Acun yarın 30dk Nisa'yı gösterir hazır olun şimdiden :) fragmanın yarısı bile Nisa olabilir şuan :) |
Survivor 2022 (4231. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Şaka maka yağmurun anticileri yokluğa göndermesi nerden baksan efso, tabi grupları sayesinde yine de bravo
-
Gönüllülerden biri elenecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oge yine şampiyonluğa veda ettin...
-
-
Yağmur yüzünden koloni kendini bitiriyor.
Yağmur da yağmışsa Nisa perişan olmuştur.
Yaparsa da potada.
-
inceldiği yerden kopsun boşver bize kaos lazımdı o da oluyor yarın kaybetseler seyrele cümbüşü
-
Tam ünlüler kolay kolay kaybetmez diye düşünürken su parkurunu yerleştirmişler. Tam olarak şaşırtmadı aslında. Tam zamanıydı.
-
Sezonda bir ilk yaşanıyor ve bir kadın yarışmacı şampiyon tahmin robotunda ilk kez zirvede
-
yagmur dururken nisa nin yazilmasi tuhaf sevmiyorum nisayi ama nisa basarili oldugu oyunlarda oluyor yagmur dan daha iyi
-
Nisa nasıl kadınları döven adam diyebiliyor. Var mı bir kanıtı. Barışı sevmiyorum ama şiddet uyguladı ciddi iddalar varsa kanıtın sun. He sana şiddet uygulayan birisi ile aynı ortama giriyorsan sende de sorun vardır. Sonra konseyde de el kaldırdı , kapıyı kilitledi diyor. Hangisi doğru şimdi.
-
yarin yagmur aday olmazsa garanti ayse gider
-
Umarım yarın da Ünlüler kazanır ve Gökhan potaya girer ve Evrim gider. Patatesler elensin artık. Evrim'in bir olayı kalmadı.
-
Ayımız basamakları 5 er 5 er tırmanıyor
-
Kaybetmelerini bekliyorum, Gökhan'ı yazıp tamamen bitirseler kendilerini.
-
Eveet Hikmet'e yüklenmek için yeni konu çıktı fragmanın sonunda. Acun konseyde Hikmet arkadaşlarını yanlış yönlendirmeni tasvip etmiyoruz ve seni uyarıyoruz diyebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X