< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (4243. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
2020 tayfasından nefret ediyorum ya işte bu yüzden. Pandemi olmasa bunların adı sanı bilinmeyecekti. Survivor'un içine ettiler.
Evrim'i ayrı Nisa'sı ayrı Barış'ı ayrı. Şunlar bir defolamadılar yav. Geriye kalan 15-16 yarışmacının hiç böyle şeyleri yok.
-
Nisa da bir sosyal medya şirketiyle anlaşmış sanırım. Survivor'u youtube'dan takip ediyorum ağırlıklı olarak, orada bütün yorumları ele geçirmişler. İstediklerini yazabilirler ama bırak smsi günahımı vermem o kıza.
-
La kırmızılar zaten sezon başından beri patates ancak oyun alabilecek kıvama geldiler. Bi avuç kaldılar ancak avutmaya başladılar kendilerini. Evrime ayşeye gökhana karşı seçip seçip oyun alıyolar bide başarılı sanıyo patates tayfa kendini ahahahhaha yazık ya kıyamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar yalan dolan bos isler.Genel survivor izleyicisi kimi isterse o kalir.
Bairisida istemiyoruz son 8 goremeden paketleriz.
Yağmur potada diyorlar şimdi de. Anıl veya Berkan birden karar değiştirip Yağmur yazarsa hiç inandırıcı olmaz. Net bilgi verilmiştir o durumda.
Barış Murat Satakanı eleyecek
Acun müdahale etmiş %100
Yapcak bir sey yok.Efsane izleyeceginize kestane izlersiniz.
Linç tanrıları kurban istiyor diye Yağmur potaya girerse bu yarışmayı daha da izlemem.Yeter be yeter 4 tane çöp patates kendine hikaye yaratacak diye güzelim kızı harcayacaklar.
Satakan efsanesini Ayı Hikmet bitirdi
Anıl ve Berkan o kadar battı ki Yağmur yazsalar bir linç yazmasalar bir linç. Bu koloni en çok onlara yaramadı herhalde. Bizim ayı en güzelini yaptı kolonide ama koloniye en uzak göze batmıyor.
-
Boşuna Anıl Berkan ve Ogeday'a güvenmiyorum demiyorum burda. Özellikle en çok bilgi alanlar bunlar. Ayı asla duruşundan taviz vermez ve Gökhan kibarını yazar bugün. Ogeday Yağmur'a 2 hafta önce döndü diğer kolejliler de bugün dönerler. Ne yaptıkları belli değil. Kibarla her gün 0 çekmeye devam etsinler.
-
demek ki Acun, Yağmur'un kalemini kırmış
şaşırdık mı hayır?
-
DH FORUM YAĞMUR ÇÖPÜNÜN FANI OLACAK DESELERDİ İNANMAZDIM...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayı satrancı kuran adamdır.Patatesleri eledikten sonra koloniyle yolları ayrılmak zorunda kalacak.Ordan yeni hikayesini yazacak.Ayı öyle kolay lokma değil herkes görecek,bilmeyenler öğrenecek
Şu 2 gün Ayı potaya girmese de ismi yazılsa çok iyi olurdu. Özellikle Gökhan denen kibarın yazabilmesini çok isterdim. Ayıya oy olarak geri dönerdi ilerleyen günlerde
-
Takımlar karışacak mı son durum ne? Patatesleri farklı takımlara ayırsınlar da çift taraflı patates kıyımı izleyelim her hafta zamanı geldi artık.
PATATES HARİBO ANCA MAĞDUR OLUR ONDAN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruyanda oyle gormus olabilirsin engelledim seni by by cok bos yaptin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X