Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51765177517851795180
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Barış’ın kitlesi yarışma tarihinin en büyük kitlesi ama Cemal can da inanılmaz seviliyor. Bence Cemal alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MURAT ÖZARININ ŞİİRİ BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ KENDİMİ JİLETLİYORUM
  • kibo_23 kullanıcısına yanıt
    Hayır o bilgiler yalan burası doğru (!)

• iwasmadeforthis kullanıcısına yanıt
    Hepiniz burda Barışa yattı diyorsunuz, gidin ilk 4 ayın performans tablosuna bakın. Barış iki takımda da birinciydi. Barışa laf edeceğinize yasine edin adam atış özürlüsüydü Berkanı eledi.

Barışın şampiyon olmasını istiyorum ama halk cemali yapacak duygusal olduğu için bunu da biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun eleman yata yata finale kaldı ya la...
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Yok başta seviliyordu hele o Sercan küfür vs olayıyla zaten çığ gibi yürüdü gitti ama inanın son 2 ayda velet olmayan hemen hemen herkes Barıştan bunaldı. Barışın en büyük şansı ise adam gibi bir tane karşısında rakip yoktu. Sercan vardı oda futbolcu (ve popüler değildi İlhan Ümit vs tarzında) Berkan seyirciye kendini sevdiremedi. Yasinin başarısı falan yok Elif aşırı sessiz herkesi tebrik ediyor vsvs. Barışın karşısında atıyorum bir Anıl olsa 2018den çıkar finalde elerdi net. Kısacası Barış bu sene programın alfasi di mi yani herkes bu adam şampiyon olacak falan diyordu programın yarısında. İddia ediyorum al bunu koy 2015 Allstara Max 6-7 falan yapardı.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman neden anlamsız bir şekilde bir insana hırsız diyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Bana göre bu bir iftira ve aşağılayıcı bir şey ve gereksiz mağdur de dalga geç ama hırsız demek bana göre bu seviyeyi aşıyor. Tabi herkesin kendi düşünecesi iyi geceler.

• Cemal Can yarın rahat alır.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dr.
    Toplum ile içiçe olan bir yarışma olsaydı Cemal’in bırak finalde olması,ilk haftadan elenmesi gerekirdi. (Şunu da hemen Barış’a bağlama da,ne yazdığımı anlamaya çalış. Bahsettiğim konu apayrı.)

Yani eğer senin söylediğin doğru olsaydı,bu toplumun ikiyüzlülüğünü gösterir.

• Son 1 ay şampiyonu belirlerden 0 dokunulmazlık 0 kaptanlık alıp yatarak finale gelmeye kadar geldi yarışma. Cemal Can kazanmalı bu sene.
  • Hoca bu ne ya ? Gazman finale çıktı

• Güncel win rate listesini nasıl bulabilirim?

• HER KONSEYDE BARIŞ GİBİ I BABAM BENİ BIRAKTI DESEYDİ ŞAMPİYONDU.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbirinin fanatikliğini yapmadım. Survivorda bir tek Hilmicem'i ve Turabi'yi desteklemiştim. Performans ve ada hayatlarından dolayı. Bu sene Ersin olsa keşke diyordum. Sen fanatik değilsen sıkıntı yok kusura bakma o zaman.
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Kanka her sene son 4'e girenlerin böyle kitlesi oluyor ama sen bilirsin.
  • mağdur barış

• CEMAL CAN ŞAMPİYON OLMALI
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakın barışı anılın karşısına batış sercan, berkan, mert, ersini koysan anıl üflediğinde hepsi uçardı. Ne olursa olsun basit bir reality show şunu destekleyen velet bunu destekleyen +140 iq gibi bir olaya girmek saçma.

• barış mağdur reis gelse yok olur da bu cemal allstar mallstar gelmez inş bir daha yarışmaya. danlanın kitlesi mahvetti yarışmayı
  • Barış nasıl finale kaldı ? Uzun basketbolcu yakışıklı diyemi ? Ben bu adamın başka bir numarasını görmedim yarışmayı sonradan izlemeye başladım. Bu yarışmanın formatı çok saçma bence. Yarışmadan bile SMS ile şampiyon olabilirsin sonucta?

• 
Sayfa: önceki 51765177517851795180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.