Ardahan neden hep bu sesi cikarior. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (3368. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Son 10’a kadar kitle her zaman götürür orası kesin gibi ama 10 yarışmacı kaldıktan sonra oy sayıları arttığı için halkın genel desteği daha önemli hale geliyor...Mesela Barış’ı kitlesi son 10’a kadar bir şekil götürür ama sonrasında çok rahat elenecek çok belli...Hikmet Reis, Nagihan, Atakan gibiler çok fanı olmayıp genel kitle tarafından desteklenen kişiler...Nagihan 2018’de finale böyle geldi Hilmicem, Turabi, Damla gibi isimlerin arasından...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sercan’ın elenmesini istemem bu aşamada,en az 2-3 kişi var daha erken elenebilecek. Bir umut 2020 formunu biraz yakalar mı diye içten içe bekliyorum 2 aydır. Bu durumla bugün gitmese de birleşme zor gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikmet layık olduğu saygı ve takdiri henüz görmüyor ama hiç önemli değil zira;
- Hissedilir şekilde zayıfladı.
- Hızı arttı eskiden parkurda fark yerdi şimdi at başı rakibin ensede.
- Atışlarında iyileşme ve düzelme var.
- Oyun kazanma yüzdesi arttı.
- Özgüveni arttı. Daha çok inisiyatif alıyor.
- Takımdaki çöplerden uzak duruyor kafası rahatladı.
- Muhtemelen sakatlığını ve sorunlarını daha iyi kontrol ve idare ediyor.
- Patates tayfadan sonra kolej tayfaya da rest çekti.
- Bağımsızlığını ilan ederek takıma göz dağı verdi.
- Rakiplerin saygısını kazandı ve içlerine korku saldı.
- Eskiden garanti sayı bakılıyordu şimdi sona kalıyor seçilmede. Seçimde ise başrole geçti.
- Seçmelerde ve taktiklerde daha çok sesi çıkıyor.
- Takım oyunlarında futbol ve voleybolda yıldızlaştı sıra basketbolda?
- Her bölümde başrolde. SMS' lere kesin olumlu yansır. Nerede aksiyon var orada Hikmet!
- Acun' un dokunulmazları listesinde yeri sağlamlaştı. Dokunan ve bulaşan yanıyor.
Var mı başka ilave edecek?
-
Bir 30 madde daha eklenir hocam inanılmaz bir adam bu...
Barış, Yasin, Gökhan bunların %30’larda oynayıp da birleşmeye kalması hatta son 10’a bile kalma ihtimallerinin olması ne saçma olay ya...Mesela Barış yakışıklı olmasa yüksek ihtimal ilk hafta elenecek bir yarışmacıyken son 10 falan konuşuyoruz...
Bu boyda ve posda bu kadar farklı sporlarda başarılı olmak her baba yiğidin harcı değildir.
Adam çok yönlü zaten mesela marangozluk var ev yapar, denize çıkar balık tutar aç kalmaz, hiperaktif hiç yerinde duramıyor.
Bakıyorum millet aylak aylak bençte otururken adam arkada sürekli düz koşu ısınma yapıyor.
Yani hani derler ya yiğide vur hakkını yeme diye?
-
Bunların üçü de birleşme partisi sonrası gidici.
Barış zaten ilk sezon Adem' in kontenjanından katılmıştı. Adem varken Barış' a hiç söz düşmez.
Gökhan, Yasin' in çarpılmasından sonra imaj düzeltmek için 112 moduna girdi ama yemezler performans yok.
Yasin zaten Taner' in oda arkadaşı. Hadi Taner sapığı sayı getirirdi işe yarardı Yasin tam bir arıza. Öyle laflar yedi ki biraz onur ve gurur olsa çoktan bırakması lazımdı ama tahta eksik olunca hala ortada geziniyor zerzevat!
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hentbol oyununda Hikmet'in önüne çıkan ayvayı yiyecek çok net.
-
Hikmet perf 1 olup kibariyenin ismini söyleyip potaya soksa kibariye de ağlasa bi en iyilerdenim potaya sokuyolar diye ismini yazamıyor kuduruyor zaten
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu arada akşam kelcan gg olmuş çekilmek istemiş sanırım ama düz eleme gibi göstereceklermiş yalandan -
reis hiç kin tutmuyor hocam zayıf kızlardan birini söyler böyle bir durumda
-
Birleşme partisi bitsede barış başkan performansını tam olarak gösterse bomba gibi geliyoruz parti sonrasını bekleyin
-
yalnız hikmetin geçen haftaya kadar atışlarında hiç düzelme yoktu, adam bir anda tak tak atmaya başladı.
parkur olarak kilo verdikçe açılması normal ama daha geçem hafta burada yazıyorduk atışları bekliyor atamıyor vs diye
bakalım devam edecek mi formu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
serco iyi kötü izlettiriyordu kendini ya,
"bravooooooooo"
"sonra seninle özel konuşacağım"
"çok farklı şeyler seziyorum"
"sana bir şey diyeyim mi"
-
benim survivorım bitti
ben gidiyorum diyecek akşam sonra arabasına atlar gider
-
Gerçekten bir anda böyle olması biraz ilginç oldu.Adam resmen kazanacağını hissettiriyor.
Eskiden atışın başına gelirdi 1 atışı atar 2. i atmak için baya beklerdi falan.
Akrep 7-8 kere soktuktan sonra bişey oldu adama :=)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X