twitter'da nisa'yı destekleyen tayfanın kafalar pırıl pırıl. yarısından çoğu troll hesaptır herhalde bu kadar çirkef bir yarışmacıyı desteklemek için bazı yetilerini kaybetmiş olması lazım bir insanın. |
Survivor 2022 (4228. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Noldu hani yağmur potada diyodun diablo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Algı oyunu bunlar. İstatistikler mini etek gibidir, seda ve sude reis ne dediyse o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evrim bu hafta yolcu gibi çok direndi ama akıllı olamadılar koloniyi dağıtmak için yalnız evrim sayesinde yağmura uzun süre sıra gelmedi sonra görcem ben onları 😀
Yarın ünlüler kaybederse Parvizi yazma gafletinde bulunmazlar herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun çok doğru söylemiş.Adamın baştan aşağı her hareketi planlı,sinsinin önde gideni.Kameralara oynamak için gelip teselli ediyor.Yağmur’u pek sevmezdim ama son zamanlardaki çoğu konuda haklı.Yağmurcuyuz artık.
Ayşe ve Evrim kesin sms de güçlüdür. Çok güçlü potalardan çıktılar ikisi. Nisa gidici.
Potaya bak kim gitse zil takıp oynamalık HAAHHAAHAHAHAHHAAH
-
Yok hocam, Acun İngiltere'de olduğu için bunu da Murat'a bırakmış, o konuşmuş Haiti'li yetkililerle
Pervizde çıksa elenmeyecek bence
evrim elenecek bu hafta diyorum ben
-
Acun patatesleri elemek istemiyorsa yazdırır hocam, ünlüler normal şartlarda dondurmacıyı yazarlar
-
Dondurmacıyı hiç sevmem ama durduk yere özel hayattan girip adamın kendisiyle evde olan ilişkisini Survivor'a döküp ordan karalamaya çalışan Prag Kezbanı varken Dondurmacı bile yanında tertemiz kalıyor şaka gibi ama gerçek.
-
Evrim gider bu hafta bi hikayesi de kalmadı
-
Berkanı anlıyorum zaten kanında onun yaverlik var da anılla hikmeti çözemedim sedanın yancısı olarak neyi hedefliyosunuz anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yağmur sinsisi yine yırttı
Ogesunun survivor iqsu 0. Anca karıya kıza bağırsın platformdan düşürsün
Takımların acilen karışması lazım
Yağmur ve Sude ile iyi anlaşıyor zaten. Yazması saçma olurdu.
-
Görmezler görmezler onlar kör. Onlara göre hepsi aynı performansta görmüyor musun evrim ne diyor sude ile aynıyım diyor. Gökhan da kendini süper sanıyordu daha düne kadar. Bunlar da destekledikleri yarışmacı gibi kolpa peşinde
-
Sude ve yağmurun ağlama krizine girmelerine kahkaha attım. Ödül dışarda çıkıp eğlenmekti ya bu after hours kızları ona yanıyor. Diğerleri aç değil sanki.
Barış ve Nisa olayları da kabak tadı verdi, ikisi de gerçekten survivor değil ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X