Şimdi Ara

Survivor 2022 (3365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33633364336533663367
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • yarışmacıları düz parkurlarda daha da zorlayacak oyunlar getirmeliler artık

Survivor  2022
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt
    bu sezonun 1 haftalık kaosları eski sezonların 1 bölümünde oluyordu be hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Karısının söylediği şeylerden dolayı niye Semih cezalandırılıyor ?

Ayrıca karısı doğruları söylüyor, yalnız daha sonra geri vites yapmasına gerek yoktu. İlla bir şey söyleyecekse "ne olursa olsun bir insan öldü, o yüzden Allah rahmet eylesin" diyip geçebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pervize Azerbaycanlılar tv8 yan uglumasından oy atmışlar bu göz önünde bulundurulması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 13 Mart 2022; 1:24:39 >
  • zorradam kullanıcısına yanıt

Tek kurtuluş yemre nin dönmesi veya çok büyük kaos lar hocam.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Elenenlerden bir ünlü, bir gönüllü dönmeli. Dönenlerden biri de Yunus Emre olmalı.

• Yardımlı yardımcılı oyunlarda Adem, Atakan, Batuhan en iyileri aldıkları için Mert'in yüzdesi %43 gözüküyor (orda Barış ve Sercan'dan iyi) ama birebir oyunlarda Mert %50'yle Adem ve Atakan'ın hemen arkasında takımın en iyi 3. erkeği. Hem de sürekli Ogeday, Anıl ve Berkanla oynayarak.

Yok zayıfmış, Sema'ya göre takımın en kötüsüymüş falan acayip bir algı yapıyor Sema ve geri kalan ünlüler takımı şu an.

• Anche kullanıcısına yanıt

Hocam bende öne çıkmak için yapılan boş tartışma ve kavgaları sevmiyorum ya yapay oluyor

• Kaos isteniyorsa Çağrı dönmeli :) Adam Murat’a bile saldırmıştı geçen sezon:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt

Çağrı farklıydı sinirlendiğin de kafasında damarlar fırlıyordu.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    ahahahaha:)) Beyin kanaması geçirecek diye korkuyorduk. Kıpkırmızı oluyordu kafası. Ölüp gidecekti ellerin adasında :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan Başkan’ın dondurmacıyı yollayacağı günü iple çekiyorum. Sen kimsin gibi üstten bakmalarına ayar oldum dondurmacının. Yatmaktan başka yaptığı bir şey olmayan adam sms’e güvenerek büyük büyük konuşuyor ama 2020’de değiliz artık.

• İzlememe kararı almıştım dün izledim çok doğru bir karar almışım 2 hafta önce. Survivor tarihinin en kötü oyunları. Bazı isimleri şampiyon yapmak bazı isimlerin istatistiklerini çıkarmak bazılarının ise düşürmek için yapılan oyunlar. 1 aydır kara parkuru 2-3 ü gecmez. Yok okçuluk yok atlama yok yay yok voleybol bunlar istatistiklere giriyor. Hikmet mesela bu oyunlardan 20 galibiyeti var bedavadan istatistik. Bir adam yada kadının birebiri ile ile grup oyunları farkı yüzde 7-8 farklar var. Dün Ayşe manset almayı bilmiyor istatistiğe 5de 5 olarak girdi. Nagihan 4 mağlubiyet ile istatistiği düştü. Kara parkuru yapmayan bazı isimlerin istatistiğini düşüren bazılarının da bedavadan istatistik kasmasına sağlayan acunn mutludur. Dediğim gibi tekrar deneyim izlemeyi dedim bu adaletsizliği görünce vazgeçtim. En iyisi izlememek. Bugünde su parkuru varmış survivor tarihinde bu kadar su olmamıştı. Acaba kimin için???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evanescence1907 -- 13 Mart 2022; 11:16:47 >

• zorradam kullanıcısına yanıt

Hocam sen de mesaj atmıyorsun ki konuya

• Parviz elensin diğer kisilerin realitysi var daha

• evanescence1907 E kullanıcısına yanıt
    Bence de sen izlememeye devam et.

• onu bunu bırakın da mert sonuna kadar haklı

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

hocam bence hala arışma başlamadı özellikle son 20 16 yarışmacı kaldığı zaman bende seri mesajlara başlarım diye düşünüyorum şu an açtığım zaman hemen elenmesi gereken 7 8 yarışmacı gözüme geliyor açıkçası

• Permaximum P kullanıcısına yanıt

Daha ne istiyorlar %70'le mi oynasın adam :dd

Sema kendine baksın sürekli Evrim'le Berna'yla oynaya oynaya istatistik kasmaktan bıkmadı mı, Mert'in yaptığı gibi güçlülerle oynasın %55'i geçmez performansı

• josrdr kullanıcısına yanıt

Yunanistan'da mı oynanmış bu oyun? Öyleyse yakında bizimkilerde oynar bunu.

• 
Sayfa: önceki 33633364336533663367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.