Şimdi Ara

Survivor 2022 (4230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42284229423042314232
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Kurye, iftiracı haribo ve perkant kendini net bitirdi bugün, seda civ civ etmiş hepsini kendi iticiliği ile onlarıda yaktı 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Dh'da takıldığı iddia edilen Batuhanın kız kardeşi siz misiniz hocam Survivor  2022 

Şaka bi yana Batu gene 7inci bitirir bence ve ömür boyu küser survivora Survivor  2022 

• Elenen net Evrim olur bu sefer tahmine bile gerek yok. Ayşe kendi sezonunda 3. olmuş isim o yüzden Acur hemen harcamaz

• dediğiniz dörtlü çıkarsa potaya evrim gidebilir ayşenin ilk potası gökhan yasin destekçilerini arkasına aldı nisanın son 10'a kadar herhangi bir potada elenme ihtimali bence yok görünen o ki evrim %70 gidiyor gibi karşıdan barış gelirse durum değişmez parviz gelirse %50/50 evrim/pavriz bakalım

• Gökhan bir şekilde hikmeti elerse forumun durumunu çok merak ediyorum gerçekten.

• Ultimateproawpmaster kullanıcısına yanıt

Survivor  2022 Survivor  2022  birisi daha bana bu ithamla gelmişti hocam ilk değilsiniz.

7 olmaz bence ya fersah fersah önünde bitereceği yarışmacılar var reality + performans anlamında.

• dada12 D kullanıcısına yanıt

acun,hikmeti sevmiyor gibi gözüksede ogeday,adem,atakan gibi ağır toplar dışındaki kişilere elettirmez.hatta iddia ediyorum nisayı,batuboyu,ayşeyi eler hikmet

• Bu barış köşeye sıkışıp yalanlara başvurdumu boncuk boncuk terlemeye başlıyor istisnasız her mavra attığı konseyde böyle dikkat eden olduysa. Çok pis kuruldum bu adama kesin yapmıştır bu pasif agresif

• dada12 D kullanıcısına yanıt

yunus emreci'ler gibi zortlayıp mağaralarına dönerler hocam Survivor  2022 

• Bu arada acun kendi kendine spoiler verdi bugünkü nisa barış tartışması çok sahteydi yarın potada kozlarını paylaşacaklar %99 ünlüler kaybedecek ve barış potaya girecek bugünkü yalandan tartışma bunun habericisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İftiracı haribo, kurye ve perkant ın yaptığı korkaklıktan başka bişey değil la siz sanki bu yağmuru çokmu seviyonuz iyimi arkadaşsınız yooo, sırf o koloni dağılmasın oy üstünlüğü bizde kalsın diye nisa yazıyolar, siz bu kafayla el ele anca selena yı çağırısınız korkunun ecele faydası yok 😀

• RedWickle kullanıcısına yanıt

Nisa fanları hemen twittera 2020'den görüntüyü yapıştırmış. Barış matarayı alıp Evrim'e vuracakmış gibi sertçe kaldırıyor benchte. Dengesiz bir tip.

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

git bi yüzünü yıka öyle gel

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

II.Kolpa yasin vakası yaşanmasın hocam belli de olmaz ayşenin gitmesi, sürpriz olmaz

• RedWickle kullanıcısına yanıt

İsmail Türüt gibi terledi pasif agresif dondurmacı.

Survivor  2022

• Nagehan başka bir boyut hocam kağıt torba bile kurtarmaz.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Batuş dediniz şüphelendim hocam Survivor  2022 Survivor  2022 

Adem Nagihan Atakan Ogeday Hikmet Anıl bence garanti daha fazla oy alır batudan. Sürpriz potada barış Merve falan da eleyebilir. Bana göre şu an 7 gözüküyor.

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hangi kanal :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42284229423042314232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.