsa inanmazdım. Bi kaç yer daha yazmış

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hikmet şampiyon olurmu bilmem ama çoğunu eler orada onun için diskalifiye olmasın. Adam 2019 da Antalyada nasıl karşılandığı belli Antalyadaki çevresi belli yani öyle sms si az değildir, ayı hikmet herşeyi ayarlayıp gitmiştir yarışmaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adem iftiracı civcivin burnunu kırmış diyolaa

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

Ayı Hikmet dolmacıyı yeşil bibere sarar ve yer

• Kavga olduğunu sanmıyorum twitterda boş izlenim beğeni kasmak için yapılan analizler. Sadece Hakanda değinmiş kısaca panaromada belki bir ihtimal olmuş olabilir diye dedirtti.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

hem o hemde kırkpınar ağası yüzünden hocam.

Survivor  2022
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Ogeday yokmu bu listede ?

edit: görmemişim sonuncuymuş Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 11 Mayıs 2022; 19:33:42 >
  • Şidderli kavga olduğunu düşünmüyorum ama Turabinin Adem karşısında ağladığı sert tartışmaların olduğu gün gibi çıkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 11 Mayıs 2022; 19:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bugün uzun bir yorum yapayım birkaç konu ile ilgili

O youtubedeki sarı şişman çocuğun gerçekten dediği gibi bilgi sayfaları ondan çalıyor olsa bile gider o adamdan bakmak yerine bir gram izleyici ve like vermek yerine gider herhangi bir bilgi sayfasından öğrenirim. Geçen bir rastladım adam yok "ben bir markayım, onlar ise sadece hırsız(ki kendisinin bilemediği onca oyunu tutturan sayfalar da var) ayrıca beni eleştirene saygım da yok beni eleştirme hakkınız da yok" gibi sözler söylüyor. Sen kimsin olum 😆 Ha birde taraflı bakıp Nisa fanlarına yaranıyor. Ulan 2022 Nisa, Barış'tan bile daha az hakediyor su yarışmada durmayı.En azından Barış kendine yapılan "haklı" ithamlara karşı kendini savunup izleyiciye algı oluşturabiliyordu. Yahu bu Nisa daha kendini savunamıyor bile. "Acun bey benim Türkçe yetmiyor" diyor sonra ergen fanları Nisa kalp emojileri atıyor.Ada hayatına gelince Barış yeri gelir tek başına bile yürüyebilirdi bu kız ise anca birilerinin sırtından geçinme derdinde. Performansa gelirsek yüzdesel olarak Barış'la neredeyse aynı gidiyor. Gündeme gelmek ve insanların survivorunu yakmak için "yok Barış beni dövdü, yok yatak odasında osuruyordu" gibi saçma sapan kanıt olmadan konuşup hak yiyordu. Hayır yani düşünemiyor da kız "ulan Hikmet bana 'Nagi dopingli' dedi de çok ciddi bir idda bu emin olmadan konuşmasam mı?" diye de düşünemiyor. Evet 3 dil biliyor ve eli bazı işlere inanılmaz yatkın hatta 140 iq ya da sahip olabailir fakat bu kız strateji yapacak kadar kafaya da sahip değil net. Eee peki ne özelliği var kardeşim bunun ? Yahu Ardahan bile mantıklı konuşmuştu yazıldığı konseyde.

Hikmet'e gelirsek ozellikle bu forumda çok sevildiğini görüyorum ki 2019'da ben de okeydim en azından. Yusuf olacağına %70 le oynayan Hikmet şampiyon olsun diye ama bu sefer Hikmet'i desteklemenin tek mantığı sadece milleti kudurtup bazılarını izletme potansiyeli olması. Fakat Adem tamam 2017'de mağduriyetin kitabını yazdı fakat ve Ogeday, Serhat varken şampiyon olmayı gram haketmiyordu ama 2018 ve 2022'de mağdur yakıştırması yapılmasını da yanlış buluyorum. Adam 2018'in ve benim için Survivor tarihinin en büyük Mağdur'u olan Turabi'ye karşı tavırları ile mağdur olup prim kasmasını engellemişti. Onun dışında performansı zaten iyidi ve mağduriyet kasma gereği de durmamıştı. 2022'ye gelirsek Atakan ve Ogeday'dan "daha fazla" gündem de kalma amacı taşıdığını düşünmïyorum. Orada herkes bile içinden konuşuyor ama Adem bunu oyun alanında onların duyabileceği şekilde yaptığı için Adem arkadan sallıyormuş algısı bu sefer Adem'e yaratılıyor. Hikmet olayında ise kronolojik olarak ilk başlatan Adem fakat önceden Hikmet'e ayrı bir sevinç gösterisi ve ya onu kışkırtmak için ekstra bir şey yapmıyordu. Hikmet kinci ve intikamcı bir tip olduğu için(ki bu yarışma da kötü bir profil değil çünkü altında adalet yattığını düşünüyorum onun) ona bir yapılana kendisi dediği gibi 10 ile cevap verilince Adem'de tepki veriyor. Yani burda olayı çirkinleştiren ve bu raddeye getiren Hikmet. Fakat bire birde geride olduğun ve adama "bozuk sağat gunde iki kere dogruyu gosterir" dersen saçmalarsın. Atakan ve Yusuf'a karşı bunu dediğinde haklıydı fakat bu konuda hatalı. Kısaca bu adamı tamamiyle realite amacı ile destekleyene saygım vardır fakat bu adamın orada gösterdiği karakteri savunan adama saygı duymam.

• 
Sayfa: önceki 48924893489448954896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.