NİSA'NIN YERİNE YARIŞMAYA DAHİL OLUP NİSA'YI PASİFİZE ETTİ. BÜYÜK TAŞ VESSELAM (HEM NORMAL HEM MECAZİ ANLAMDA) |
Survivor 2022 (4233. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Sıra onada geldi hocam. Yağmuru potadan 2 kez çöphan kurtardı zaten. Yağmur yerine hikmet yazarak hatta kendini attı potaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evrim'in misyonu kalmadı artık, Ayşe şu an onunla benzer durumda ve oy potansiyeli de daha fazla. Gökhan'a karşı da favori olamazdı zaten ama bu gerilimden faydalanmak için dondurmacıyı potaya atarlar. Salı akşamı da Sema garanti sayısından ayrılmış olur.
Yarın kaybedip Gökhan’ı yazarlarsa ne gülerim..Adam Yağmur’u yazmadı 2 hafta önce Yağmur şimdi çıkmıyor potaya
Hocam ramazan ramazan
-
Gökhan dokunulmaz olmasa yine Hikmet yazacaktı.
Seda ve Sude arkadaşız diye Nisa dedi hadi tamam.
Dün Berkan, Nisa diyerek onu zaten hedef yaptı. Bu oylamada en tutarsız Anıl işi bozdu.
Barış’ın el kaldırma olayı doğru gibi bu arada,orada kestirip attı çünkü. Nisa mağduriyet kasabildi mi onu kestiremiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kibara inanan var mı hala? Yasin Hikmetle fiziksel temas yaşadı ama her konseyde onu yazmadı. Kibar ise kendine hikaye yaratmak için Hikmet üzerinden kendini hatırlatıp gündeme getirmek istiyor. Tam bir sinsi. Yoksa yok olup gidecekti.
Bir de buna ayrı bir ayarım. O kadar korkak ki kendi takımının hakkını 1 gün olsun Adem Atakan ve Batuhan'a karşı savunmadı. Duruş sergilemedi. Hikmet hepsinin hakkından geldi bu ise ses çıkarmadan oturdu da oturdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Nisan 2022; 0:37:55 > -
Müsterih olun hocam,kitlemiz çok fena bu sene. Belki Adem ve şu formuyla Nagihan fazla oy alırsa alır Batuhan’dan. Geri kalandan her türlü fazla alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Berkan, Anıl, Seda sürekli Yasin ve Yunus Emre’yi suçluyordu yok takımı bölüyorsunuz, yok grup oldunuz diye. Gruplaşmanın feriştahını Seda, Sude, Yağmur, Berkan, Anıl kendileri yapıyor şimdi.
kaptanlık sistemi gelsin artık
-
Yağmur'a da helal olsun kız kuralına göre oynuyor işte. Kurmuş grubunu, potanın önünden geçmeden ilerliyor. Birleşme partisi öncesinde bile ben zaten birleşmeyi garantiledim geriye kalanlar düşünsün modundaydı. Bu gidişle Mayıs ayını da görecek. Zaten yarışma Haziran sonu gibi bitiyor.
-
Kediler gibi marttan marta mı ortaya çıkıyor hocam.
Sude tam olarak o sınırda şu an. Yani nagihan dan daha iyi bir sezon geçiriyor demek için erken bence. İstatistikler kiminle oynadığına göre çok değişiyor, o konuda haklısın. Atakan bugün bile saçma sapan bir şekilde, ilk oyununu kazanmışken rakip takımın en iyi atan 2 adamıyla oynadı. Bu tarz faktörler önemli.
-
-
Atakan'ı da çok sevmem ama tebrik ediyorum. Korkak davranıp Gökhanla oynamıyor. Her gün Anıl Ogeday Hikmet (bugün iyi diye biraz seçmekten çekinir gibi gözükse de) hatta sakatlanmadığında Berkanla oynuyordu. Yani rekabeti seviyor. Yenilse de seviyor. Mesela şuan gözümde Sema Atakan kadar başarılı değil. Elbette Evrim'i seçeceğiz sayı almak için diyen bir yarışmacıya saygı duyamam.
-
Zaten orda sürpriz yazan 2 kişi ogeday anıl genelde sürpriz yazanları göstermiyor.
Ben Gökhan'ı alayım o zaman
-Adem Mağdurses
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X