Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51785179518051815182
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Bu sadece SMS e bağlı yarışma çöpün çöpü. Şarkı yarışması mı? Madem her şey SMS bbg yap niye parkur koyuyorsun, yarıştırıyorsun insanları bir değeri yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral400

barış fanatiği kezbanlar barış'ı sırf yakışıklı diye desteklemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum, herkesin aylar öncesinden tahmin ettiği gibi barış - cemalcan finali oldu.
    biz burda kim kazanır, kim daha çok şampiyon olmayı hak ediyor diye tartışırken her zaman asıl kazananın acun ılıcalı olduğunu unutmamak lazım.
    Ee aynı şekilde Cemal'i yakışıklı diye tutanda var?
    Twitter'da fan profilleri belli iki grupta birbirinden beter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Bir insanı sevmiyorsun anladık.
    Nefret duyma sebebin ne acaba ? (Bu soru sana da değil,çoğu yorumcuya)
    Şurada Barış’ı destekleyen insanların sayısı belli. Yorum atanlar belli. Tweet okuyup okuyup nefretini mi kusuyorsun anlamıyorum.
    Birisi bir şey yazınca da
    Umurumda değil yarışma,izlemiyorum zaten diyorsun.
    Yok geğirik,yok mıçan Barış diye diye susmuyorsun.

Kusura bakma ama var bir hazımsızlığın. Sebebi düşündüğüm şeyse tamam hak veririm. DH burası zaten.

Sinirlendim en sonunda. Tweetlere bakıp ergen dediğiniz kişilerden daha beterdiniz kaç ay önce-ki hala birileriniz devam ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet mağdur cornettocu şampiyonluk loading

• Sasorii kullanıcısına yanıt
    Ya aga ne kafa açtın gece gece ya. Umrumda değil işte dalga geçiyorum. Umrumda olsa boş boş analiz kadardı değil mi ?
    Amma caz yaptınız ne illet fan Grubu bunlar. Şu forumun jargonunu bilmiyorsanız yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 14 Temmuz 2020; 1:0:18 >
    En kötü sezonun en kötü ikincisinin en kötü fan grubu olacaklar sanırım boşver :D
  • Yakışıklı olsaydım ben şampiyon olurdum.
    Doğukan Manço 2013

Ekşiden alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Ergenler: barış çok yakışıklı barış abim süper keşke onun gibi olabilsem

O sırada barış:
    Kesin çirkinsin , ondan bu hasetlik

• Aynen kanka milletin suratına geğiren taharet bilmeyen adama hasetliğim

• Tamam belki sakatlık olmasa Barış başarılıydı ama sonuçta bu sakatlık yaşandı ve Barış şampiyonluğu hak edecek performans gös-ter-me-di. Özellikle Survivor’ın en kritik ve güçlü rakiplerle oynanan son döneminde kaptanlıklar olsun dokunulmazlık olsun Cemal Can parladı; bireyselde Barış %27 Cemal %61. Kimseyle bir problem yaşamadan da Survivor’ın sonuna geldi. Sakatlık olmasaydı Barış kesin şampiyon denilebilirdi ama şuanki şartlarda hak eden bence kesinlikle Cemal Can’dır.

• Elif bile inşallah Cemal şampiyon olur diyor ALAYINIZA TEK BARIŞ MURAT YAĞCI!!! yarın ŞAMPİYON OLACAK VE hepinizin ağzınızi kapatacak HEPİNİZİN!!!

Tipiyle bu saydıklarının alakası ne, ben cemal can şampiyon olsun istiyorum ama göz var izan var Barış yakışıklı, bu senin içine dert olmuş. Demek ki kusurun bu senin.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
  • quote:

Yakışıklı olsaydım ben şampiyon olurdum.
    Doğukan Manço 2013

Ekşiden alıntı
    o sezon için doğru bir söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

Tamam belki sakatlık olmasa Barış başarılıydı ama sonuçta bu sakatlık yaşandı ve Barış şampiyonluğu hak edecek performans gös-ter-me-di. Özellikle Survivor’ın en kritik ve güçlü rakiplerle oynanan son döneminde kaptanlıklar olsun dokunulmazlık olsun Cemal Can parladı; bireyselde Barış %27 Cemal %61. Kimseyle bir problem yaşamadan da Survivor’ın sonuna geldi. Sakatlık olmasaydı Barış kesin şampiyon denilebilirdi ama şuanki şartlarda hak eden bence kesinlikle Cemal Can’dır.
    Sakatlıklar etkilememiştir demiyorum.Lakin barışın ilk aylarına bak, barış oyunların çok büyük kısmında geriden gelir atıp kazanırdı. Sadece atış yüzdesi düştü barışın. Bunun dışında daha güçlü yarışmacılar kalıp onlar da atışlara alınca genel yüzdesi düştü. Parkur hızı olarak şunu söyleyebilirim, barış sakatlık öncesi ve sonrası hız olarak ciddi bir fark yaşamadı.

Forumun jargonu nedir ?
    Birisi bir şey yazınca “ehe ehe mıçan barış,mağdur marış” yazıp karşı tarafı sinir etmek mi?

Trollük ayağına yatmaya da kalkma hiç. Umurumda değil diye diye kudurdun.

Birisi laf söyleyince grup mesajlarında da “bir şey söyleyemiyoruz” diye ağlama o zaman. Belli ki adminler bile bilmiyor jargonu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aynen kanka milletin suratına geğiren taharet bilmeyen adama hasetliğim
    Bu taharet meselesi nedir?

• Diğerleri 5 ay boşuna amalelik yaptı adam yata yata sakatım diyerek şampiyon oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Bu taharet meselesi nedir?

Alıntıları Göster
    Ersin elendikten sonra röportaj yapıyorlardı. Orada, "Barış tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor" gibi bir şeyler söyledi...Adam çişini yaparken onu dikizliyordu herhalde

Kendisi Hakkari'de 2 dakikadan az el yıkamıyordu tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 14 Temmuz 2020; 1:20:14 >

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Sercanı da yeniyordu, Cemali de yeniyordu. Sercanın son dokunulmazlık oyununda yenen de Barıştır bunu unutmayın. Bir takım 34 lig maçında ilk 23 haftayı galip gelip, diğer 11 maçta 3 galibiyet 4 yenilgi 4 beraberlik alsa şampiyon olamaz mı? Hayli hayli olur. Aynı bu mantık. Eğer son 1.5 ay'da birisi şampiyon olacaksa ne barış, ne cemal, ne berkan, o Sercan Yıldırımdır.
  • 
Sayfa: önceki 51785179518051815182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.