İlk hafta üst üste ardahan dedi ya o yüzden akıllarında kalmış 2 aydır algı yapıyorlar. Atakan genel olarak şu an iyi durumda diyebilirim. Şu aşamaların çok bir önemi yok ve bu dönemi %50 civarında geçmesi yeterli zaten. Berkan ciddi üstünlük kurmuş şu an ama o da suni bana kalırsa. Geriden gelip atışlarla kazanıyor atakan'a karşı. Bu durum değişecek. Yakında yakalar atakan onu diye düşünüyorum. |
Survivor 2022 (3367. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
ogeday atakana karşı geride kalıyor diğer yarışmacılarla oynarken fena değil gibi ama şampiyon olmak için herkesi yenmelisin
hikmet bundan 15 gün önce son 16 görmeden gider derdim ama şu an ilk 10-12 arasında görüyorum hikmeti ama daha ilerisi için kitleleri arkasına alması lazım normal bir sezon değil allstar bir çok yarışmacı performans olarak güçsüz kaldı dediğimiz potalardan büyük fan kitlesi sayesinde çıkacaktır örneğin gönüllüler son kalan kadın performans olarak bakarsak sude seda ayşe olabilir deriz ama kitleyi arkasına alan bir nisa bu üç isimi eleyip son kalan kadın olabilir takımda hikmetin son sekiz yolunun kapalı olmasının sebebi ogeday anıl berkan üçlüsü ile aynı takıma denk gelmek yanlarına birde nisa gelince buradaki dörtlü aşağı yukarı kafada oluşuyor karşıda 2 şampiyon var onları direkt yazıyorum son sekize geriye 2 koltuk kalıyor birisi en güçlü kadın kontejanından muhtemelen nagihana kalıyor diğer koltuk için nerden baksan 6-7 isim var belki hikmet bu isimlerden biri ama şu anki ortamda 8.koltuk için benim adayım batuhan kısacası bunu barışı destekleyen biri olarak söylüyorum barışın son 16 yarışmacıya kadar kredisi yüksek ama ondan sonra %55-60 kazanma yüzdeleri olmazsa barış bile son sekiz yapamayabilir burası allstar şu an için kafamdaki kadro
Adem/Atakan/Batuhan/Nagihan
Ogeday/Berkan/Anıl/Nisa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 13 Mart 2022; 15:54:23 >
-
Hikmet reis kusursuz ilerliyor. ne seda ve yancılarının grubunda ne yasinin kaybedenler grubunda. kendi halinde takılıyor adada. kimseye minneti yok ateşini de kendi yakıyor balığını tutuyor yemeğini yapıyor. performansı da düzeldi son zamanlar. şaka maka gümbür gümbür geliyoruz galiba.
-
bu hafta perviz elensin ya 0 rating katıyor adam aşırı sıkıcı
-
Senin analizin de mantıklı ama Acun bir bakarsın ters köşe yapar ummadığın ve favori görünen bir ismi potada acımadan eleyebilir. Daha önce çok örneklerini gördük. Mesela Hasan' ın 2. sezon başına gelenler gibi!
Son sekizde Anıl yerine Hikmeti düşünebilirsin ? Nisa yerine de Seda olabilir neticede final koltuğuna Seda oturdu. Eğer Seda sekize giremezse bile Hikmet her halukarda mutlaka ve kesin girer. Hikmet' in kitlesi yarıştığı önceki sezonda Seda' ya oy atmıştı diye hatırlıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 13 Mart 2022; 16:4:16 > -
Perviz ve elif sıfır katkı gerçekten yarışmaya varlıklarıyla yoklukları belli değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gönüllüler 3 de 3 yapsa şaşırırdım zaten sistem izin vermez bir kere :)
Bu seneki all star,2015 ve 2018 den de daha zorlu.
2018 bir takım all stardı,2015"de de kadro bu seneki kadar iddaalı değildi.
3 tane net favori şampiyon var.Anıl,Berkan gibi performansı süper adamlar var.
Yasin,Gokhan,Bmy,Batuhan gibi büyük kitleler var.
Nagihanı,Seması,Sedası,Mervesi var.
Daha sayamadığım Hikmet,Nisa,Sercan gibi isimlerde var.
Bu sene sampiyon olmak cok zor olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmet.icin son 8 gercekten zor ama boyle devam ederse son 12 falan görür buda iyi bence
Haklısın ama bence yuzde 60 ile girmeliydi birlesmeye,zaten zamanla eriyor istatistik,erime payı olurdu.
Berkan dışında net ezildigi biri yok Atakanın,bana kalırsa Anıl daha zorlu olacaktır Atakan için,çünkü hem suda hem karada hızlı.
Berkandan hızlı Atakan,elbet düzeltir ona karsı istatistiği.
Ee hocam ogeday anıl adem Berkan a karşı oynadıklarına bak %40 ancak eder etmez bile. Şu an yüzde 50 üstüyse çöplerden değil mi.
anıl berkan ve ogeday üzerinden bakacak olursak neredeyse %50 tutturmuş. %40 demeden önce bir hesaplasaydın hocam. Zaten atakan şu an mükemmel demiyoruz, sadece istatistikleri daha az suni diğer bir çok yarışmacıya göre. Ayrıca ileride çok daha iyi olacak potansiyeli vaad ediyor atakan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 13 Mart 2022; 16:58:47 > -
Anıl Berkan adem ogedaya karşı 44 le oynuyor
43 maç 19 galibiyet.
Yasin varken yazmazlar seda, yağmur, sude, anıl, berna, hikmet banko yasin yazar bi berkan belki evrim yazar yoksa o da yasin yazar. Nisa, ogeday, gökhan falan da berna yazar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün izlemedim Hikmet Reis ne yapıyor tek başına valla iyice makineye bağladı zayıfladıkça açılacağını hepimiz tahmin ediyorduk zaten...Çok fena geliyoruz...
Sercan Acunla maç yapmadan elenmez yav.Parviz gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X