Yok hocam estağfurullah gayet keyifli sohbet oluyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4242. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
bugün ünlüler kazandıysa ya Kibar veya Yancı Yağmur potaya giriyor
Acun bakalım hangisinin kalemini kırdı
-
Vasatın ortalama demek olduğunu biliyorum.Vasat üstü demekte vasattan çok iyi anlamına gelmiyor.Survivor bitsin bakarız diyorum.Evrim ve Yağmurda haftalık 1.oldular ama onlarda Sudeden daha fıs.Hatta Evrim 5 te 5 yapmıştı.Sude hiç 5 te 5 yapabildi mi demiyorum gayet saçma olur.Sizin karşılaştırmalar da buna benziyor.Daha yarışma devam ediyor.Survivor sonucunda aynı durumla bitirsin Sude başarılı olmuş derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunun Seda'nın izin vermesiyle ilgili yok. Kadın sayılarının dengesiz olduğunu bilmene rağmen Seda ablası diyorsun. Sezon başından beri belki 1-2 hafta hariç her hafta Gönüllüler fazlaydı. 3 kadın var karşıda ve Gönüllülerde iyi 2 kadın var diyelim 1 tanesi zaten mutlaka dışarda kalacak Ünlülerin seçmesinde. Seda'nın iyi olduğu oyunlarda Seda Sude'nin iyi olduğu oyunlarda Sude oynuyor zaten herhalde şu yorumla dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Konu ne Seda ne Sude. Konu tamamen prodüksiyonun bu durumla Ünlülerdeki kadınlara iltimas geçmesi. O zaman her oyun Ünlülerdeki kadınlar Gönüllülerin seçtiği 3 kadınla oynasınlar kabul edilir mi? Mesela Nagihan Sema Merve devamlı Seda Sude Nisa'yla oynasın? Elbette Acunun işine gelmez o zaman Ünlülerden favoriler tehlikeye girer. Bir de istatistik kastıramaz torpilli Eytli atletlerine.
Yani gerçekten ya dalga geçiyorsun ya algı yapıyorsun başka bir şey aklıma gelmiyor.
Diğer konuya gelecek olursak Merve Gönüllülerdeki zayıflarla az oynasa ne olacak akıl var mantık var Merve bile zayıf yarışmacılarla Sude'den fazla oynamıştır. İlk tur seçmese de ikinci tur üçüncü tur eşleşmede döndüğünde mutlaka oynuyorlar zaten. Ünlülerde Aşkım hatta arada elenen 1-2 kadın hariç (ki onların da Survivor ömrü uzun olmadı) Sude'nin zayıf yarışmacılarla oynama sayısı çok azdır. Gizem'i de zayıf desek hadi toplam 20 oyundur. Merve'de bu rakam 50-60 civarıdır Nagihan'da 80-90 Sema'da ise 100 ü geçmiştir. Sude'de ise verdiğim örnekteki gibi sadece 20.
Nisa Seda'dan iyi diyemem. Gizem'e üstünlük kursa ve performansı Nagihan Sema ve Merve'ye karşı Seda'dan iyi olsa diyebilirim ama şuanda elenen Gizem'in bile garanti sayısı Nisa'ysa nasıl Seda'dan iyi diyebiliyorsun o da garip. Elimizde birebir verileri var.
-
Hala az oynamasaydı diye diretmen cidden çok komik. Oyuna çıkamaması kendi elinde olan durum değil. Yarışmayı ya izlemedin ya da farklı bir argüman bulmak için aşırı zorluyorsun. Sayısı az olan takımda kadın yarışmacı olarak 20 kere oyuna çıkarsın ilk seçmede olur seçmezsin ikinci seçmede zaten girersin ama sayısı çok olan takımda her gün ilk seçme yapamazsın (karşı rakip ilk seçse de kendi takımında ilk seçemezsin) göze batar. Kendini öne çıkarıyor olursun. Bunu daha nasıl açıklayalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Nisan 2022; 16:16:24 > -
Survivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan17 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515756479726473219?cxt=HHwWhsC-wZmfhokqAAAASurvivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan17 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515755232168394756?cxt=HHwWiICyvcrWhYkqAAAASurvivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan15 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515034472500060164?cxt=HHwWiICzvez0vYYqAAAASurvivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan17 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515748485173321737?cxt=HHwWkoC9ue3NgokqAAAASurvivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan17 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515750011312685057?cxt=HHwWgoCyidimg4kqAAAASurvivor Wordstwitter
“#DokunulmazlıkOyunu #Nisan16 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1515397539171815427?cxt=HHwWhsCy_Y2C44cqAAAA@samuel20 Seda bile birebir olarak Nisa'dan daha iyi oran olarak bakarsak Ünlülerdeki kadınlara karşı. Durum böyleyken üstelik Gizem'e karşı Nisa 10-10 yarışmayı bitirirken Seda ise 25-3 gibi önde tamamlamışken nasıl Nisa Seda'dan iyi diyebiliyorsun?
-
Bi an önce konsey gelmeli
-
Kasın şampiyon olabilecek potansiyel iki isim var. Nagihan ve Merve. İkisi de alfa karakter. Performans açısında Nagi bir adım daha önde. Sema-Damla falan iyi de olsa şampiyon olacak karakter ve kalibrede değiller.
-
Survivorun sonucunda nolacağını bilemez dediğin gibi ama şu an için başarılı götürüyor yarışmayı. Sen ise şuan fıs diyorsun.
-
Valla hocam en kötüler ünlülerin Gizem,Ayşıl,Aşkım çıktıktan sonra kalan 5 atletle Seda ve Nisanın istatistiğini merak ediyorum.Benimki tahmin.Nisanın çok düşeceğini zannetmiyorum.Çünkü hepsiyle eşit hatta atletlerle daha çok oynamıştır.Sedanın ise Gizem,Aşkım,Ayşılı çıkartsak %38 -%40 bandındadır.
Ben sadece gönüllü kadın takımı en son ne zaman galibiyet aldı hatırlamıyorum o yüzden fıs diyorum..Hatırlıyor musun.Ona göre yazıyorum.Yenilen takımda şeref sayısı Sude almış çok önemli gelmiyor.Bana göre gönüllü kadınları fıs.Ha sadece Yağmur,Sude,Seda oynasa ünlüleri yenebilirler mi.Bana hala zor geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 18 Nisan 2022; 16:42:45 >
Gokhan, Evrim, Nisa, Ayşe patetes ancak insanların koloni grubuna öfkelenmesinin sebebi Yağmur'un performansi iyiymiş gibi davranmaları. Bütün olay burada. Aynı şeyleri sayıca üstün oldukları için onlara yanlayan Berna'ya da yaptılar, perf leş ötesiyken yazmadılar mücadele ediyor(!) diye.
Bu akşam da Yağmur falan yazılmaz, 6'ya 5 Gökhan çıkar.
Tüm Dh forumu senin ne kadar objektif olduğunu bilir hocam, müsterih olun.
-
-
Hayatta şu adam kadar şanslı olmak isterdim. Hiçbir şey yapmadan inanılmaz oy alıyor dondurmacı. Yarışmanın formatını mahvedip attı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X