Yağmur’un yazılmasını bekleyenler yıllardır Survivor izlememiş herhalde.İstediği kadar performansı kötü olsun,karşı tarafta grup değiliz diyip grup halinde hareket eden ve hepsi %35-40 bandında olan 4 tane yarışmacı varken potaya girmesi zor.Sırf performansı kötü diye arkadaşlık yaptığı insanı niye yazsınlar bir sürü çöp var yaz yaz bitmiyor.Yarın da karşıdan Barış ya da Gönüllülerden Gökhan çıksa da biri elense patates çöplerden.Yağmur yarışmadaki misyonunu tamamlamış olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4234. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Bugün Batuhan 2 kere Gökhan'ı seçti. Mağdur reyiz olsa kesin 1-1 paylaşırlardı onu
-
Eskiden bizde de vardı şimdi çıplaklık yasah günah caiz değil
-
Aylardır Evrim’in Sude ve Yağmur’un akbilini basacağı günün hayaliyle yaşayanlara büyük şok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Loser Tayfayı savunanlar aylardır bir umutla yazıyorlar çiziyorlar falan ama hala kazandıkları savaş yok bu hafta da yine kendi içlerinden biri elenecek...Hikmet Reis’e karşı olan herkes teker teker gidecek...Bu arada Koloniden herkes nefret ediyor muhabbeti tamamen tersine dönmeye başladı millet Gökhan’dan zaten sıkıldı Ayşe ve Evrim’in sıfır çekip sürekli dedikodu yapmasından bıktı artık elenmeleri yakın...
Ayrıca "kadının beyanı esastır" diye bir saçmalık olamaz, ben olsam ilk iş bu saçma hükmü kaldırırım, madem "masumiyet karinesi" diye bir şey var bu karine kadın erkek herkes için uygulanmalı
Ayrımcı tavır ve davranışlardan nefret ediyorum
Birkaç sapık, manyak, tecavüzcü, psikopat, katil yüzünden genelleme yaparak erkek düşmanlığı yapamaz kimse
Feminizm ayaklarından falan bıktım artık, erkekler de kadınlar tarafından öldürülüyor ama hiç konuşulmuyor nedense
Şaka maka Evrim ya da Ayşe Yağmur Sultan’dan önce gidecek valla biz çok güçlüyüz
bu defa da ayıcık kurtardı işin komiği nisayla dertleşen adam nisayı yazdı ne yağmur aşkıymış arkadaş
-
bu forumdan zaten şampiyon çıkmıyor hocam genelde tek tük destekleyeni olanlar şampiyon oluyor forumda
yine öyle birşeyler bekliyorum.
-
Ayı Hikmet Sude Yağmur.Bu üçlü çok güçlü.Ayı Hikmet ve Sude takımı sırtlandı taşıyor.Yağmur müthiş bir cazibeye sahip.Sosyal becerilerini kullanarak 1. ayda elenmesi gereken yarışmada kendini Mayıs ayına atacak.Biz sizden razıyız bu üçlü unutulmaz!
arkadaş ciddi misiniz anlamıyorum? Sude ile Yağmur Hikmet ile sürekli takılıyolar zaten....
Nisa ile bir kere konuştu diye kanka mı oluyor?
-
Programı bugün izleyemedim.Ama Seda ve Sudenin konuşmalarını izledim.Yağmur Nagihanla eş değermiş.Yağmur kim Allah aşkına.Sıra Yağmura gelince kıvırıyorlar.Karşı grup dedikleri içinde Yağmur bir Gökhandan iyi.Evrimle aynı.Ayşe,Nisadan da kötü.Sedayıda görüyoruz performansının çoğu Ayşıl,Gizem,Aşkım sayesinde.Bunlar olmasa Seda da çöptü.Gitti Gizem görüyoruz çöp olduğunu.Bu saydığım isimlerle hep Evrim veya Nisa oynasa onlarda Seda kadar performans yapardı.
Bu arada Nagihan tabii ki en kadın yarışmacı şu an ama Sude ile oynadıkları oyunda Sude Sultan önde haberiniz olsun Nagihan’a üstünlük kuran tek kadın yarışmacı sanırım ve yanında Sema’yı da paspas ediyor
Hikmet reis öyle bir adam ki 3 tane ismi yazılınca karşı takım bile adaletsiz olduğunu söyledi.Atakan bile Ayının hakkını verdi “Bence isminin hiç çıkmaması lazım” dedi.Helal olsun sana Satakan her ne kadar Ayı Hikmet tarafından defalarca yerlerde süründürülüp dayak yemiş olsan da hakkını veriyorsun adamın,böyle devam Satakan.
Ogeday Sema'ya "bir tane çarpacağım ağzına" dese kıyamet kopardı ama Sema Ogeday'a bunu söyleyince hiç konuşulmuyor bile
Böyle ikiyüzlü davranışlardan nefret ediyorum
Şiddet içerikli, tehditkar bir sözün söylenmesinin bir yaptırımı olmamalı mı ? Kadınlar daha çok şiddet görüyor tecavüze uğruyor öldürülüyor diye kadınların erkeklere hele Ogeday gibi bu kadar kibar ve beyefendi insanlara bu şekilde konuşma hakları var mı ? Hep bir pozitif ayrımcılık, çifte standart, ikiyüzlülük, gerçekten çok sinir bozucu. Erkekler kadınların şamar oğlanı değildir. Erkekler yerden yere vurulamaz sırf cinsiyetleri yüzünden. Herkes haddini bilsin.
Sokakta köpek taklidi yapıp,evlenme teklifinden red yiyen Beta Barış’ın Nisa’ya şiddet uygulayabileceğini pek düşünmüyorum.Marış Murat Malcı iftiraya uğradı gibi görünüyor.Gerçi alışık olduğumuz şeyler bunlar Nagihan mevzusunda da olayı yapan o ihale Ayıya kaldı.Bu kız inanılmaz derecede karaktersiz
bir gün konunun sonunu semaya baglamadan yaz
-
Sanırım karşıdaki bütün kadınlara karşı birebirde üstün,üstün olmasa bile kafa kafayadır ki karşıdakiler tarihin en iyi 3 yarışmacısı.Sude hiçbir zaman doğru dürüst seçim de yapmadı Gizem ile falan çok az oynadı.O kötü denilen Gizem Nisa’yı defalarca pas pas etti oyunlarda.Gönüllülerde en çok kayırılan kişi Sedaysa ikinci de Nisadır.Sözde Nisa geri planda kalıyormuş ama benim izlediğim zamanlarda Nisa çok defa seçme yaptı,kötü olduğu oyunlarda bile best-offa çıkarıldı.Asıl hakkı verilmeyen Sudedir o takımda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X