Şimdi Ara

Survivor 2022 (4240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42384239424042414242
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt

SUDE GÖNÜLLÜ KIZLARIN EN İYİSİ. Senin o fanatik dediğin arkadaşların kastı budur ve haklılar. 1v1 lere bakacaksın, sonuçta 3 atlet kaldı sude de onlara karşı canhıraş direnebilen tek isim gönüllükolsuzsporda. Şimdilik üstünlüğünü de kurdu atletlere. Haa en iyi kadın yarışmacı sude midir hayır değildir. O winnerlık yok sude de. Zaten bu yüzden underrated kalıyor Damla Can gibi korku salamıyor. Tüm kızlarda nagi yi geçen olmayacak zaten.

• Ona da hocam yarışma bitince bakarız.Şimdi 2 oyun oynasa Sude 4 oyuna çıksa hepsinde yenilse Sude kötü denilecek mi yok.1 oyunluk fark önemli olmayan fark.2 gün öncede atletler öndeydi.Kimse atletleri Sudeyle karşılaştırma yapmıyordu.1 oyun öne geçince yok Sude şöyle uçuyor kaçıyor yorumları yapılıyor.Yine söylerim hep söylediğini bir kişi veya takım kendini iyilerle karşılaştırıyorsa kendinin onlardan kötü olduğunu kabul ediyordur.Ha üsttede yazdım gönüllülerin en iyi kadın yarışmacısı Sude tamam da sonuçta diğerleri de facia.2.en iyi yarışmacıda bana göre Nisadır.Ama fanatik arkadaşlara sorsan Seda derler ki Sedanın istatistiğinin çoğuda ünlülerin en kötü yarışmacılarına karşı.Sana da sorayım Sudeden sonra gönüllü kadınlarda en iyisi kim sana göre.

• Carentan_ kullanıcısına yanıt

Fanları da aynı. Sürekli aynı bahaneleri öne sürüp duruyorlar.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Valla hocam Nisa bence Sudeden sonraki gönüllülerde en iyi kadın yarışmacı.Sedadan daha iyi bence.Sedanın çoğu istatistiği Aşkım,Gizem,Ayşıl sayesinde.Sudenin becerebildiği atış daha fazla.Seda da dikkat ettin mi bilmiyorum karşıda çöp olmayınca ilk seçim hakkını istemiyor nedense.Önceden ünlülerde çöp olunca hep Seda alıyordu.2.seçimdede ünlülerde atışı beceremeyeni seçiyordu.Dünde aynısı oldu aslında.Seda bakıyor atışı kimin kötü kim parkurda geride kalıyor,kim yoruldu hemen ona çörekleniyor.

aynen öyle ama beyin yok hiç birinde hele kurye anıl ve perkant da, ulan kaç zamandır evrim gökhan diye tutturana kadar yağmuru gönderseydiniz doğru bir eksilme olurdu, evrim gökhan oyları iyi işte gitmiyor adamlar halen yazıp duruyorlar :) aynı zamanda izleyicinin gözünden de tümden düştüler bence

Nisa potansiyelini kullanamıyor. Bu sene yazık etti kendine.

Nisa konusunda sana katılmıyorum yanlışsın. Bunu da sana şöyle açıklayım. Ayşıl ve aşkımı sayma onlar 1 hafta kaldı yarışmada. Gizem diyorsun. Seda gizeme karşı %90 ile falan oynuyormuş istatistikte. Ama senin beğendiğin nisa %40 la oynuyor gizeme karşı. Sonra merveye üstünlüğü var sedanın. Nisa ise merveye karşı %45 ile oynuyor. Hatta anlaman için genel boyutta söyleyim. Nisanın hiç bir yarışmacıya karşı elenenler dahil üstünlüğü yok.

• Dünkü konseyi izledim Dondurmacı Barış haklı, eğer sana şiddet uyguladıysa bile bunu dile getireceğin yer Survivor değil. Git şikayetçi ol. Sen bunu Survivor'da söylediğinde dışarıda olan bir olay yüzünden adamın yarışma hayatını kötü yönde etkilemiş oluyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt

Peki ikisininde Sema,Nagihan,Merveye,Elife,Birsene karşı istatistiği % kaç.O önemli.Sedanın saydığım isimler karşı istatistiği Nisanın saydığım isimlere karşı istatistiğinden düşüktür.Sedanın bildiğim %38-%40 bandında.Nisanın toplam istatistiği %46.Bu isimlerle oynadığı istatatistik Seda kadar kötü değil hatta Sedadan iyidir.Çünkü Nisa hepsiyle ortalama oynuyor.Seda gibi 10 oyununun 8 i çöplerle değil.Zorradam hocam mümkünse 5 atlete(Sema,Nagihan,Merveye,Elife,Birsene) karşı Seda ve Nisanın oranları çıkarıtır mısınız.Bu arada Nisayı da Sedayıda beğenmiyorum.Her ikiside ortalama.Sadece Sedayı çok şişiriyorlar.Nisa daha iyi yarışmacı bence özellik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 18 Nisan 2022; 13:57:42 >
  • Bu Nisa cidden ergen.

Dün için söyleyeceğim tek şey bu.

• Evrim Ayşe Nisa Gökhan potası olursa eğer.

Gökhan gider gibime geliyor kızların ergen fanları daha çok etkili gibi geldi bana.

• Barış dün madem sana şiddet uyguladım neden hakkımda şikayette bulunmadın amacın şu an tamamen kendine bir hikaye yaratıp mağdur durumuna düşüp oy kazanmaya çalışmak ama buna izin vermeyceğim Türkiye'ye döndükten sonra beni milyonların önünde zan altında bıraktığın ve iftira attığın için hakkında suç duyurusunda bulunacağım deseydi Nisa bu hafta elenirdi veya kafayı yer kendi bırakırdı zaten ve Barışta ilk potada oy rekoru kırardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 18 Nisan 2022; 14:25:21 >

Sude’nin fıs hali 3 atlete de üstünlük kurmuş fıs olmasa ne olacak acaba 

• evohan kullanıcısına yanıt

%60-%70 ile oynayan adamlara değil de %30’la oynayan adama patladığımız için özür dileriz...

• Nisa’nın dedikleri doğru veya yanlış bilemeyiz ama Ogeday’a büyük ayıp etti adama üzüldüm...Bir de şöyle bir şey var eski sevgilini dövdün dediğin kişiyle neden 9 ay ilişki sürdürdün...Hadi herkesin özel hayatı onu biz yargılamayız sen niye çıkıp bunları yarışmada söylüyorsun ve de yanında yeni sevgilin varken gerçekten pek güvenilecek bir tip değil bu kızımız...

• maracanna kullanıcısına yanıt

Ogeday gavat durumuna düşürüldü resmen. Kız arkadaşı sürekli eski arkadaşıyla tartışıyor onunla birlikte olduğu günler hakkında konuşuyor falan. Ogeday şuna bir tekme vursa en büyük şampiyonluk adayım olurdu.

• Atakan barış ogeday nisa

Hayalimdeki eleme potası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt

hayır hocam birde adamı kadın düşmanı olarak lanse ettirip annesine sövmekte baya etik olmuş.  

• 
Sayfa: önceki 42384239424042414242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.