Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51775178517951805181
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: kibo_23

Herkes barışın hak etmediğini yattığını söylemiş cemalin performansı %54 barışın %52 %2 lik farklamı hak etmedi adam komiksiniz.
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! Hocam acun.com da istatistikler hem güncel değil, hemde adaletsiz şekilde tutuluyor. Genede oradaki istatistiklerde bile cemal bu hafta 28 oyun kazanarak yüzde 56 bandına geliyor. Barış 50 bandına düşüyor.Son haftayı hala güncellemediler. Yüzde 6 ciddi fark. Ayrıca daha adaletli bir istatistiği de paylaştım sana şimdi. Bunun dışında cemal ve barışın kimlerle ne kadar oynadığını karşılaştır, eminim şunu diyeceksin, " cemal barışın rakipleriyle oynasaydı yüzde 60 larla oynardı".

• Sergio Agüero kullanıcısına yanıt
    Karşısında öyle gözleri kapalı, fanatik bir grup var ki %99,99 kaybetti bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankensteinn F kullanıcısına yanıt
    Birbirimizi anladığımıza sevindim hocam hiç gerek yok küfüre hakarete boş işler yarın biriyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kimin kitlesi daha fazla ben Barış diyordum ama şimdi İnstagram hesaplarına baktım Cemal Can 3 milyon Barış 1.8. Bunu beklemiyordum. Hem Barış'ın fanları daha çok diyorlar ama İnstagram'da bu fark varsa Cemal Can alabilir diyorum şimdi
  • cemali şampiyon yapacağuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Hoca bu ne ya ? Gazman finale çıktı
    ya dede deli oldum
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    İlk 4 ayı izlemen lazımdı. Performans anlamında birinciydi ve üzerine çok gidildi.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Danla bilic faktörü hocam takipe edenlerin %70 i 12-16 yaş arasi ayrıca adam youtuber normal bu arada bir anda takipçi sayısı yükseldi bot olduğunu düşünüyorum.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    İnstagramdan hiçbir şey belli olmaz bu hep survivor da böyle oldu. Ama yine de %60 Cemal önde

• barış fanatiği kezbanlar barış'ı sırf yakışıklı diye desteklemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum, herkesin aylar öncesinden tahmin ettiği gibi barış - cemalcan finali oldu.
    biz burda kim kazanır, kim daha çok şampiyon olmayı hak ediyor diye tartışırken her zaman asıl kazananın acun ılıcalı olduğunu unutmamak lazım.

• Son zamanlarda kotuydu diye adamin bastaki performansini da gommeye gerek yok

Hatta yasin da baslarda iyiydi, sercan cemalcan filan cok altlardayken onlardan ustteydi diye hatirliyorum

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Sonunda acun a bile sitem etti siz beni ünlüler takımına attınız 2-3 dizide rol aldım diye sonunda gönüllülere geçince kendimi buldum felan diye zirvaladi durdu. Barışı parlatmadan öte gitmeyen bir final.pandemi fln olmamayaydi izleyicisi baya düşük olurdu heralde.yirtan yine acun oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrim bile daha çok haketmiştir şu Barış'tan rezalet valla
  • Ergenler: barış çok yakışıklı barış abim süper keşke onun gibi olabilsem

O sırada barış:
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Abi niye herkes taktı barışa nasıl her şeyi pat diye unutuyorsunuz adam ilk başlarda aldı götürdü yarışmayı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

İlk 4 ayı izlemen lazımdı. Performans anlamında birinciydi ve üzerine çok gidildi.
    İlk 4 ay değil be kardeşim. Bu tamamen bir algı. Yalan bir bilgi. İlk bir buçuk ay gerçekten iyiydi. Lakin birleşmeden sonra özellikle , çok ciddi yüzd e kaybetti. O son bir ay denilen cemal birleşmeden sonra performans 1.si
  • Hangisi şampiyon olursa olsun survivor tarihinin en kötü sezonunun en kötü şampiyonu olacak.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Kimlere karşı yapmış o yüzdeyi ilk aylarda. Ne zaman iş ciddiye bindi olay Avrupa Liginden Şampiyonlar Ligine döndü Barış kayboldu. Adam elif ve Yasin dışında kimden sayı alabildi gelen giden tokatladı geçti.

Şampiyon en zor zamanlarda, stresin ve mücadelenin en çetin olduğu zamanda ortaya irade koyan ve yeteneğini, mücadelesini ortaya koyandır. Bu bireysel sporlarda da takım sporlarında da böyle her zaman.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım bunlardan biri birinci olunca size komisyon falan mı veriyorlar?
  • Yasin Obuz, beyaz futbolda

• 
Sayfa: önceki 51775178517951805181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.