< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4230. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Dh'da takıldığı iddia edilen Batuhanın kız kardeşi siz misiniz hocam
Şaka bi yana Batu gene 7inci bitirir bence ve ömür boyu küser survivora
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elenen net Evrim olur bu sefer tahmine bile gerek yok. Ayşe kendi sezonunda 3. olmuş isim o yüzden Acur hemen harcamaz
-
dediğiniz dörtlü çıkarsa potaya evrim gidebilir ayşenin ilk potası gökhan yasin destekçilerini arkasına aldı nisanın son 10'a kadar herhangi bir potada elenme ihtimali bence yok görünen o ki evrim %70 gidiyor gibi karşıdan barış gelirse durum değişmez parviz gelirse %50/50 evrim/pavriz bakalım
-
Gökhan bir şekilde hikmeti elerse forumun durumunu çok merak ediyorum gerçekten.
-
birisi daha bana bu ithamla gelmişti hocam ilk değilsiniz.
7 olmaz bence ya fersah fersah önünde bitereceği yarışmacılar var reality + performans anlamında.
-
acun,hikmeti sevmiyor gibi gözüksede ogeday,adem,atakan gibi ağır toplar dışındaki kişilere elettirmez.hatta iddia ediyorum nisayı,batuboyu,ayşeyi eler hikmet
-
Bu barış köşeye sıkışıp yalanlara başvurdumu boncuk boncuk terlemeye başlıyor istisnasız her mavra attığı konseyde böyle dikkat eden olduysa. Çok pis kuruldum bu adama kesin yapmıştır bu pasif agresif
-
yunus emreci'ler gibi zortlayıp mağaralarına dönerler hocam
-
Bu arada acun kendi kendine spoiler verdi bugünkü nisa barış tartışması çok sahteydi yarın potada kozlarını paylaşacaklar %99 ünlüler kaybedecek ve barış potaya girecek bugünkü yalandan tartışma bunun habericisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İftiracı haribo, kurye ve perkant ın yaptığı korkaklıktan başka bişey değil la siz sanki bu yağmuru çokmu seviyonuz iyimi arkadaşsınız yooo, sırf o koloni dağılmasın oy üstünlüğü bizde kalsın diye nisa yazıyolar, siz bu kafayla el ele anca selena yı çağırısınız korkunun ecele faydası yok 😀
Nisa fanları hemen twittera 2020'den görüntüyü yapıştırmış. Barış matarayı alıp Evrim'e vuracakmış gibi sertçe kaldırıyor benchte. Dengesiz bir tip.
-
git bi yüzünü yıka öyle gel
-
II.Kolpa yasin vakası yaşanmasın hocam belli de olmaz ayşenin gitmesi, sürpriz olmaz
-
-
Nagehan başka bir boyut hocam kağıt torba bile kurtarmaz.
Batuş dediniz şüphelendim hocam
Adem Nagihan Atakan Ogeday Hikmet Anıl bence garanti daha fazla oy alır batudan. Sürpriz potada barış Merve falan da eleyebilir. Bana göre şu an 7 gözüküyor.
Hangi kanal :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X