Survivor 2022 (3366. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
son sezonlarda birincilerin kazanma yüzdesi %55 civarlarına kadar düştü eskiden şampiyon için %60 lazım gibi bir düşünce vardı bu arada finalistlere baktım onlar arasında da %60 civarı olan yok genelde 54-58 bandında son senelerde performanslar şu an %55 üstü performansı olan 10 yarışmacı var
berkan
nagihan
sema
elif
ogeday
adem
anıl
sude
atakan
merve
bir sürpriz olmazsa ben son sekizde yukardaki isimlerin en az 6 hatta 7 tanesinin olmasını bekliyorum
-
Sürekli ogeday anıl ve berkanla oynayarak mı ?? O atakan hocam mert değil.
-
Hedef birincilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu gönüllü kolonisinden potaya girenleri göreceğimi gün için bekliyorum özellikle seda ve yağmur 😀
yolun sonuna geldik hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Ata Benli kesinlikle Sercan Elenmedi diyor hadi inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu akşam oynanacak deniz parkurunun ilk hali gelmiş geçmiş en zor survivor parkurlarından biriydi. dolayısıyla iyi yarışmacılar farkını gösteriyordu
bu akşam parkuru epey kolaylaştırmışlar. umarım diğer oyunlar eski haline döndürürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski sezonlarda iyi yarışmacı sayısı daha az oluyordu, yüksek istatistik yapmak daha kolaydı. artık daha zor. bir de oyunların zorluğu düştüğü için oyunlar daha dengeli
yazdığın isimlerin çoğu kalır ama ben seyircinin yüksek istatistiği olan çoğu yarışmacıyı patır patır eleyeceğini düşünüyorum. birleşme sonrası cidden ilginç pota ve elemeler göreceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Survivor’da oyun çeşitliliği ne kadar iyi olursa o kadar iyi.Her yarışmacının ön plana çıkan farklı yetenekleri var bu açıdan kesinlikle daha adil.Bedava istatistik kasıyor dediğin Hikmet en son kara parkurunda 3’te 3 yapıp Best-off’da Adem’i yendi.Adam prof voleybolcu ya da futbolcu olmamasına her iki oyunu da domine etti.Nasıl bedava istatistik bu? Gülle atma oyunu için desen anlarım,orada gerçekten aşırı fark yaratan bir durum vardı ama dünkü oyunda hakkı yenmesin.Nagihan topa bomba muamelesi yapmasa o da sayı alırdı rezalet oynadı.Sürekli koştur koştur kara parkuru olmasındansa oyun çeşitliliği her zaman iyidir burda mesele güzel oyun hazırlayabilmek.Keşke zeka-hafıza içeren oyunlar da izleyebilsek.
-
Atakan seçim konusunda cesur ama başlarda böyle değildi.Sürekli Yasin’i Ardahan’ı seçip duruyordu.Artık yedekten gelenler haber mi uçurdu ne yaptıysa vazgeçti.Mert’e ise hiç seçim hakkı verilmiyor.Genelde rakip seçiyor orda da ağırlıklı olarak Hikmet,Anıl,Ogeday falan seçip duruyor.Sonraki turda da dışarda kalıyor.Mesela geçenki bowling oyununda 2 tur oynadı onları da Berkan ve Hikmetle oynadı.Kadınlar sürekli algı yapıp kötü göstermeye çalışıyorlar ama ordaki erkekler arasında keskin farklar yok.Batuhan uzun zamandır rezalet oynuyor mesela.
Hadi bakalım inşallah elenmez
açıkçası ben atakan/ogeday oyunlarında skorun tam tersi olmasını bekliyordum ogeday neredeyse artık hiç yenemiyor atakanı
-
Seda'ya bir şey olmaz da Yağmur girdiği ilk potada %90 elenir.
-
Sanırım sen pek şans vermiyorsun ama bir de artan özgüven ve yükselen performansıyla bir Hikmet gerçeği var.
Favorilerin performansının düştüğü hatta döküldüğü bu zamanlarda Hikmet' in diyete girmesi ve ısınmasıyla birlikte eski günlerine (henüz tam ulaşmasa bile) yakınlaştığını görebiliyoruz.
Hiç bir başarı tesadüf değildir özlü sözünü artık ve yeniden telaffuz edebildiğine göre bence son sekize ismini şimdiden rezerve et! Hatta daha da ilerisi var aman nazar değmesin diyelim!
Ayrıca Hikmet, Acun' un has adamı İrem Kanan' ın yerine ya da yanına Acun medya spor için futbol, voleybol ve olası basketbol gibi takım sporlarında iyi bir seçenek ve aday olabilir. Çünkü Acun böyle adamları sever hem de Hikmet antrenör olduğu için ekibi de çalıştırır. Kısacası seneye Hikmet' i Dominik' te Acun medya spor takımında da görebiliriz?
-
Ogeday harbiden çöktü?
Berkan çok iyi gidiyor ve peşinden Hikmet gümbür gümbür geliyor vites arttırarak!
-
2012 Survivor
Nihat Altınkaya'nın şampiyon olduğu sezon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 13 Mart 2022; 15:51:9 > -
5 galibiyetin bir tanesi sumo, diğer biri okçuluk oyunundan geldi zaten. Geri kalan da su parkurlarında aldığı oyunlar diye hatırlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X